Løbebånd tilbud

Synes du, at der er lidt for langt til fitnesscenteret, til at du lige kommer af sted? Så indret dit eget derhjemme med hjælp fra et lækkert løbebånd tilbud. Et løbebånd kan rigtig mange ting, og selv hvis du er mere løbetypen end fitnesscentertypen, så kan et løbebånd også være rigtig smart at have derhjemme.

Om vinteren kan det for eksempel være svært at komme af sted på løbeturen, hvis det sner og blæser. Og det kan også være en smule farligt, hvis der ligger is på vejene. Find derfor dit nye løbebånd tilbud allerede nu.

Se løbebånd tilbud her

Klik på logoerne for at se forhandlernes tilbud

Hvilke mærker har gode løbebånd tilbud?

Der er rigtig mange mærker om buddet, når det gælder at levere billige løbebånd, som også er rigtig gode. Der bliver også lavet mange løbebånd test, som man kan basere sit valg på. Lær mærkerne lidt bedre at kende her.

2 personer der løber på løbebånd

Titan

Titan løbebånd tilbyder rigtig mange funktioner, heriblandt forskellige løbeprogrammer, håndpulsmåler i håndtaget og en veludstyret computer, som både gør det nemt at styre tempo og inclince på løbebåndet og aflæse puls, tid, kalorieforbrænding mm.

Titan er blandt andet et af de mærker som forhandles i Bilka, hvor du altså kan finde et billigt løbebånd og sommetider et løbebånd på tilbud.

Kettler

Kettler er et mærke, der laver mange forskellige træningsmaskiner og selvfølgelig også løbebånd. Deres løbebånd er meget robuste, og nogle af dem har smarte funktioner som Bluetooth, så du kan bruge din egen træningsapp.

Kettler fokuserer på effektiv stødabsorbering og leverer desuden en bred løbeflade. Kettler er blandt de dyrere mærker, så du skal være heldig med et godt løbebånd tilbud for at kunne få et billigt løbebånd.

Sole Fitness

Sole Fitness er mest kendt for deres løbebånd ved navn Sole F85. Det er en bestseller fra USA, som er stabilt og har god støddæmpning. Med Sole F85 får man desuden en kraftig motor og en stor løbeflade.

Andre rigtig gode mærker inkluder Kilberry og Abilica.

Hvad koster billige løbebånd?

Før du begynder at overveje et køb af løbebånd, er det rart at kende, hvad normale løbebånd priser er. For et billigt løbebånd skal du af med mellem 5000 og 7000, da det er der, de fleste billige løbebånd ligger i pris.

Løbebånd kan dog også koste op mod 20.000 kroner, hvilket kan være noget af et beløb at skulle lægge. Mellemprisklassen for et løbebånd er omkring 12.000, og til sådan en løbebånd pris kan du få et rigtig godt og solidt løbebånd, som kan holde i lang tid.

Hvad skal jeg kigge efter i billige løbebånd?

Løbebånd prisHvis du gerne vil have fat i et billigt løbebånd, så kan det sagtens lade sig gøre. Men det er selvfølgelig vigtigt, at du ikke går på kompromis med kvaliteten. Her er nogle ting, som du skal kigge efter, før du finder et løbebånd tilbud.

1. Løbeflade

Størrelsen på løbefladen er en afgørende faktor for valget af løbebånd. Hvis du er nybegynder, er stor eller ikke stoler helt på din balance, kan det være rigtig rart med en stor løbeflade. Hvis du skal sammenligne med det, man kender fra fitnesscløbebånd tilbudenteret, så har deres løbebånd cirka en flade på 56 cm x 152 cm. Du kan finde en bred løbeflade selv på billige løbebånd.

2. Støddæmpning

En af fordelene ved gode løbebånd er deres evne til at støddæmpe. Grunden til, at man kan pådrage sig skader, når man løber meget, er et asfaltsunderlag er enormt hårdt for fødderne, da der går meget stød op gennem fødderne. Denne stødeffekt bliver bedre absorberet på gode løbebånd.

3. Sammenklappelighed

Endnu en smart funktion er, om løbebåndet kan klappes sammen. Det gør nemlig, at pladsmangel ikke er en udfordring. Så gå efter den funktion, når du køber et billigt løbebånd på tilbud.

Vælg det rette løbebånd

Hvilket løbebånd du skal vælge handler om, hvad dit budget er, og hvad dine forventninger til løbebåndet er. Det perfekte løbebånd for mig, er muligvis ikke det bedste for dig. Der er nemlig også forskel på hvor meget du har tænkt, at det skal bruges.

Skal du løbe flere gange om ugen er et kvalitets løbebånd klart at foretrække, hvorimod et billigere alternativ kan være fint til nybegynderen der ikke får løbet hver uge.

Der er mange fordele ved løb

Der er ekstremt mange fordele ved løb. Mange starter med at løbe, da de gerne vil tabe sig hurtigt, fordi løb generelt er effektivt til at smide nogen af de overflødige kilo.

Løb er også ekstremt populært til at forbedre og/eller vedligeholde din kondition og form. Udover det, har løb også ekstremt mange andre sundhedsmæssige fordele. Efter en travl og lang arbejdsdag, er det godt at blive afstresset og ikke mindst få frisk luft, hvorfor løb er perfekt.

Løbebåndet kan være en god måde at starte med at komme i løbeform, eller hvis vejret er kedeligt eller du har en travl dag med mindre tid.

I følge denne artikel på Netdoktor.dk er løb en af de absolut bedste og mest effektive motionsformer for at forbedre din sundhed. Der kan du også få flere gode grunde til hvorfor løb er en god idé, hvordan du kommer i gang osv.

Video: Gode råd til løbe på løbebånd

Credits: Youtube video af Abilica Online

Masser af tilbud på træningsmaskiner

Udover det store udvalg af løbebånd til hjemmetræning, så er der også mange andre gode træningsmaskiner som du med fordel kan kigge nærmere på.

Romaskiner på tilbudRomaskinen er også et hit til hjemmetræningen, hvis du vil have trænet hele kroppen. Du kan finde tilbud på dem, ved at klikke på linket, der fører dig direkte til oversigten.

Motionscykler på tilbudMotionscyklen er en af de mest populære maskiner til hjemmet. Det er nemt at komme igang, og du kan cykle til dine favorit TV-programmer, hvilket jeg selv personligt selv gør.

Spinningcykler på tilbudSpinningcyklen er til dig der vil opnå en hårdere træning end motionscyklen.

Crosstrainer på tilbudEn god og skånsom maskine, der ofte bruges til genoptræning efter skader, derudover er den også god til dig, der vil tabe et par kilo.

Pulsur på tilbud - Måler du din puls på løbebåndet, så kan du med fordel også købe et pulsur, hvis du på sigt begynder at løbe udendørs.

Vi anbefaler Abilica, hvis du vil have et kraftigt og professionelt løbebånd. Du kan også kontakte forhandleren for at få flere gode råd.