Motionscykel tilbud - De bedste kvalitets motionscykler til prisen

dame på en god motionscykelDanmark er et land med stort fokus på sundhed, motion og kost. Internationalt set er vi kendte for at være et aktivt og sundt folkefærd med et øget fokus på sund kost, træning og en aktiv livsstil. I en travl hverdag kan det være svært at finde tiden til at gå ned i fitnesscentret – særligt hvis du har børn eller opgaver, der holder dig derhjemme.

Her kan en motionscykel være bindeled mellem dine hjemlige forpligtelser og dit behov for motion. Du kan således træne derhjemme, så du ikke skal have børnene passet, ligesom du lynhurtigt kan tage en halv times træning midt imellem opgaver.

Du kan finde det ene kondicykel tilbud efter det andet online, og der er rigtig mange gode muligheder for at score en billig motionscykel, hvis du læser videre her. Læs mere ›

Billige motionscykler på udsalg

Viser 1–8 af 28 resultater

Billige kondicykler fra forskellige mærker

Der findes mange forskellige producenter af motionscykler – lav lidt research, inden du køber, så du finder et mærke, der tiltaler dig. Du skal både overveje materialer, funktioner og volumen, når du køber.

Vil du have en billig motionscykel, der matcher hele familiens behov, bør du overveje at købe for eksempel en Kettler motionscykel eller en Abilica motionscykel.

Køb motionscykel fra et af disse mærker, og hele familien vil kunne få glæde af den derhjemme. I kan eventuelt lave en konkurrence hver uge om, hvem der har kørt flest kilometer den forgangne uge.

Du har rig mulighed for at finde kondicykel på tilbud her, da der findes utroligt mange forhandlere af disse mærker online.

Vil du have den smukkeste og bedste motionscykel, kan du overveje en titan motionscykel – den er lige det ekstra og har alt til den mere krævende og forventningsfulde udøver.

Motionscykel test

pris på kondicykel til hjemmet

En af de store fordele ved at finde en billig motionscykel på tilbud på nettet er, at du samtidig kan undersøge, hvilke motionscykler der er bedst i test.

Når du søger efter kondicykel tilbud og har fundet netop den billige motionscykel, du gerne vil have, så tjek altid, om der er nogen, der har anmeldt motionscyklen på nettet. På den måde kan du nemt vurdere motionscyklen, selvom du ikke har prøvet den.

Motionscykel på tilbud – i mange forskellige formater

Motionscykler fås både i mange mærker, men også i alle mulige forskellige formater.

  • Foldbar – Du kan få en foldbar motionscykel, som er nem og bekvem at skubbe ind under sengen.
  • Mini motionscykel- Du kan også vælge en mini motionscykel, hvis du ikke har så meget plads.
  • Ældre mennesker –Der findes også motionscykel til ældre, som er udviklet med særligt gangbesværede og udfordrede ældre mennesker for øje.
  • Sofacykel – Vil du gerne kombinere din dejlige rummelige sofa derhjemme og din cykel, kan du gå efter en sofacykel. På en sofacykel kan du sidde i den sofa eller på en stol og træde i pedalerne. Sofacykel pris er desuden markant lavere end selv en motionscykel på tilbud eller en kondicykel på tilbud. Priserne ligger her fra 300 kroner og opefter. Selvfølgelig er det også langt fra samme oplevelse. Man får, hvad man betaler for.

Motionscykel priser

Priserne på motionscykler svinger meget afhængig af, hvilket motionscykel tilbud du går med. Det er selvfølgelig også helt afgørende, hvilke funktioner du ønsker, og hvor mange ekstra gadgets du køber. Priserne på en billig motionscykel ligger på alt fra 1000 kroner og opefter.

En af de helt store fordele ved at finde kondicykel tilbud på nettet er, at når du foretager købet, vil motionscyklen blive leveret lige til døren. Ofte har netbutikkerne desuden gratis levering, når du køber for et vist beløb.

Du kan således blot læne dig tilbage, klikke ”køb”, og vente på, at motionen leveres til din hoveddør.

Videoguide til køb


Credits: Video guiden til køb af motionscykel er udviklet af Abilica Online.

Se også andre træningsmaskiner

Hvis du vælger en motionscykel, så er du sikker på, at du får en træningsmaskine som du vil blive glad for, men det skader ikke at kigge efter andre træningsmaskiner, hvis du er i tvivl om hvorvidt det er mest optimale valg for dig.

Billige spinningcykler – Du kan overveje at købe en billig spinningcykel, hvis du gerne vil have pulsen endnu mere op og du allerede er en trænet cykelrytter.

Billige løbebånd – Et godt alternativ, evt. kan du købe begge maskiner, hvis du er ved at bygge dit eget hjemmefitness. Der er også masser af tilbud i denne kategori.

Billige Crosstrainers – Perfekt til vægttab, genoptræning og meget mere.

Billige elcykler – Når vejret er godt er det også en god idé at komme udenfor døren. Det giver selvfølgelig god mening med en motionscykel, hvis den anvendes om aftenen foran fjernsynet fremfor at dovne den på sofaen. Men en elcykel er et godt alternativ, hvis du vil lidt ud i den friske luft og stadig ikke vil på den almindelige cykel.

Billige romaskiner – Romaskinen er maskinen der ofte kaldes for all-around maskinen, da du får trænet en stor del af kroppen. Den er god til hurtig fedtforbrænding, hvis du ikke vil bruge for lang tid pr. træning.

Køb den helt rette model online

Hvis du stadigvæk er i tvivl om hvilken motionscykel du skal købe, kan du evt. læse en guide til at købe den rette. Du kan også besøge Abilica online, der kan give dig kompetent vejledning og samtidig har et stort udvalg af kvalitets motionscykler til skarpe priser.

Handler du hos Abilica, er du sikker på at finde de bedste motionscykler. En sikker vinder er Abilica Stream UB, der også kan købes til en skarp pris.

Scroll til toppen