Kontinentalseng tilbud

Hvis du er på udkig efter en billig kontinentalseng, så skal du først og fremmest være sikker på, at kvaliteten og prisen på madrassen går hånd i hånd. Madrassen er nemlig klart det vigtigste element, når det kommer kontinentalsenge; og det er virkelig denne, der er afgørende for hvor godt du vil komme til at sove om natten.

Så husk, at det kun er med en god seng, at du virkelig vil føle dig rigtig udhvilet; Og dette kan faktisk godt lade sig gøre med et kontinentalseng tilbud – tro det eller ej! I det følgende kan du således læse videre om det store og små, når det kommer til kontinentalsenge, og måske endda finde nogle continental senge tilbud til dit budget.

Se kontinentalsenge tilbud her

Hvad er en kontinentalseng?

En kontinental seng består grundlæggende set af tre lag:

  • En boxmadras, der udgør sengens base
  • En springmadras ovenpå
  • En topmadras i latex eller memoryfoam oven på de to andre.

Kontinentalsengens topmadras er rigtig praktisk, idet den irriterende revne mellem de to madrasser fjernes, hvis du skulle vælge en dobbeltseng.

Det, der også kendetegner en kontinentalseng, er den manglende sengeramme, idet sengen kun består af de ovennævnte tre lag. Dette giver dig desuden en noget højere seng end rammemodellen, hvilket faktisk kan være med til at modvirke visse muskel- og ledsmerter.

Video: Hvorfor vælge en kontinentalseng?

Credits: Youtube fra Dinseng.dk

En kontinentalseng giver dig den mest optimale liggekomfort, da den er ergonomisk korrekt. Så vil du forbedre din søvn og samtidig have en flot seng, så kan du nemt finde en der giver masser af komfort og design på samme tid.

Et andet godt alternativ er elevationssenge, som du også kan finde tilbud på her på siden.

Hvad er de typiske størrelser på kontinentalsenge?

Køb en billig kontinentalseng

Langt de fleste kontinentalsenge kommer i de følgende tre størrelser:

  • Den store: med hele 180x200 cm er der plads til jer begge – uden at I kommer til at føle jer trange. Den gode nyhed er, at I ofte vil kunne finde et kontinentalseng 180x200 tilbud, så I oven i købet sparer lidt penge.
  • Den mellem: 160x200 cm er en god størrelse, hvis man nu ikke har alt for meget plads i soveværelset. Også her vil det være til at finde et kontinentalseng 160x200 tilbud; for eksempel et Jensen kontinentalseng tilbud til en rigtig billig penge.
  • Den mindre: De 140x200 cm, der udgør den mindre model er perfekt til en enkelt person, der ønsker at brede sig i løbet af natten; og selvfølgelig vil man også kunne finde et kontinentalseng 140x200 tilbud hos en af de mange gode forhandlere landet over.
  • Den mindste: Med målene 90x200 cm er denne kontinentalseng den klassiske enkeltpersons model, der passer perfekt til singler eller måske børneværelset. Husk, at selvom du vælger den mindste model, så kan du sagtens slå to af disse sammen til en kæmpe kontinentalseng (og så blot investere i en dobbelt topmadras).
  • King size & Queen size: Du har også mulighed for at vælge en King size eller Queen size, der er større end den store 180x200 kontinentalseng. King size som er den største giver dig nemlig en 220x220cm seng, og Queen size er størrelsen under på 200x200 cm.

Det skal du være opmærksom på inden køb

kontinentalseng

Når du så har besluttet dig for at lede efter et kontinentalseng tilbud, så bør du som tommelfingerregel altid have disse tre små punkter i baghovedet, så du er sikker på, at du ikke overser noget vigtigt undervejs:

1. Den rette størrelse

Hvor meget du lige præcis har brug for, afhænger selvfølgelig udelukkende af dine individuelle behov. Hvis du er typen, der vender og drejer dig rigtig meget i løbet af natten, så vil du nok være bedst tjent med en større billig kontinentalseng. Hvis du derimod ikke skifter stilling særligt ofte, mens du sover, så kan du oftest nøjes med en mindre model.

2. Vælg den rigtige fasthed

Din springmadras skal desuden være i den rigtige fasthed. Hvis du for eksempel bedst kan lide et fast underlag, så skal du endelig sørge for at vælge dette. Et godt råd vil være, at du fysisk tager hen til sengeforhandleren og afprøver madrassen. På denne måde vil du være 100% sikker på, du vælger rigtigt.

3. Vælg det bedste materiale

Sørg for at vælge et godt materiale til din madras. Det anbefales, at du vælger en latexmadras, idet den for det første holder længere, men også giver din krop langt den bedste understøttelse (memoryfoam kan være et rimeligt alternativ).

Sådan finder du den bedste kontinentalseng

Det kan være svært at finde den bedste kontinentalseng, da udvalget er enormt og der findes et hav af webshops og ikke mindst fysiske butikker. Hvis du som udgangspunkt er på udkig efter den absolut bedste kontinentalseng, så er det oftest heller ikke dem der er billigst.

Du kan nemt finde gode kontinentalsenge med gode rabatter, hvis der er januarudsalg eller lignende. Det kan derfor være en god idé at vente til det rette kontinentalseng tilbud kommer, hvis du er på udkig efter en kontinentalseng i højeste kvalitet.

Køb online og spar penge

Tilbudskongen.dk hjælper dig med at finde den bedste pris online, så du er sikker på at finde det bedste kontinentalseng tilbud, der passer til dig og dit budget.

Herunder får du et overblik over gode forhandlere, der oftest har gode kontinentalsenge på tilbud. Klik på logoerne og se de forskellige forhandlernes store udvalg, hvis du ikke fandt den rette seng i vores tilbuds-sektion.