Oval trampolin på tilbud fra BERG og andre mærker

Ovale trampoliner er ekstra bløde og effektive at hoppe på. Derfor er de ekstremt populære blandt danske familier i alle aldre. Her får du en hurtig guide til, hvordan du vælger den bedste ovale trampolin, og hvor du kan købe den for færrest penge. Uanset om du leder efter en oval trampolin til nedgravning eller en fritstående.

Prisfilter

Mærker

Butikker

Forskellen på en firkantet og oval trampolin

Tommelfingerreglen er, at en firkantet trampolin giver hårdere og mere kraftfulde spring end en rund trampolin. Hvorfor? Ganske enkelt fordi fjedrene i en rund trampolin arbejder i takt med hinanden og trækker dig automatisk ind mod midten. Omvendt har den firkantede form den fordel, at hoppefladen er større. Køber du en billig oval trampolin, så får du faktisk det bedste fra to verdener:

  • En stor hoppeflade til langt kraftigere spring.
  • En mere blød og beskyttet oplevelse hvor dine spring centreres.

Det er faktisk en fordel, uagtet om du vil bruge din nye trampolin som legetøj eller til at træne springgymnastik på. Du får en aflang trampolin, som både børn og voksne kan få megen glæde ud af.

Ovale trampoliner er normalt så store, at der altid er plads til to børn. Alligevel kan du have i mente at:

En mindre oval trampolin: Måler omkring 350 centimeter i diameteren.

En større oval trampolin: Måler omkring 520 centimeter i diameteren.

Ovale trampoliner til nedgravning er mere sikre

Når du skal investere i en trampolin til din familie, så findes der to kategorier: Trampoliner til nedgravning og fritstående trampoliner. Ved sidstnævnte er risikoen større for skader, hvis børn eller voksne falder ud over kanten. Derfor vælger mange at gå efter en såkaldt "inground" oval trampolin, der ligger plan med jorden. Uanset type, så anbefaler sikkerhedsmyndighederne altid at købe et sikkerhedsnet, som sættes rundt om kantpuden.

Selvsagt vil du gerne købe en trampolin, som er lavet i langtidsholdbare kvalitetsmaterialer. Foruden medfølgende sikkerhedsnet, kan du se efter:

  • Om trampolinens fjedre er galvaniserede, så de kan modstå rust over tid.
  • Om kantpuden er UV-beskyttet.
  • Om producenten har testet modellen ift. antal hop.
  • Om selve konstruktionen har en høj vægt.

Sikkerhedsstyrelsen har lavet en brugbar oversigt over gode råd til at hoppe sikkert. Af listen fremgår, at man altid bør hoppe alene og undgå at slå saltomortaler.

Testvindende producenter af ovale trampoliner

Du kan købe din nye ovale trampolin fra forskellige brands, som står stærkt på det danske marked. I den dyrere ende har vi for eksempel BERG Grand Champion Inground, som er ekstremt gennemtestet og slidstærk. Leder du efter en mere budgetvenlig udgave, så gå efter billige trampoliner fra enten Salta eller JumpMaster.

Flere online forhandlere er specialiserede i motion, haven og tilbehør til hjemmetræning. De fører også billige trampoliner på udsalg i ny og næ. Når du klikker dig ind på webshoppen, så tilkøb helst et sikkerhedsnet, hvis det ikke er inkluderet.

Vi har samlet de bedste tilbud på ovale trampoliner her på siden. Vi har også en side for sig om de populære BERG trampoliner eller firkantet/rektangulær trampolin, hvis det er din præference.

Vejledende priser på ovale trampoliner

En oval trampolin er allerede lidt eksklusiv, fordi den har en stor hoppeflade. BERG dominerer udbuddet til danske haver. De billigste ovale trampoliner ved BERG ligger på cirka 6.000 til 7.000 kroner. Til gengæld holder de også i en 10 til 20 år med gode garantier. BERG har nemlig haft dem igennem meget omfattende tests, inden de kommer til salg.

Vi samler den ene gode annonce efter den anden, så du kan få trampolinen til en nedsat pris. Uden at gå på kompromis med den gode kvalitet.

Hvis du synes det er for mange penge at ofre, så bør du overveje at kigge på de klassiske runde trampoliner, som uden tvivl også er et godt valg.

0
Scroll to Top