Home Gym

Et home gym er et træningscenter i hjemmet, som du kan skræddersy til dine træningsbehov. Du kan lave mange øvelser alt efter, hvilket udstyr du køber. Find de bedste home gyms på tilbud her på siden.

Aktuelle tilbud

Prisfilter

Mærker

Butikker

Butikker vi anbefaler

+1900 anmeldelser
+750 anmeldelser
+500 anmeldelser
Sidens indhold

  De mange fordele ved home gyms

  Hjemmetræning er langt mere fleksibelt, end hvis du skal hen i et center. Forestil dig, at du kan træne, når det passer dig. Og med lige præcis de håndvægte eller den romaskine, du ønsker. Et home gym kan laves både i garagen, gæsteværelset, kælderen eller et hjørne af stuen.

  Typisk tilrettelægges træningen efter en blanding af styrketræning og cardio, dvs. pulstræning med for eksempel et løbebånd eller en stepmaskine. Home gyms er blevet mere populære i takt med, at flere folk arbejder hjemmefra.

  Fysisk træning er en fremragende måde at afbryde stillesiddende arbejde og opbygge muskelmasse. På nettet kan du finde inspiration til hjemmetræningen. Det kan være fitness videoer eller oversigter over bestemte øvelser.

  Home gyms med flere træningsfunktioner

  En af fordelene ved at investere i et home gym er, at du kan sammensætte et helt træningsprogram. Med en simpel vægt eller to kan du træne de fleste af kroppens muskelgrupper. For eksempel ben, lår, baller, mave, ryg, bryst og arme. Justér vægten ved at skifte mellem flere og færre kilo.

  Elsker du en bestemt sport, kan du tilrettelægge dit eget work out skema, så du støtter op om din præstation. Det kan være til langdistanceløb, ski eller fodbold. Dit homegym kan være udstyret med alt fra et enkelt par frivægte til flere avancerede træningsmaskiner.

  Det er kun dig selv og dine behov, der sætter grænsen. Har du begrænset antal kr på budgettet, så start i det små og opgradér løbende. Din træning kan tilrettelægges inden for bestemte kategorier som: muskeltræning, konditionstræning, smidighed og balance.

  Hvad koster et home gym?

  Prisen i dkk kr på dit homegym vil afhænge af:

  • Hvor meget og hvilket udstyr, du køber.
  • Om du skal bruge penge på at indrette et træningsrum i huset.
  • Hvorvidt du skal have noget ekstra sportstøj til dit home gym.

  Pengene rækker langt længere, hvis du bruger tilbudssider som denne for at finde de bedste priser. I en online butik kan du spare kr på to måder: Du kan købe pakketilbud, eller finde homegym træningsudstyr til nedsatte priser. Brug fanen "kategorier" til hurtigt at finde den træningsmaskine, du leder efter.

  Mange vil måske føle, at de skal betale en stor sum up front. Der er stor forskel på et fitness medlemskab og at indrette et homegym. Et homegym kræver betaling ved kasse ét med det samme. Til gengæld har du en investering, der har god garanti og holder i mange år. Øvelserne er gratis herefter.

  Omvendt koster et fitness abonnement et mindre beløb, hver måned. Til gengæld går du på kompromis med fleksibiliteten, som ikke kan måle sig med et homegym.

  Indret dit eget home gym

  Når du går i gang med at etablere dit homegym derhjemme, så hav gerne et par praktiske overvejelser med. Du skal have plads nok - både i højden og til siderne. Det går ikke, at du presser din brugervægt og risikerer at ramme ind i væggen. Enhver øvelse skal kunne udføres ugeneret.

  Overvej også støjniveauet. Dit homegym kan med fordel placeres i et godt isoleret rum eller ét, der ikke ligger klods op af eksempelvis børneværelse eller soveværelse. Husk, at din hjemmetræning ikke skal være på bekostning af husets andre beboere.

  Gulvet må gerne være af solidt beton. Et sart sildebensparketgulv får hurtigt ridser og skræmmer, så du skal gå efter et underlag, der kan holde til lidt af hvert.

  Sidst men ikke mindst, skal der være nem adgang til vand fra dit homegym. Hav en vandbeholder eller flere drikkedunke stående, så du ikke skal gå langt, når sveden hagler.

  Hvis du vil indrette dit eget homegym, så kan du også overveje de lidt større træningsmaskiner som fx et kabeltårn eller en benpres maskine.

  +1900 anmeldelser
  +750 anmeldelser
  +500 anmeldelser
  0
  Scroll to Top