Vaskemaskine tilbud - Billige vaskemaskiner fra populære mærker

Vaskemaskinen er og bliver én af de mest eftertragtede hårde hvidevarer i hjemmet, og grundet den store efterspørgsel er priserne skruet godt i bund, således du sagtens kan finde billige vaskemaskiner.

Vaskemaskiner gør en omstændig og tidskrævende byrde, som gør tøjvask nemmere at komme igennem, men derudover slipper du for at skulle dele vaskemaskine og vasketider med andre.

Her på siden vil du blive guidet gennem vaskemaskinens univers og blive klogere på, hvilken du skal vælge.

Der kan være mange penge at spare ved at købe din vaskemaskine online. Herunder finder du en oversigt over billige vaskemaskiner fra populære brands. Læs mere ›

De billigste vaskemaskiner på udsalg

Viser 1–40 af 115 resultater

Der findes i dag mange forskellige billige vaskemaskiner med hver deres funktioner og æstetiske kvaliteter. Nogle foretrækker en kombi vaske-tørremaskine, mens andre foretrækker topbetjente vaskemaskiner, og nogle tredje foretrækker større vaskemaskiner med plads til ni kg eller mere.

De mest populære vaskemaskiner

Internettet byder på et væld af skønne tilbud, og billige vaskemaskiner er ingen undtagelse. Efterspørgslen på gode vaskemaskiner er høj, og af den grund er der stor konkurrence på markedet. For dig som kunde betyder det ganske enkelt, at du både kan finde en god og billig vaskemaskine uden at tømme lommerne.

Du finder både de klassiske vaskemaskiner, som kan rumme 7-8 kg tøj, men også de mere moderne kombi vaske-tørremaskiner, hvor du slår to fluer med ét smæk ved både at få vasketøjet vasket og tørret i én og samme maskine samt de topbetjente vaskemaskiner, der er meget populære blandt sommerhus- og kolonihaveejere, fordi de fylder mindre og åbnes oppefra.

Uanset hvilken type vaskemaskine du er på udkig efter, kan du med garanti finde et godt online tilbud på en billig vaskemaskine her.

Hos Tilbudskongen er du i trygge hænder i din søgen efter en billig vaskemaskine i høj kvalitet. Vi sørger dagligt for at opdatere priser og vaskemaskine tilbud her på siden, således du altid kan finde populære vaskemaskiner fra førende brands til gode priser – nemt og enkelt.

Den mest solgte – Siemens iQ500 vaskemaskine WM14T49EDN

Den mest solgte - Siemens iQ500 vaskemaskine WM14T49EDNMed en række avancerede teknologier som Reload, VarioPerfect og WaterPerfect samt et miljøvenligt design kan det næppe overraske, at denne Siemens vaskemaskine er et hit hos de danske forbrugere. En af de praktiske egenskaber ved maskinen er, at du sagtens kan stoppe en igangsat vask for at komme et stykke tøj i, som du havde glemt før. Der er mange forskellige programmer specialdesignet til blandt andet skjorter og uld, så du kan skåne dit tøj. Lynvaske på 15 og 30 minutter sikrer hurtighed, hvis du for eksempel har glemt at vaske en kjole, du skal bruge samme aften.

WaterPerfect teknologien aflæser automatisk hvor meget tøj, du har kommet i vaskemaskinen og tilpasser mængden af vand herefter. Samtidig sikrer den indbyggede og energibesparende VarioPerfect funktion, at vasken kun bruger halvdelen af den normale mængde strøm og sikrer et tilfredsstillende resultat langt hurtigere. Den solide vaskemaskine kan klare en 9 kilos tøjmængde, så der er rigeligt med plads. Også her er motoren lydsvag, så du ikke bliver generet af larm, når maskinen er i gang. Du har 10 års garanti på iQdrive motoren.

Testvinderen – Samsung vaskemaskine WW5000 WW90J5426FW

Testvinderen - Samsung vaskemaskine WW5000 WW90J5426FWLeder du efter en brugervenlig og billig vaskemaskine, så får du her en effektiv og skånsom en af slagsen fra Samsung. Den blev fremhævet af Forbrugerrådet Tænk i deres 2017 Bedst i Test vurdering af vaskemaskiner. Maskinen bruger en ecobubble teknologi, der skåner dit tøj ved at optimere rengøringen markant selv ved lav temperatur. Det sker fordi, at vaskemidlet blandes med luft og vand, inden det kommer i tromlen. Processen danner et mildt skum, der nemt kan trænge ind i tøjet og rense det igennem. Teknologien sparer også på dit energiforbrug under vask. Vaskemaskinen har Smart Check, så du løbende kan holde styr på din vask via telefonen.

Du får hele 10 års garanti på maskinens motor, som er børsteløs og kører stille og roligt uden megen larm. Den indbyggede diamanttromle er optimeret, så den kører med højt vandtryk og fjerner snavs effektivt samtidig med, at der ikke er risiko skade på dit tøj. På displayet finder du den smarte funktion Bubble Soak, som er et specialdesignet program, der ligger tøjet i blød og fjerner besværlige pletter. Maskinen har energimærkningen A +++.

Annonceret vare – AEG 6000 Series vaskemaskine L6FBK865G

Annonceret vare – AEG 6000 Series vaskemaskine L6FBK865GEn af de absolut billigste modeller på markedet, som leverer rent og frisk tøj med en 8 kilos kapacitet. Denne vaskemaskine har en række praktiske funktioner, som gør vask i dagligdagen nemmere. Maskinen har en ”udsat start” mulighed, så du kan skubbe vaskens starttidspunkt til senere på dagen og time med dine planer. En stor fordel, så vasketøjet ikke ligger og er vådt i alt for mange timer. ProSense-arrangementet sikrer, at vasketiden justeres individuelt efter, hvor meget tøj du kommer i per gang. Selvsagt en kæmpe fordel for både miljøet og din energiregning, da der ikke bliver spildt unødvendige vandressourcer på ineffektivt lange vaske.

Køber du denne billige vaskemaskine, skal du ikke gå på kompromis med specialdesignede vaskeprogrammer, der skåner forskellige typer af tøj. Her er både de mere klassiske som bomuld og delikat, mens du også får Easy Iron og et unikt Quick-program, som frisker dit tøj op på ultra kort tid frem for at give det den store tur. Maskinen er mærket miljøvenligt under kategorien A+++. Selvom det er en lydsvag motor, kan du overveje at placere vaskemaskinen på et sæt gummifødder for at mindske støj under vask.

Kundernes favorit tilbud – Bosch Series 6 vaskemaskine WAT283L8SN

Kundernes favorit tilbud - Bosch Series 6 vaskemaskine WAT283L8SNEn af kundernes favoritter er Bosch Series 6 vaskemaskinen, hvor du får ekstra meget kvalitet for et lavt beløb. Maskinen er enkel at betjene, og så vasker den dit tøj super effektivt. Du får alle de klassiske hverdagsprogrammer til vask af sart stof, uld og lynvask på blot et kvarter. Tromlen VarioDrum er designet sådan, at dit tøj behandles skånsomt og ikke får flænger eller mærker selv efter mange vaskesessioner. Et godt tip er at rengøre den indimellem, så der ikke gror mug over tid. Går man op i miljø og energibesparelse, så vil det glæde, at vaskemaskinen faktisk forbruger op til en tredjedel mindre energi end standarden for den højeste energiklasse A+++.

VarioPerfect teknologien forkorter tøjets vaskecyklus betydeligt, mens ecoPerfect sørger for, at der kun bruges halvdelen af den energi, der normalt bruges på et standardvaskeprogram. Maskinen har en kapacitet på 8 kilo tøj, så der er plads til den helt store familievask. Du behøver ikke at bekymre dig om støj fra maskinen, da motoren er udstyret med en EcoSilence Drive teknologi. Denne model er virkelig god til familier og husstande, hvor der er fokus på at spare både energi og vand og skåne miljøet. Samtidig er det svært at finde en mere prisvenlig vaskemaskine i så høj kvalitet.

Hvorfor vælge en kombi vaske-tørremaskine?

mand sælger vaskemaskineDen moderne kombi vaske-tørremaskine gjorde for alvor sit indtog i de danske bryggerser for nogle år siden, og det er ikke uden grund.

I den populære kombi vaske-tørremaskine kan du nemlig vaske og tørre dit tøj i én omgang, og du sparer altså ikke kun tid, men også plads. Du slipper nemlig for at have to maskiner stående i bryggerset eller på badeværelset. En kombi vaske-tørremaskine er altså perfekt til dig, der bor i en mindre lejlighed eller blot har begrænset plads på badeværelset eller i bryggerset.

Du sparer dog ikke bare plads, men også tid, idet du ikke skal flytte vasketøjet fra vaskemaskinen og over i tørretumbleren løbende.

På samme måde skal du heller ikke længere vente på at flytte det, da en kombineret vaskemaskine og tørretumbler automatisk tørrer tøjet, når vasken er færdig. Nu tænker du måske ”Men hvad hvis jeg ikke ønsker at tørre tøjet i maskinen efterfølgende?”.

I så fald findes der modeller, hvor vaske- og tørrefunktionen kan anvendes separat, således du selv styrer, hvordan tøjet skal vaskes og tørres.

Andre modeller har ovenikøbet dampfunktion og en app, hvormed du kan styre din tøjvask fra sofaen. Nemmere bliver det vist ikke. Umiddelbart tænker man, at det må have betydning for prisen, men det behøves det faktisk ikke. Der findes nemlig også vaskemaskine tilbud på billige vaskemaskiner, som er en kombination af vask og tørre.

Hvorfor vælge en topbetjent vaskemaskine?

Den topbetjente vaskemaskine er en klassiker for nogle og et helt nyt aggregat for andre, som er vant til en standard vaskemaskine med den runde åbning foran.

Den topbetjente vaskemaskine er en lille vaskemaskine, som er smallere end standard vaskemaskinerne, hvilket gør den særdeles anvendelig, hvis du bor i en lejlighed eller har et sommerhus- eller kolonihavehus, hvor det indimellem kan knibe med pladsen.

Derudover gør den topbetjente vaskemaskine sig også bemærket ved, at den ikke har en låge foran, men derimod øverst, således du heller ikke skal bruge ekstra plads til at åbne og lukke i.

Denne lille vaskemaskine, som blandt andet Electrolux og Whirlpool producerer, er utroligt let at fylde tøj i, da du skal gøre det oppefra, hvilket i høj grad tiltaler ældre eller folk, som af den ene eller anden grund har problemer med at bukke sig ned.

Her på siden finder du også vaskemaskine tilbud på topbetjente vaskemaskiner til gode priser, således du nemt og hurtigt kan få fingrene i en smart og lille vaskemaskine, som passer ind i stort set alle hjem.

Hvorfor vælge en standard vaskemaskine?

standard vaskemaskineNår vi taler om standard vaskemaskiner, taler vi om den klassiske vaskemaskine, som åbnes foran, og som lukkes op og ud i rummet. Man kan også kalde den for en frontbetjent vaskemaskine. Det er den mest almindelige vaskemaskine i de danske husstande og også én af de billigste vaskemaskiner, naturligvis afhængigt af, hvilke funktioner og hvor stor kapacitet du ønsker.

De varierer i kapacitet, og du finder alt fra syv kg vaskemaskiner til vaskemaskiner fra blandt andet Samsung og Electrolux, som kan rumme op til 13 kg.

Derudover findes de i mere eller mindre miljøvenlige versioner og med forskellige funktioner og detaljer.

Standard vaskemaskinen optager meget plads, især i små lejligheder samt sommerhuse eller kolonihavehuse. Derfor er det måske ikke den optimale løsning, hvis du bor i en mindre bolig.

Her bør du i stedet kigge nærmere på den topbetjente vaskemaskine. Ikke desto mindre kan man ikke løbe fra, at de frontbetjente vaskemaskiner generelt har større kapacitet, hvilket i høj grad tiltaler børnefamilier, som står med flere kilo vasketøj hver uge.

Derudover kan den nemt installeres som vaskesøjle i kombination med en tørretumbler eller for den sags skyld omdannes til en integreret vaskemaskine, hvor fronten matcher resten af badeværelset eller bryggersets interiør.

Find en billig vaskemaskine her på siden, hvor vi løbende opdaterer med sidste nye vaskemaskine tilbud.

Overvejelser inden køb af vaskemaskine

Noget af det første, som mange kigger på, er prisen, når de er på udkig efter nye hårde hvidevarer, herunder naturligvis også vaskemaskinen. Det kan vi godt forstå, for vaskemaskinen og andre hårde hvidevarer er og bliver en dyr pengepost.

Ikke desto mindre er der mange andre faktorer end prisen, som også bør være med til at afgøre, hvilken vaskemaskine du skal have.

Her på siden giver vi dig mulighed for at finde den absolut bedste vaskemaskine, som både passer til dine behov, men selvfølgelig også din pengepung.

Det er nemlig ikke nødvendigt at tømme lommerne for at få fingrene i billige vaskemaskiner i høj kvalitet. Tværtimod.

Hos Tilbudskongen opdaterer vi dagligt vores side, således du kan få fat i kvalitetsvaskemaskiner fra populære og anerkendte mærker som Bosch, Siemens, AEG, Asko, Miele, Grundig og Electrolux.

Prisen skal ikke være altafgørende, så derfor kommer her fire overvejelser, du bør gøre dig, før du lader dig fange af de mange vaskemaskine tilbud her på siden.

1. Energiforbrug

Ligesom med mange andre hårde hvidevarer er også vaskemaskinerne inddelt i energiklasser. Typisk finder du dem i energiklasserne A+ og A++, og jo flere +’er vaskemaskinen er udstyret med, jo lavere et energiforbrug har den.

Det er en rigtig god idé at have energiforbruget for øje, eftersom det fortæller meget om, hvor mange penge du kan spare på elregningen.

Uanset om du vasker meget eller lidt tøj, bør du gå efter en vaskemaskine med lavt energiforbrug, da der kan være flere hundrede kroner at spare om året i el og vand. Selvom priserne på energivenlige vaskemaskiner er højere, vil du kunne se en forskel på el- og vandregningen. Hvor stor denne forskel er, afhænger naturligvis af, hvor meget og hvor ofte du vasker.

Hos Tilbudskongen finder du også et stort udvalg af gode vaskemaskine tilbud til sublime priser, og du kan derfor sagtens få fingrene i en energivenlig og billig vaskemaskine på én og samme tid her på siden.

2. Centrifugering

En vaskemaskines centrifugeringsevne har både betydning for prisen, men også det efterfølgende tidsforbrug i tørretumbleren.

Du skal helst op over 1.400 omdrejninger i minuttet for at opnå en ordentlig centrifugering, men højere centrifugeringshastighed kræver også en bedre konstruktion og motor, hvilket hæver prisen en smule.

Helt konkret er centrifugering omdrejningstallet, og jo højere et omdrejningstal en maskine har, jo bedre er den til at presse de sidste dråber vand ud af tøjet.

Langt de fleste vaskemaskiner giver dig dog mulighed for at regulere centrifugeringshastigheden, således du også kan tilpasse hastigheden forskellige typer vaske som uld og finvask.

Find et vaskemaskine tilbud på en vaskemaskine med en centrifugeringsevne tilpasset dine behov her på siden.

3. Støjniveau

Støjniveauet på din kommende vaskemaskine kan have stor betydning, især hvis den skal stå i et rum eller tæt på et rum, hvor du opholder dig meget.

En god tommelfingerregel er, jo mindre plads du har, desto mere støjfølsom bliver du.

Skal du altså have en vaskemaskine i en lille lejlighed, bør du have vaskemaskinens støjniveau for øje. En almindelig samtale ligger på 60 dB, og ønsker du vaskemaskiner med lavt støjniveau, bør du gå efter lydsvage modeller fra blandt andet Siemens, Miele og Asko.

4. Programmer og funktioner

En anden ting, du bør have øje for, er, hvor mange programmer de forskellige vaskemaskiner tilbyder.

Når alt kommer til alt, kan de fleste af os nøjes med fire programmer til daglig vask, men det er stadig rart at kunne finde specifikke programmer til uld, finvask af skjorter og silke, kogevask ved +90 grader, allergivenlig vask, ECO-venlig vask og meget, meget mere.

På samme måde er det også fornuftigt at have specialfunktioner som dampfunktion, timer, tromlerensningsprogram, autodosering af vaskemiddel, automatisk vandregulering og aquastop, således du får en vaskemaskine, som lever op til dine behov.

En vaskemaskine med mange specialfunktioner er almindeligvis dyrere, men ved at holde øje her på siden kan du være heldig at få fingrene i en billig vaskemaskine med rigtig god besparelse.

Populære mærker

sætter en vask igang

Der findes et bredt udvalg af vaskemaskiner fra forskellige mærker – nogle mere kendte end andre.

Det behøver dog ikke nødvendigvis have udfald på hverken kvaliteten eller prisen. Tværtimod.

Nedenfor finder du en liste over mærker (rækkefølgen er vilkårlig), som har markeret sig inden for udvikling og produktion af driftsdygtige vaskemaskiner til husstande i hele verden (ja, også Danmark).

  • Bosch vaskemaskiner
  • Siemens vaskemaskiner
  • AEG vaskemaskiner
  • Asko vaskemaskiner
  • Miele vaskemaskiner
  • Grundig vaskemaskiner
  • Electrolux vaskemaskiner

Er der sammenhæng mellem pris og kvalitet?

Du finder vaskemaskiner i prislejer fra 2.000 kr. til 20.000 kr., og det kan indimellem være svært at vurdere, hvor mange penge man reelt bør punge ud, når nu prisen på vaskemaskine tilbud varierer så meget.

En god tommelfingerregel lyder, at en billig vaskemaskine ofte bliver dyrere på den lange bane. Det tager blandt andet udgangspunkt i maskinens el- og vandforbrug, som ofte er højere ved billige vaskemaskiner.

Hovedreglen er derfor, at pris og kvalitet typisk følges ad. Ikke desto mindre må du heller ikke glemme, at specialfunktioner ofte hæver prisen gevaldigt lige såvel som en integreret vaskemaskine også kan være dyrere.

Overvej af disse grunde nøje, hvad dit behov er, før du kaster en masse penge efter, hvad du måske tror, der er det bedste vaskemaskine tilbud.

Sådan vasker du dit tøj bedst muligt

Ikke nok med at du kan spare penge på at finde et godt vaskemaskine tilbud, så kan der også være penge og tid at spare på at vaske dit tøj korrekt.

Er du ikke helt så skarp på, hvordan du vasker dit tøj bedst muligt, så anbefaler vi dig at se videoen. Hvor du får masser af gode råd til hvordan du sortere tøjet, hvor meget tøj der skal ind i maskinen osv.


Credits: Youtube video af Whiteaway

Derudover kan vi anbefale dig at læse denne artikel på alt.dk, der giver 10 gode råd til tøjvasken. I artiklen kan du læse mere om, hvorvidt dit tøj bør vaskes eller ej, hvis du er i tvivl om hvor ofte du bør vaske tøjet. Du kan også læse mere om, hvad du kan gøre imod pletter, hvordan du bedst tørrer tøjet osv.

Sidst men ikke mindst så skal du også have styr på temperaturen du vasker med. Forbrugerrådet TÆNK giver dig her en grundig vaskevejledning, hvis du er i tvivl om hvor mange grader din T-shirts, bukser, håndklæder, undertøj, sengetøj osv. skal vaskes på.

Køb din vaskemaskine her

Se et større udvalg af vaskemaskiner til skarpe priser hos vores favorit forhandler som du finder på linket herunder.

Scroll til toppen

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk