Spinningcykel tilbud - De bedste spinningcykler til prisen

Spinningcykel tilbud – De 5 bedste spinningcykler til prisenVil du brænde kalorier af med lynets hast og træne i hjemlige omgivelser, når det passer dig? Så er spinningscyklen muligvis din nye bedste ven! Hvad er spinning? I al sin simpelhed = konditionstræning på specialdesignede cykler til motion. Sportsgrenen er utrolig populær i aktivitetscentre landet over, og det er en super effektiv måde at brænde kalorier og forbedre hjerte-kar kredsløbet på.

Køber du en spinningcykel til at have stående derhjemme, så kan du hoppe i sadlen når som helst. Du kan optimere din daglige træning samtidig med, at du lytter til podcast, ser TV eller blot kobler af fra alting omkring dig.

Når du cykler indenfor, så slipper du for at tage højde for vind og vejr. Du kan skifte mellem høj og lav intensitet og bare fokusere hundrede procent på at pleje dit kredsløb og få sved på panden.

Køb spinningcykler på udsalg her

Mest populære spinningcykel tilbud

Spinningcykel pris

Når det kommer til spinningcykel pris, så varierer lejet fra alt mellem et par tusinde kroner til op mod 50.000 kroner. Den første model vil være en brugt spinningcykel i relativ lav kvalitet, mens den dyreste er til topprofessionel træning. Generelt er motionscykler en del billigere end spinningcykler, men de har hverken lige så mange indstillingsmuligheder eller en lige så naturtro cykeludformning. Mens det altid kan være fristende at spare ekstra penge på en brugt model, så kan det næppe svare sig at misse garanti og gå på kompromis med maskinens holdbarhed. Særligt ikke, når man kan finde billige spinningcykler med både tungt svinghjul og fleksibel sæde- og styrjustering for under 10.000 kroner.

Flere forhandlere fører favorable online tilbud på spinningcykler, så rammer du en god timing, er der mange penge at spare. Når du investerer i din nye træningsmaskine, så overvej om du har brug for at tilkøbe noget praktisk udstyr. Det kan være alt fra et beskyttende underlag over en ekstra lækker saddel til en drikkedunk til at holde sig hydreret med.

Hvad er spinning?

spinningtimeSpinningcykler er designede til indendørs intensiv træning, hvor du udfordrer kroppen ved at træde hårdt i pedalerne. I modsætning til en motionscykel så minder spinningcyklen meget om en udendørs racercykel, hvor du sidder foroverbøjet og træder i et svinghjul. Har du tilhørende spinningsko, så kan du klikke dem i pedalerne for at kunne hamre derudaf uden at tænke på, hvorvidt fødderne glider af. Selvom der af og til medfølger computer med træningsdata, så er spinning en simpel træningsform uden avancerede displays. Fokus er udelukkende på at maksimere træningsudbyttet og opnå følelsen af at sidde på en rigtig cykel.

I dag er spinning en af de mest effektive metoder til at brænde kalorier af og tabe sig i vægt. Når du træner på en spinningcykel, så forbedrer du kroppens evne til at optage og udnytte ilt. Du forbedrer dit stofskifte – det vil sige din krops evne til at omsætte energi – og du opnår en højere syregrænse. Sammenlignet med eksempelvis styrketræning, så er træningsformen skånsom over for led og kroppen generelt. Du styrker både ben, baller ryg og mave, når du dyrker spinning.

Sådan vælger du den bedste spinningcykel for dig

Når du investerer i en fitness bike spinningcykel, så er der et par ting, du bør overveje. Det hjælper med at sikre, at du får drømmemodellen i hus.


Credits: Youtube Video af Abilica Online

Med eller uden computer? I modsætning til motionscyklen så har spinningcyklen som regel ikke indbygget computer, så du kan følge dine træningsdata. Du indstiller modstanden manuelt via svinghjulet, og tonser ellers bare derudaf uden at kigge på en skærm. På flere nyere og mere avancerede modeller kan du dog sagtens finde computere med data som tid og kalorieforbrænding. Det kan hjælpe dig med at monitorere din indsats og følge din fysiske forbedring løbende, hvilket virker motiverende for mange indendørs cyklister. Ofte kan du tilkøbe computer og holder, hvis ikke det følger med i køb af cyklen.

Vælg den rette modelIndstilling af spincykel: De fleste spinningcykler vil have fleksibel justering, men der kan være forskel på graden. Det gælder både, hvor meget sædet kan flyttes op og ned samt frem og tilbage, og hvordan du kan indstille styret. Ved nogle modeller kan du også variere grebet, så du opnår variation i måden, du holder fast på. Er I flere familiemedlemmer, der ønsker at træne på cyklen, så læs centimeterbeskrivelserne på justeringen nøje for at tjekke kompatibilitet med forskellige højder.

Kæde eller rem? Billige spinningcykler har nogle gange kæde i stedet for rem drift. Kvalitetsmæssigt kan du sagtens gå med begge, da kæden faktisk simulerer følelsen af at cykle på en rigtig cykel. Rem drift giver dog en helt lydløs oplevelse og er lidt mere avanceret, så derfor koster det typisk mere. Rem drift kan være en fordel, hvis man cykler meget i stuen, hvor andre hænger ud og ser TV eller læser samtidig med.

Pedaler med plads til spinningsko: På spinningcykler er det en stor fordel, at du kan spænde dine kondisko fast, så fødderne ikke ryger af pedalerne under sprint. Nogle modeller har pedaler designet til spinningsko, så du kan spænde dem fast og optimere din mulighed for at øge hastigheden og eventuelt rejse dig op i sadlen under træning.

Derudover bør du overveje svinghjulets vægt, hvis du har trænet spinning før. Det kan variere mellem alt fra 18 til 30 kilo.

Spinningcykel med eller uden wattmåler?

Ved køb af spinningcykel kan du også overveje, om du vil prioritere en wattmåler. Nogle kan bedst lide bare at cykle frit og lade puls samt svedmængde indikere, hvornår man gør et godt stykke arbejde. Andre vil gerne måle deres indsats, og her er watt en nyttig faktor. Kort fortalt, så siger watt noget om, hvor effektivt du træder i pedalerne i forhold til at opnå den perfekte træningsintensitet ved forskellige niveauer af modstand.

Når du skal i gang med watttræning, så kan du enten lave en FTP (funktionel energitærskel) test eller blot gange din kropsvægt med to. Herfra kan du individuelt beregne dine syv træningszoner, der spænder fra aktiv restitution til neuromuskulær træning, som guider intensiteten i din træning. På den måde opnår du optimal variation og kan sammensætte et decideret watt-program.

Anbefaling af 4 kvalitets spinningcykler

Selvom en spinningcykel teknisk set hører under kategorien ”avanceret træningsudstyr”, så kan du sagtens købe en billig spinningcykel på tilbud online. Du behøver ikke gå på kompromis med modellen, det handler bare om at finde de rigtige forhandlere og være heldig med timingen. Vi har udvalgt et par af de bedste muligheder her – alle i højeste kvalitet.

Produkter i guiden

Abilica Premium Pro spinningcykel - Nyeste og kraftigste cykel

Abilica Premium Pro spinningcykel - Nyeste og kraftigste cykelDenne Abilica spinningcykel yder en tung belastning, så du kan komme op på hele 1000 watt ved det højeste modtandsniveau. Cyklen har 16 spinning programmer, så du kan udfordre dig selv og øge sværhedsgraden. Du behøver ikke bekymre dig om irriterende larm under træning, da der er magnetisk modstand. Computeren er meget nem at bruge, og du kan aflæse alt fra watt til pedalfrekvens på den. Du kan sætte en flaskeholder på, hvis du vil være sikker på altid at have væske i nærheden.

Cyklen er særligt velegnet til brugere på mellem 160 og 200 centimeter i højden. Du kan vælge imellem flere forskellige siddepositioner ved at justere både greb og sæde. Premium Pro modellen her kommer med kombinationspedaler, hvor du kan bruge både almindelige træningssko og specielle spinningsko, der har SPD klamper.

Masterfit TP900 Spinningcykel – topmodellen

Masterfit TP900 Spinningcykel – topmodellenMed et svinghjul på 22 kilo får du mulighed for jævn og udfordrende træning med denne professionelle og billige spinningcykel. Den har hele 16 modstandsniveauer, så du kan øge træningens intensitet gradvist og komme helt op på 1000 watt. Computeren viser også din watt-belastning foruden standarddata om din fysiske præstation. En af cyklens forcer er de mange grebsmuligheder samt den fleksible sædejustering, som gør, at du kan skifte stilling.

Sveder du meget under træning, skal du ikke bekymre dig om skade på cyklen. Den har nemlig en nøje konstrueret ramme, som beskytter magnetbelastningen mod væske. Cyklen har en maksimal personvægt på 150 kilo, og du kan både cykle med almindelige sko eller specialdesignede spinningsko på dens pedaler. Af tilhørende spinning udstyr kan du med fordel tilkøbe en underlagsmåtte.

ODIN S8 Spinningcykel - God pris lige nu

ODIN S8 Spinningcykel - God pris lige nuLeder du efter et godt spinningcykel tilbud, så er den solide Odin S8 model nedsat i pris i disse dage. Med en maksimal brugervægt på 150 kilo er den utrolig robust, og den har behageligt tråd med et svinghjul på 22 kilo. Den fuldt funktionelle spin bike har lydløs rem drift, og du kan nemt flytte rundt på den med et indbygget transporthjul. På cyklen finder du en smart og kompakt minicomputer, som viser kalorier, puls, distance og tid.

Derudover kan du nemt måle din puls løbende ved blot at holde hænderne på de to håndtag, som har indbygget pulsmåler. På den måde kan du holde styr på, om du giver den nok gas under træningen. Indstillingsmæssigt kan du justere sadlen 9 trin op eller ned i højden 80 til 100 centimeter og frem og tilbage via 6 indikeringer i et spænd mellem 0 og 7 centimeter. Styret kan også indstilles vandret fra 0 til 6,5 centimeter, mens du kan skifte håndstilling under intens såvel som mere afslappet træning.

Sole SB700 2020 Spinningcykel – Bedste professionelle valg

Sole SB700 2020 Spinningcykel – Bedste professionelle valgI Nordens største spinningcykel test vandt denne model titlen som det bedste professionelle valg. Den har et tidløst og stilet design i grå og sorte nuancer med en smal form. Både sæde og styr kan justeres nemt både ned og op samt frem og tilbage, så du kan indrette cyklen efter præference. Ikke alle træner ens, og derfor er det vigtigt med fleksibilitet. Desuden gør det, at flere familiemedlemmer nemt kan bruge cyklen efter hinanden i løbet af en dag. Cyklen er utrolig solid med kraftigt stål og et avanceret Kevlar bremsesystem.

På den måde kan du veksle mellem tung og let træning samt skrue op og ned for hastigheden. Den trådløse computer viser alle relevante træningsdata som kalorier, tid, hastighed og antal af pedalomdrejninger i minuttet. På styret finder du en tabletholder, så du kan blive underholdt, mens du sveder kalorier ud. Får du brug for at flytte spinningcyklen mellem forskellige rum i hjemmet, så har den heldigvis et transporthjul.

Køb din spinningcykel her

Har du fået lyst til at prøve kræfter med spinning? Så kommer der her et par forhandlere med stærke spinningcykel tilbud. Både Abilica og Apuls fører kvalitetscykler, der holder i mange år og giver god støtte.

Abilica

logo abilicaSkynd dig ind på Abilicas hjemmeside for at nyde godt af de bedste spinningcykel tilbud på markedet nu. Her finder du spinningcykler i sublim kvalitet med høj belastning og hurtig tråd, som er perfekte til intens konditionstræning. Ved flere af modellerne kan du spare flere tusinde kroner, og du kan få professionelle maskiner med gratis fragt inkluderet.

Abilica tilbyder både prismatch og to måneders returret. Med mærkater som ”pro” og ”bedre” er det nemt for dig som bruger at vurdere de forskellige modeller. Abilica er en af Danmarks førende forhandlere af træningsudstyr og fitnessmaskiner.

Apuls

apuls logoDen e-mærkede online forretning Apuls har også et bredt udvalg af solide billige spinningcykler til meget brugervenlige priser. For nemheds skyl er de mest populære produkter listet øverst på siden, hvor du kan se din samlede besparelse. Du finder næppe mere udførlige produktbeskrivelser andetsteds på nettet. Apuls giver dig alle de informationer og beskrivelser, du behøver for at træffe det rigtige valg.

Du kan altid ringe til kundeservicelinjen, hvis du har spørgsmål til produktet. Der er gratis fragt ved køb på over 399 kroner, og du har helt op til et års returret!

Anbefaling af andre træningsmaskiner

KondicykelVil du ikke have en så hård og intens træning som man ofte forbinder med en spinningcykel, så kan du vælge en kondicykel.

RomaskineEn hurtig all-around maskine, der kan give en effektiv træning på kort tid.

LøbebåndAltid et godt og populært valg, når det snakkes om træningsmaskiner. Her får du også en effektiv træning.

CrosstrainerEffektiv til genoptræning, perfekt til vægttab og en god måde at få rørt det meste af kroppen i én maskine, hvis du ikke har plads eller budget til at købe mere end én.

Alm cykelEt godt alternativ, hvis du gerne vil ud og have noget frisk luft og samtidig få en cykeltur. Hvis du synes det er for hårdt, kan du også finde billige elcykler her.

Scroll til toppen