Kontinentalseng tilbud – Guide til at finde de bedste kontinentalsenge til prisen

kontinentalseng tilbudEr du til en luksuriøs liggeflade og dyb søvn om natten? Så er en kontinentalseng formentligt drømmesengen for dig!

Sengen består af tre lag, som giver maksimal komfort. Derudover bruger mange den som et flot indretningselement, fordi den har et stilfuldt udtryk.

Her på siden finder du al den information, du behøver for at finde en solid kontinentalseng på tilbud.

Husk at det godt kan betale sig at ligge lidt ekstra omsorg i dit sengekøb. Vi mennesker bruger i snit en tredjedel af livet i sengen. Finder du en ergonomisk støttende kontinentalseng med en tilpasset madras, så kan du spare du din krop for fysiske gener i hverdagen og optimere din søvnkvalitet.

Populær forhandler

 

Op til 60% rabat ✅

Kvalitetssenge ✅

101 dages gratis prøve ✅

Gode tilbud

 

Op til 60% rabat ✅

Kvalitetssenge ✅

Stort udvalg ✅

Bedste senge

 

Op til 60% rabat ✅

Kvalitetssenge ✅

100 dages prøve ✅

Hvad er en kontinentalseng?

Kontinentalsenge adskiller sig først og fremmest fra for eksempel enmandssenge eller almindelige dobbeltsenge ved at have ekstra madraslag. Hvert lag yder ekstra støtte til dine forskellige liggepositioner i løbet af natten, og derudover får du typisk både ekstra åndbarhed og fjederelasticitet. Det er særligt godt for dem, der døjer med muskelsmerter, ømme led eller blot stivhed om morgenen.

I USA er kontinentalsenge utroligt populære, fordi de er så behagelige. Ordet continental kommer også oprindeligt fra engelsk, hvoraf man i Danmark både bruger termen kontinentalseng og continentalseng. Ligger man som køber på vippen mellem enten en kontinentalseng eller en boxmadras, skal man overveje tre ting:

  • Ønsker man ekstra god komfort?
  • Er sengens stilmæssige udtryk vigtig i hjemmets indretning?
  • Vil man som par kunne sove på hver sin madras?

En boxmadras vil ikke kunne yde lige så højt på ovennævnte parametre. Heldigvis er der rig mulighed for at gøre et købsmæssigt scoop online og finde gode tilbud på kontinentalsenge. I de sidste 10 år er salget af netop denne type seng steget markant i Danmark, fortæller Politiken.

Hvordan vælger jeg den bedste for mig?

den bedste seng for migFørst og fremmest må du sikre dig, at madraslagene er tilpasset din krops individuelle behov. Når det kommer til boksmadras, som danner sengens base, så står valget mellem enten koldskum eller dobbeltlag af fjedre. Fjedrene får dig til at ligge mere dybt og blødt, mens koldskum giver mere modspil. Ved springmadrassen – også kaldet den vendbare madras – skal du tage din vægt i betragtning. Det er nemlig her, at du primært justerer sengens fasthed. En god tommelfingerregel er følgende:

  • Hvis du vejer mere end 95 kilo, så gå efter en madras udstyret med multi-pocketfjedre for fast fasthed.
  • Vejer du mellem 75 og 95 kilo, så gå efter en madras udstyret med pocketfjedre, som også giver fast fasthed.
  • Vejer du 75 kilo eller derunder, så sigt efter pocketfjedre og en medium fasthed. Lav vægt går nemlig godt i spænd med en lidt blødere madrastype.

Du kan også undersøge en madras med latexkerne. Latex har den fordel, at det giver ekstra god åndbarhed. Sidst men ikke mindst er der topmadrassen. Med den kan du vælge de materialer, der komplimenterer din fysik bedst. Har du en tendens til at ligge meget hedt og svede om natten, så afleder Latex varme og giver ventilation. Ønsker du lidt ekstra fleksibilitet i form samt en varmende funktion, så overvej en topmadras med Memory Skum.

Vær desuden opmærksom på sengebenenes længde. En kontinentalseng er i forvejen ret høj, så mange foretrækker ben på 10 – 12 centimeter. Køber du en kontinentalseng med opbevaring, så kommer du dog helt automatisk op i 18 – 19 centimeter.

Størrelsesguide

Nu hvor det er slået fast, hvad en kontinentalseng er, er det tid til at se nærmere på de forskellige størrelser. Du kan få modeller i et væld af størrelser, så her kommer en letlæselig oversigt:
King size: Som navnet antyder, er det her den største model på markedet med mål på hele 220×220 centimeter. Du får ekstremt meget soveplads til to personer med en luksuriøs King size continentalseng.
Queen size: I størrelsen lige under har vi Queen size, som er en kontinentalseng på 200×200 centimeter. Det er også en kæmpe seng, hvis mål ligger over gennemsnittet.
Den store: En kontinentalseng 180×200 centimeter er større end en standard dobbeltseng, så den giver ekstra plads til at vende og dreje sig i løbet af natten.
Den mellem: Standardstørrelsen på en kontinentalseng er 160×200 centimeter. Den er pladsbesparende i soveværelset samtidig med, at den giver en solid liggeflade.
Den lille: Er du bare en person, som ønsker meget plads om natten, så er en kontinentalseng 140×200 centimeter oplagt. En sådan størrelse er ikke nær så dominerende i soveværelset, hvor du nemmere kan få plads til andre møbler også.
Den mindste: Er du alene og bor i lejlighed eller har et soveværelse af begrænset størrelse, så kan du roligt gå efter en kontinentalseng 120×200 centimeter uden at gå på kompromis med kvaliteten.

De 3 madraslag i sengen

3lags madrasHvad enten du køber en billig kontinentalseng eller en dyrere model, så vil den have tre madraslag. Derfor kaldes den også for en ”tretrinsraket” inden for sengeverdenen. Basen består af en klassisk boksmadras, hvorpå du vælger en tilpasset springmadras. Vær opmærksom på, at forhandlerne ofte tilbyder en opdeling af fastheder her, så to personer med forskellige kropsbygninger kan have deres egen skræddersyede sengedel. Det er selvsagt en kæmpe fordel, når man vil sikre den bedste liggestøtte til begge parter.

Topmadrassen fuldender konstruktionen, og her kan du vælge mellem forskellige materialer, såsom Latex eller Wonderpur/Memory Foam. De tre madraslag gør kontinentalsenge høje og lidt majestætiske af udseende. Sengetypen har ikke nogen ramme, hvilket bevirker, at madraskonstruktionen er nærmest fritsvævende. Du kan finde mange kontinentalsenge med gavl, hvilket giver et dekorativt og hyggeligt look.

Hvilke fordele og ulemper er der?

Den ultimativt største fordel ved et kontinentalseng tilbud er, at du for et rimeligt beløb kan komme til at ligge som en drøm fra aften til morgen. Du undgår den irriterende revne i midten, som tit adskiller sengens to halvdele og skubber madrasserne ud til siderne. Derudover kan du selv have stor indflydelse på valg af både springmadras og topmadras, hvilket giver større mulighed for skræddersyet komfort. Fordi en kontinentalseng er høj, så er det et meget flot møbel. Det giver karisma i rummet, fordi sengen udstråler både velvære og eksklusivt trods sit simple design.

I den mere negative ende af spektret ligger sengens pris, hvis man kører med meget stramt budget. Den er selvsagt dyrere end en almindelig boksmadras, men den giver unægtelig mere kvalitet for pengene. Du kan spare meget ved at kigge efter kontinentalseng udsalg (se længere nede). Sengens størrelse kan være voldsom, hvis man bor i en lille lejlighed i byen med begrænset plads til møblement. For ikke at tale om, hvis man regner med at skulle flytte meget rundt på sengen.

Mens en fælles mellemmadras eliminerer revnen i sengen, så gør det desværre også, at du nemmere mærker din partners bevægelser, når vedkommende vender sig i sengen.

Test af kontinentalsenge

I dag kan du finde masser af pålidelige tests af populære modeller som venus kontinentalseng eller wonderland kontinentalseng online.

Generelt vurderes sengens kvalitet ud fra fire parametre:

  • Fordeling af kropsvægt på underlaget.
  • Fleksibilitet i forhold til liggeposition.
  • Madrassens holdbarhed.
  • Hvor godt din krop kan ånde i sengen.

Der findes flere testsites på nettet, som du kan konsultere hjemmefra. Hos troværdige hjemmesider som sovneksperterne.dk finder du en fin guide til køb af den bedste kontinentalseng. Ligeledes har både etablerede butikker som ILVA og Sengetid gode praktiske guides til, hvordan man som forbruger kan vælge den rigtige sengetype og madrasløsning.

I en kontinentalsenge test vil eksperterne tit medtænke prisen.

Video: Hvorfor vælge en kontinentalseng?


Credits: Youtube video af Dinseng.dk

Her kan du se en kort videointroduktion til, hvilke fordele kontinentalsenge har. I videoen gennemgår en ekspert fra Dinseng.dk kontinentalmodellens opbygning og forklarer, hvordan den er meget kompakt. På blot to minutter får du et lynoverblik over, hvordan den adskiller sig fra både elevationssenge og andre dobbeltsenge.

Kontinentalsenge med opbevaring

Kontinentalsenge med opbevaringAlle elsker at optimere deres pladskapacitet, så løse genstande ikke ligger og flyder i hjemmet. Går man i forvejen ud og investerer i en rummelig seng, kan det være ret attraktivt at vælge en kontinentalseng med opbevaring. Ved nogle modeller er der praktiske træk-ud skuffer underneden, som du snildt kan gemme ekstra puder, dyner eller hjemmesko af vejen i. Du kan også vælge at købe en sengegavl, hvor der er indbygget opbevaringsrum.

Kontinentalsengen er både praktisk og god til at skabe en følelse af hjemlig hygge. Det er oplagt at integrere opbevaring, når sengen i forvejen er høj og optager megen plads i rummet. Har man en gæsteseng stående i et tilstødende værelse, kan man med fordel have et ekstra sæt sengetøj stuvet sammen i sin kontinentalseng i soveværelset.

Spar gode penge når der er udsalg

Nettet er det oplagte sted at finde kontinentalseng 180×200 tilbud og kontinentalseng 160×200 tilbud. Danskerne elsker fine tilbud, og heldigvis har online forhandlere ofte gode – om end tidsbegrænsede – priser på populære modeller under deres ”mest solgte” kategori. I takt med at e-handel vokser eksponentielt år for år, så bliver det lige så nemt at gøre en god handel online som i en fysisk butik.

Når du surfer produkter, kan du se, hvor mange procent en given seng er nedsat. For at være konkurrencedygtige tilbyder flere forhandlere prisgaranti for dit produkt. Det betyder i praksis, at hvis du finder kontinentalsenge på tilbud et andet sted, så vil de tilbyde at matche den pris.

Hvor kan jeg købe en billig kontinentalseng?

Det er et godt spørgsmål. Heldigvis har du her en kort og koncis liste over nogle af de bedste forhandlere, som tilbyder kvalitetssenge til billigere penge end standardprisen. Bare fordi du går efter en continental seng på tilbud, behøver du ikke sænke dine forventninger til produktet. Du får en ligeså lækker drømmeseng, som hvis du havde betalt fuld pris.

Sengefabrikken

sengefabrikken logoSom køber kan du tit spare over halvdelen af den oprindelige salgspris ved at bestille din kontinentalseng ved Sengefabrikken.dk. Rent æstetisk kan du vælge mellem forskellige typer af sengegavl, ben, størrelser, farver og konstruktioner. De fører modeller med både pocketfjedre og multi-pocketfjedre.

De giver en god garanti på minimum 15 år mod brud på rammen eller fjedrene. Fastheden på din springmadras har du mulighed for at ombytte op til 30 dage efter levering. Det giver dig mulighed for at prøve din nye seng derhjemme og mærke efter, om du har fundet det perfekte match.

Bedrenætter

bedrenætter logoBedrenætter.dk har en utrolig overskuelig hjemmeside med store flotte fotos af kvalitetssenge til markant nedsatte priser. Mange af deres modeller er svanemærkede og allergivenlige, og de er i flot nordisk design passende til det smagfulde hjem.

Firmaet tilbyder gratis levering, og produktionen af sengene foregår i Danmark. Du har gratis ombytningsret inden for de første 100 dage efter køb.

Sengetid

sengetid logoPå Sengetid.dk finder du et bredt udvalg af kontinentalsenge i målene 140×200, 160×200, 180×200 og 180×210. De fører kvalitetsmærkerne Krone og Norland, som er danske designs. Derfor får du også en bæredygtig løsning, hvis du vælger en af deres senge.

Selvom du køber dit produkt online, så har de en effektiv kundeserviceafdeling, som du kan ringe til mellem 9 og 22 på alle dage. De bedste kontinentalsenge tilbud på siden er markeret med et ”særpris” skilt, som fremhæver ekstra populære modeller til nedsat pris.

ILVA

ilva logoDu kender nok ILVA ganske glimrende, da det er et veletableret dansk møbelhus. De må og skal med her, fordi de har en meget lettilgængelig tilbudsside med et skarpt udvalg af komfortable kontinentalsenge. De fører nogle af sværvægterne på markedet, og du kan spare flere tusinde kroner ved at købe din nye seng på siden.

ILVA tilbyder 90 nætters ombytningsret og prissikkerhed en måned efter dit køb.