Løbebånd tilbud - Test af billige løbebånd

billige løbebånd på tilbudDet kan være en god idé at investere i et løbebånd til hjemmet, da det er hurtigt og nemt at tage en løbetur uden, at du skal bruge tid på komme frem og tilbage til træningscenteret.

Hvis du allerede er løbetypen, der løber meget udendørs, så kan du med fordel også købe et løbebånd til hjemmetræning som du kan bruge, når vejret svigter.

Der vil altid være en række discountbutikker, der sælger løbebånd til næsten ingen penge, men du skal også forvente kvaliteten er derefter.

Det kan klart anbefales at vælge et løbebånd i god kvalitet til en fair pris, da du får en meget mere behagelig træning.

Hvis du har svært ved at tage dig sammen til, at få trænet på din træningsmaskine, så er det især vigtigt at købe et løbebånd i god kvalitet, da en god oplevelse gør det nemmere, at finde motivationen til at få trænet.

Vi har undersøgt de forskellige løbebånd på tilbud og fundet frem til de bedste løbebånd til prisen som du kan læse mere om herunder.

Vælg pris
Vælg forhandler
Vis kun tilbud?

Viser alle 32 resultater

De bedste tilbud på gode løbebånd

Selvom et løbebånd er en avanceret og eksklusiv træningsmaskine, som de fleste kender fra fitnesscentret, så kan du sagtens købe dit løbebånd til hjemmet for rimelige penge.

Faktisk er der masser af gode tilbud på løbebånd online, hvor du kan få en multifunktionel og slidstærk model i høj kvalitet.

Det kan booste din hjemmetræning og gøre din kalorieafbrænding langt mere effektiv.

Fordelen ved at købe et løbebånd til at have stående privat er, at du kan træne lige præcis, når det passer ind i din travle hverdag.

Så snart du har løbebåndet i hus, kan du starte på en målrettet træning med forskellige hastigheder og intervaller.

Sole F63 2020 løbebånd – Top kvalitet

Sole F63 2020 løbebånd – Ny version af bestsellerenDet her er opdateringen til en af markedets hidtil mest populære modeller – nemlig F63 løbebåndet.

Firmaet bag er Sole Fitness, og de har med F65 2020 versionen opdateret og forbedret løbebåndets kvalitet og ydeevne.

Du kan spare mange penge ved at købe løbebåndet på tilbud.

Den kraftige motor leverer hastigheder op til 20 kilometer i timen, mens du kan udfordre dig selv med en stigning på maksimalt 15 procent.

En af de mange lækre egenskaber ved løbebåndet er, at det kan foldes sammen og flyttes rundt på et transporthjul.

Du kan vælge mellem 6 træningsprogrammer eller udforme dit eget personlige program.

Tabletholder og USB-stik gør, at du både kan se serier og følge med i nyhederne, når du løber inden for.

Sole har desuden en app, som du kan downloade kvit og frit. På den kan du blandt andet gemme forrige træningssessioner og analysere din forbedring over tid.

Der er også indbyggede Bluetooth højtalere, så du kan høre musik.

Odin T8 – iForms favorit

Odin T8 – iForms favoritHer er et billigt løbebånd, som har så høj kvalitet, at det vandt iForms træningsfavorit pris i 2019.

Faktisk har det nu et ry for at være en af de bedste modeller på markedet, hvis man sammenholder ydeevne med prisen, som er nedsat til det halve.

Løbebåndet har alle de ønskværdige praktiske og funktionelle egenskaber.

Den nemme computer viser kalorier, tid, distance og puls, og du kan tilslutte appen KinoMap, som giver dig virkelighedstro løberuter fra hele verden.

Der er 12 træningsprogrammer, og du kan få lavet en kropsfedt test af den indbyggede computer.

Denne model kan også nemt foldes sammen og flyttes fra A til B på hjul, så du kan flytte båndet, når du vil.

Det moderne Multi Shock Absorption system sikrer virkelig god stødabsorbering i underlaget, så du skåner hele din krop under løb.

Løbebåndet har både AUX-stik og USB-stik, så du kan spille musik og oplade dine elektroniske sager.

Masterfit Tp100 – udsolgt

Masterfit Tp100 - God til prisenMed dette løbebånd kan du træne effektivt med en tophastighed på 18 kilometer i timen og hele 15 stigningsniveauer, så du kan udfordre dig selv.

Der er frit valg mellem at indstille dit træningsprogram manuelt eller at løbe efter en af de 12 forudindstillede programmer.

Du styrer det hele nemt på skærmen, hvor du også kan aflæse dine personlige data, når du går efter at forbedre din præstation fra gang til gang.

Computeren viser dig den distance, du har løbet, din puls og antal brændte kalorier under træning. Pulsen måles automatisk, når du holder ved løbebåndets håndtag.

Er du typen, der godt kan lide at høre musik under træning, kan du nemt tilslutte både mobiltelefon og afspiller til maskinen. Så kan du høre dine yndlingssange, mens du sveder.

Båndet har en maksimal vægtkapacitet på 125 kilo til én person.

Top Sport løbebånd TM 500S

Top Sport løbebånd TM 500STop Sport TM 500S er et billigt løbebånd der henvender sig perfekt til hjemmetræningen.

Hvis du er på udkig efter et godt løbebånd tilbud, så vil vi anbefale dig at købe Top Sport TM 500S. Du finder ikke andre løbebånd online i den her kvalitet til så lav en pris.

Løbebåndet har en motor med 2,5 Hk, hvilket er fint for dig der vil i gang med at løbetræne derhjemme.

Du har mulighed for at vælge hastigheder på mellem 1 og 18 km/t, hvilket også er fint for de fleste.

Løbebåndet er ret solidt, da det kan holde til en maks. Brugervægt på 130 kg., hvilket er på niveau med flere af de dyrere løbebånd.

Løbebåndets computer kan vise tid, hastighed, afstand, puls og kalorier. Pulsmåling foregår via løbebåndet håndtag.

Derudover er computeren også indbygget med 9 træningsprogrammer, hvis du gerne vil udfordre sig selv.

Sidst men ikke mindst, så er løbebåndet foldbart, hvilket er en fordel, hvis du ikke vil have løbebåndet til at fylde, når du ikke bruger det.

Vigtige specifikationer:

  • Løbeflade: 130 x 44 cm
  • Hastighed: 1-18 km/t
  • Løbeprogrammer: 9 stk
  • Foldbart: Ja
  • Egen vægt: 54 kg (solidt)
  • Maks brugervægt: 130 kg

Hvad koster billige løbebånd?

Før du begynder at overveje køb af løbebånd, er det rart at vide, hvad de normale løbebånd priser er.

For et billigt løbebånd ligger ofte på 6-8.000 kroner, men finder du et godt løbebånd på tilbud kan du være heldig at finde et til omkring 4.000 kroner (som fx. Everfit TFK 130)

Løbebånd kan også nemt koste op mod 20.000 kroner, hvilket er noget af et beløb at betale.

Du kan også sagtens finde langt dyre løbebånd, hvis du skal have professionelle maskiner med særlige funktioner.

Mellem prisklassen for et godt løbebånd er på omkring 8-12.000 kroner som primært er den type løbebånd vi anbefaler, hvis du vil have et godt, solidt og holdbart løbebånd, der giver en god træning i mange år frem.

Hvilke mærker har gode løbebånd tilbud?

Der er rigtig mange mærker af løbebånd. Vi vil klart anbefale dig at vælge et kvalitets mærke og så vente på det rette tilbud.

Hvis du køber de billigste mærker får du altså også et produkt derefter.

Herunder får du en oversigt over mærker du med fordel kan holde øje med. Derudover er der også mange løbebånd test på nettet, hvis du vil finde de absolut bedste.

Hvis du vil have et rigtig god løbebånd der er testvinder, så tag et kig på Sole F65 2020 løbebånd. Det er dog til en pris de fleste ikke kan være med på.

Masterfit

Masterfit er et rigtig godt mærke, hvor du altid er sikker på at få en god træningsmaskine i høj kvalitet, og det gælder også, hvis du vælger det billigste produkt fra dette brand. Der er ofte gode penge at spare på Masterfit.

Hvis du vil se alle tilbud på løbebånd fra Master fit, så kan du klikke på knappen herunder og se udvalget hos Abilica, der er forhandler dette mærke til en skarp pris.

» Se udvalget her «

Kettler

Kettler er et mærke, der laver mange forskellige træningsmaskiner og selvfølgelig også løbebånd.

Deres løbebånd er meget robuste, og nogle af dem har smarte funktioner som Bluetooth, så du kan bruge din egen træningsapp.

Kettler fokuserer på effektiv stødabsorbering og leverer desuden en bred løbeflade. Kettler er blandt de dyrere mærker, så du skal være heldig med et godt løbebånd tilbud for at kunne få et billigt løbebånd.

Du kan se deres mange tilbud her:

» Se udvalget her «

Titan

Titan løbebånd tilbyder rigtig mange funktioner, heriblandt forskellige løbeprogrammer, håndpulsmåler i håndtaget og en veludstyret computer, som både gør det nemt at styre tempo og inclince på løbebåndet og aflæse puls, tid, kalorieforbrænding mm.

Titan er blandt andet et af de mærker som forhandles i Bilka, hvor du altså kan finde et billigt løbebånd og sommetider et løbebånd på tilbud.

» Se udvalget her «

Sole Fitness

Sole Fitness er mest kendt for deres løbebånd ved navn Sole F85. Det er en bestseller fra USA, som er stabilt og har god støddæmpning.

Med Sole F85 får man desuden en kraftig motor og en stor løbeflade.

Sole er lig med kvalitet. Hvis du vælger dit løbebånd fra dette mærke, så er du ALTID sikker på at få en solid træningsmaskine! Du kan se udvalget herunder.

» Se udvalget her «

Hvad skal jeg kigge efter i billige løbebånd?

Hvis du gerne vil have fat i et billigt løbebånd, så kan det sagtens lade sig gøre. Men det er selvfølgelig vigtigt, at du ikke går på kompromis med kvaliteten.

Her er nogle ting, som du skal kigge efter, før du finder et løbebånd tilbud.

1. Løbeflade

Størrelsen på løbefladen er en afgørende faktor for valget af løbebånd. Hvis du er nybegynder, er stor eller ikke stoler helt på din balance, kan det være rigtig rart med en stor løbeflade.

Hvis du skal sammenligne med det, man kender fra fitnesscentret, så har deres løbebånd cirka en flade på 56 cm x 152 cm.

Du kan finde en bred løbeflade selv på billige løbebånd.

2. Støddæmpning

En af fordelene ved gode løbebånd er deres evne til at støddæmpe.

Grunden til, at man kan pådrage sig skader, når man løber meget, er et asfaltsunderlag er enormt hårdt for fødderne, da der går meget stød op gennem fødderne.

Denne stødeffekt bliver bedre absorberet på gode løbebånd.

3. Sammenklappelighed

Endnu en smart funktion er, om løbebåndet kan klappes sammen. Det gør nemlig, at pladsmangel ikke er en udfordring.

Gå efter den funktion hvis du har pladsmangel, og vil købe et billigt løbebånd på tilbud.

Vælg det rette løbebånd

Hvilket løbebånd du skal vælge handler om, hvad dit budget er, og hvad dine forventninger til løbebåndet er.

Det perfekte løbebånd for mig, er muligvis ikke det bedste for dig. Der er nemlig også forskel på hvor meget du har tænkt, at det skal bruges.

Skal du løbe flere gange om ugen er et kvalitets løbebånd klart at foretrække, hvorimod et billigere alternativ kan være fint til nybegynderen der ikke får løbet hver uge.

Uanset hvad du er på udkig efter, så er der et som passer til dig og dine behov.

Gode råd til løbe på løbebånd (Video guide)


Credits: Youtube video af Abilica Online

Masser af tilbud på træningsmaskiner

Udover det store udvalg af løbebånd til hjemmetræning, så er der også mange andre gode træningsmaskiner som du med fordel kan kigge nærmere på.

Romaskiner på tilbud – Romaskinen er også et hit til hjemmetræningen, hvis du vil have trænet hele kroppen.

Du kan finde tilbud på dem, ved at klikke på linket, der fører dig direkte til oversigten.

Motionscykler på tilbud – Motionscyklen er en af de mest populære maskiner til hjemmet.

Det er nemt at komme i gang, og du kan cykle til dine favorit TV-programmer, hvilket jeg selv personligt selv gør.

Spinningcykler på tilbud – Spinningcyklen er til dig der vil opnå en hårdere træning end motionscyklen.

Crosstrainer på tilbud – En god og skånsom maskine, der ofte bruges til genoptræning efter skader, derudover er den også god til dig, der vil tabe et par kilo.

Pulsur på tilbud – Måler du din puls på løbebåndet, så kan du med fordel også købe et pulsur, hvis du på sigt begynder at løbe udendørs.

Vi anbefaler Abilica, hvis du vil have et kraftigt og professionelt løbebånd. Du kan også kontakte forhandleren for at få flere gode råd.

Køb dit løbebånd her

Vi håber at du er blevet meget klogere på, hvad du skal kigge efter, før du køber.

Hvis ingen af de ovenstående anbefalinger passede til dig eller hvis du bare vil se et større udvalg af robuste og gode løbebånd til prisen, så kan du med fordel klikke videre på knappen herunder.

Abilica Online er vores favoritforhandler i Danmark, når det kommer til træningsmaskiner i høj kvalitet. Det er dog heller ikke de billigste, men du er altid sikker på at få en god oplevelse, hvorfor det er værd at overveje at betale en lidt ekstra.

Se et større udvalg af løbebånd til skarpe priser hos vores favorit forhandler som du finder på linket herunder.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvor finder jeg det bedste tilbud på et løbebånd?

Vi er Danmark begyndt at gå rigtig meget op i fitness, og det betyder også at der er rigtig mange forhandlere på markedet med fitnessmaskiner. Derfor kan det også være svært at finde rundt i, hvor du finder lige præcis det bedste tilbud netop nu. Vi har i denne guide kigget nærmere, på de bedste forhandlere af løbebånd i Danmark, og fundet de bedste tilbud netop nu.

Hvorfor købe et løbebånd?

Det kan være en rigtig god idé at investere i et løbebånd, hvis du har et ønske om at tabe dig, eller blot at forbedre din kondition. Et løbebånd er en rigtig god træningsmaskine, da den er rigtig god til at styrke din krop, samtidig med at den er meget skånsom over for dine muskler og led.

Hvad koster et løbebånd på tilbud?

Der er selvfølgelig stor forskel på kvaliteten af de løbebånd, der er på markedet, og derfor er der også stor forskel på prisen. Har du ikke de store krav til dit løbebånd, så kan du være heldig at finde en stabil model til omkring 6-7.000 kr. på tilbud. Ønsker du derimod noget i bedre kvalitet, så skal du forvente at skulle af med minimum 8-10.000 kr.