Trampolin til nedgravning tilbud
Hele familien kan få glæde af en god trampolin til nedgravning. Køber du en nedgravet trampolin, så optimerer du sikkerheden både for dig selv og børnene. Vi giver en hurtig guide til populære producenter, de forskellige typer af hoppedug og kvalitetsparametre for en god trampolin til nedgravning. Og så samler vi hver dag de billigste nedgravede trampoliner!
-
JumpMaster Inground Rectangular 305×230 trampolin
Original price was: 5.999kr..2.199kr.Current price is: 2.199kr.. Til butik -
JumpMaster 365 InGround Grå
Original price was: 4.999kr..2.995kr.Current price is: 2.995kr.. Til butik -
JumpMaster Inground Rectangular 460×305 trampolin
Original price was: 8.999kr..3.499kr.Current price is: 3.499kr.. Til butik -
JumpMaster 430 InGround Grøn
Original price was: 5.999kr..3.599kr.Current price is: 3.599kr.. Til butik -
JumpMaster 430 InGround Grå
Original price was: 5.999kr..3.599kr.Current price is: 3.599kr.. Til butik
Introduktion til en trampolin til nedgravning
En trampolin til nedgravning kaldes også en "inground trampolin". Modsat en fritstående model på ben, så graves denne ned i haven, så kantpuden flugter med jorden. Hoppedugen bouncer ned i hullet, og der behøves hverken stige eller forældreløft for at komme op på trampolinen.
De fleste producenter af inground trampoliner til fritidsbrug, som for eksempel BERG og Salta, laver inground-versioner. Du kan få dem som rektangulære/firkantede trampoliner eller runde/ovale trampoliner. Faktisk gør formen en forskel, når det kommer til hoppeoplevelsen.
Ved en firkantet trampolin til nedgravning arbejder fjedrene i takt med hinanden, og du kan bedre kontrollere dine spring, som er ens på hele måtten. Omvendt har en rund trampolin til nedgravning uafhængige fjedre, så her trækkes du ind mod midten, som er væsentligt blødere end kanterne.
Kort fortalt betyder det at:
- Hvis du vil øve gymnastiske spring eller landinger, så er en firkantet eller rektangulær trampolin til nedgravning bedst.
- Hvis trampolinen er mest til børn eller barnlige sjæle, så er en rund eller oval form bedst.
Se også vores trampolin tilbudsside, hvis du vil have en komplet oversigt over billige trampoliner i Danmark.
Fordele og ulemper ved nedgravede trampoliner
Sikkerheden er som nævnt i top ved den nedgravede trampolin. Af den simple årsag at man ikke kan falde særligt langt sammenlignet med en "almindelig" trampolin på ben. Desværre kommer flere børn ifølge Sikkerhedsstyrelsen til skade årligt, men du kan sænke risikoen betydeligt ved at købe en billig trampolin til nedgravning.
Selvfølgelig anbefales det altid at købe et sikkerhedsnet og spænde på rundt om. Hvis vi kigger på det rent æstetiske, fylder en nedgravet trampolin mindre i havelandskabet. Den vil ikke genere naboer over hækken, fordi børnene hopper lavere. Du skal desuden ikke bekymre dig om, at den kan flyve væk i stormvejr.
Den største ulempe er, at nedgravede trampoliner ikke kan flyttes til efterår og vinter. Derfor er det en rigtig god idé at købe et beslag og lægge over, så dugen beskyttes mod sne, vind og slud. For nogle vil det være en tung opgave at stå for gravearbejdet, men det besvær kan du heldigvis betale dig fra hos en professionel.
Sådan kan du vurdere kvaliteten
Når du surfer på sidens forskellige trampolin til nedgavning tilbud, tænker du måske: Hvordan læser jeg mig frem til, hvilken der er den bedste? Svaret er, at du kan kigge de enkelte komponenter og selvfølgelig holdbarhedsgarantien, når du skal vurdere din nye trampolin på kvaliteten.
Fjedrene kan være beskyttet mod rust. Du kan få forskellige typer som solo fjedrer eller gold fjedre, som holder bedre.
Trampolinens ramme kan være lavet i galvaniseret stål, og jo mere den vejer, jo mere stabil er konstruktionen.
Nogle hoppeduge tillader mere luftgennemstrømning, hvilket giver et højere spring.
Jo tykkere og bredere kantpuden er, jo mere sikker trampolin får du.
Husk at du skal bruge trampolinen i mange år. Når du vil investere i en ny trampolin til nedgravning, kan det godt betale sig at lægge lidt ekstra penge for at få absolut topkvalitet. Her skiller særligt én producent sig virkelig ud fra mængden.
BERG: Absolut topklasse trampoliner til nedgravning
Køber du en BERG trampolin til nedgravning på tilbud, kan du trygt stole på, at alle ovenstående parametre er testet grundigt. BERG trampoliner er ekstremt populære blandt både privatforbrugere og idrætsforeninger og institutioner. Producenten bruger komponenter som for eksempel GoldSpring fjedre og en AirFlow dug, der tillader op til 50 procent mere luftgennemstrømning end standarden samt en rigtig god affjedring.
De bedste trampoliner til nedgravning på både det danske og europæiske marked kommer fra BERG. Du kan falde over BERG inground modeller som:
- BERG Champion
- BERG Favorit
- BERG Talent
- BERG Elite.
Et godt alternativ er enten Salta eller JumpMaster trampoliner til nedgravning, som fås til lidt mere prisvenlige satser.
Læs mere om de bedste trampoliner til nedgravning her på Hoppeguiden.
Arbejdet med at grave hullet til din inground trampolin
Vi kommer ikke uden om det: En billig inground trampolin skal graves ned, og det er lidt af en proces. Hullet udbygges selvfølgelig efter trampolinens diameter eller bredde. Vi kan ikke komme med en komplet køreplan for installering af trampolinen, men du kan forvente at:
1.) Først skal du vælge et godt spot. Hvor der hverken er rør eller er alt for sandet og løs jord. Leret jord er bedst.
2.) Aftegne trampolinens radius/bredde. Det gør du ved at binde en snor i den rette længde fast til en stabil pind i midten og sætte en spraydåse i den yderste ende.
3.) Begynde gravearbejdet efter producentens anvisning. Voksne hopper tungere end børn, så der skal være nok dybde under. Frihøjden angives fra manualen. Du kan enten bruge en skovl eller lidt mere avanceret graveudstyr som fås i diverse byggemarkeder.
4.) Bemærk at der ofte skal være minimum 10 centimeters fri luft hele vejen rundt mellem selve kantdugen og jorden.
5.) Bruge en fiberdug i bunden for at undgå, at der vokser ukrudt op over tid.
Processen tager nok en halv dags tid. Alle billige trampoliner til nedgravning kan dog installeres af for eksempel en anlægningsgartner, som gør det slidsomme arbejde for dig.
Find en billig trampolin til nedgravning
Selv den bedste inground trampolin - som eksempelvis BERG Champion - fås til nedsatte priser. Hvis man slår til det rigtige sted på det rigtige tidspunkt! Derfor screener vi for alle trampoliner på tilbud for enten 1.) de største procentvise besparelser eller 2.) de største prisnedslag.
Du kan få din nye inground trampolin for alt fra et par hundrede kroner billigere til hele 1.000 kroner under normalprisen! En god nedgravet trampolin til privat fritidsbrug ligger i den billigste ende på 3.000 kroner, mens en avanceret BERG trampolin godt kan nærme sig de 10.000 kroner. Tricket er, at finde den bedste kvalitet til færrest penge.
Uanset om du leder efter en firkantet eller oval trampolin til nedgravning. Øverst på siden kan du gøre et scoop og finde en billig trampolin til nedgravning, der vil bringe glæde og motion i mange år frem!