Gåbånd

Et billigt gåbånd kan bruges til at dyrke motion i et roligt tempo. Modsat et løbebånd, så træner du her med lav intensitet. Du kan få motion, lige når det passer dig, hvis du køber et gåbånd på tilbud til hjemmet eller kontoret.

Det er den perfekte investering for dig med et stillesiddende arbejde. Herunder finder du de bedste tilbud på gåbånd.

Aktuelle tilbud

Prisfilter

Mærker

Butikker

Sidens indhold

  Hvad koster et billigt gåbånd til træning?

  Prisen afhænger selvfølgelig af, hvilke gåbånd du vælger. Generelt fås de til både 3000, 5000 og over 6000 kroner.

  Forventer du høj kvalitet, så budgettér med minimum 4000 kroner, så du kan gå efter en god maksimal brugervægt, computerskærm og løbeflade.

  Vil du have et gåbånd, der nemt kan pakkes væk på kontoret, så overvej at købe et foldbart gåbånd.

  Du kan sagtens finde populære gåbånd, som mange mennesker er glade for på nettet. Vi hjælper dig med at spotte dem på tilbud, så du kan spare penge uden at gå på kompromis med træningen. Uanset om du skal bruge dit nye træningsudstyr til genoptræning eller til at opbygge muskler og brænde kalorier af for at tabe dig.

  Bemærk, at der findes billige gåbånd, hvis design er kombineret med løbebåndet. Dvs. at du får to træningsfunktioner i en maskine. Når du stiger op, kan du selv vælge, om du vil løbe eller gå i raskt tempo. Et multifunktionelt bånd koster selvsagt lidt ekstra, men det kan sagtens være prisen værd på den lange bane.

  Størrelsen på et gåbånd

  Du kan selvfølgelig få dit walking pad i forskellige størrelser og designs. Gåbåndets areal hænger sammen med din højde:

  • Er du under 175 centimeter høj, så gå efter et båndareal på cirka 120 centimeter i længden og 40 centimeter i bredden.
  • Er du over 175 centimeter høj, så gå efter et båndareal på cirka 130 centimeter i længden og 45 centimeter i bredden.

  Jo mere diskret, nemt og minimalistisk du ønsker dit billige gåbånd, jo mindre avanceret vil designet være. Det kan vise sig i fraværet af stativ, stor skærm eller fjernbetjening. De fleste modeller er lavet i diskrete farver som sort eller grå, der nemt kan blende ind med omgivelserne derhjemme.

  Inden du trykker "køb", så overvej placeringen af dit walking pad. Det er bedst med god plads til alle sidder og et hjørne, hvor motorens lyd ikke kan genere de øvrige familiemedlemmer.

  En god investering i dit velvære

  Et gåbånd på tilbud er det perfekte valg til hjemmekontor eller arbejdsværelse. Du får ikke et bedre og sundere afbræk fra dit job. Faktisk kan du vælge en mindre model, som passer til et skrivebord. På den måde kan du tilpasse dit bånd med bordets højde og bruge det hver dag. Du vælger selv dit tempo, eller om maskinens løbeflade er slukket eller tændt.

  Modsat løbetræning, så er gå aktiviteten en mere skånsom måde at træne på. Du undgår hårde stød og minimerer risikoen for skader ved overbelastning under træning. Båndet giver dig mulighed for at dyrke fitness, når det passer dig - en fleksibilitet der tiltaler mange. På computeren indstiller du hastighed, så du gradvist kan udfordre dig selv i trygge rammer i dit eget hjem.

  Et billigt gåband er nemmere at betjene og mere pladsbesparende end mange andre træningsmaskiner som for eksempel en billig romaskine eller et løbebånd. Frem for at presse dig selv til det ekstreme eller kun træne en udvalgt muskelgruppe, så dyrker du flow fitness, hvor hele kroppen stimuleres.

  For kroppen og hjernen er det altafgørende at bevæge sig dagligt. Selv en halv time kan gøre underværker. Med et billigt gåbånd i høj kvalitet kan du nemt nå i mål.

  Vælg det perfekte gåbånd

  Når du skal beslutte, hvilket gåbånd du vil købe, kan du kigge på de tekniske komponenter og design. Begge fremgår af produktbeskrivelsen. Du behøver ikke researche, inden du bestiller et gåbånd til hjemmebrug. Det vigtigste, du skal vide, er:

  • Der findes billige gåbånd med og uden motor. Mange gåbånd har motor, fordi det gør det nemmere for motionisten at træde rundt. Vær dog opmærksom på, at en motor kan støje.
  • Computer og træningsprogrammer variererfra model til model. De giver mulighed for automatisk at justere og udfordre dit tempo. På skærmens display kan du vælge din træning og se nøgletal som hastighed, antal tilbagelagte kilometer, forbrændte kalorier, og så videre.
  • De fleste gåbånd har holdestativog nogle har seler (velegnet til ældre). På den måde kan du støtte kroppen under træning. Enkelte modeller har også et indbygget skrivebord.
  • Maksimal brugervægter god at tjekke ud. Det har at gøre med, hvor meget vægtbelastning, motoren kan tage. Nogle billige gåbånd på tilbud har en brugervægt på 100 kilo, hvilket langtfra er tilstrækkeligt for alle. Det skyldes en svag konstruktion.
  • Enkelte gåband har stigningsfunktion, så du kan simulere bakkevandring.
  • Mens gåbånd styres på skærmen, så finder du også dem med en tilknyttet fjernbetjening.

  Optimér træningen på dit nye gåbånd

  Når du har bestilt dit nye gåbånd på tilbud hjem, så er det tid til at komme i sving. Det er nemt at bruge maskinen, men her er alligevel et par begynder tips:

  Pas på med at stirre på skærmen: Mange af os elsker at monitorere vores performance og progression. Men hvis du har øjnene fæstnede for meget på elektronik under træning, så kan det give svimmelhed samt en forvridning af nakken. Ideelt set skal du kigge lige frem, så du holder en god og ret positur. Slap af og lad tankerne flyde i stedet.

  Husk at drikke rigeligt med væske: Selvom det er en lav intensitets træningsform, så vil dit kalorieforbrug være betydeligt, og du får sved på panden. Koldt vand kan sænke din kropstemperatur - særligt vigtigt på varme sommerdage. Kroppen kan kun få det optimale ud af træningen, hvis den er hydreret. Hav en flaske vand eller juice stående tæt ved båndet.

  Varm altid op: Du skal altid lige have blodcirkulationen i gang, inden du skruer op for din træning. Start ud med let gang, så du får benene i sving. Brug gerne en fem til ti minutter på opvarmning. Du kan stille computeren derefter.

  Butikker vi anbefaler

  +1900 anmeldelser
  +750 anmeldelser
  +500 anmeldelser
  0
  Scroll to Top