Om Tilbudskongen.dk

Tilbudskongen.dk har til formål at hjælpe dig med at finde de bedste tilbud online.

Vi giver dig et overblik over de bedste tilbud på et stort udvalg af produkter. Vi bruger mange timer på at udvælge og ikke mindst opdatere tilbud, så du altid finder gode produkter til en billig pris.

Reklamefinansieret hjemmeside

Tilbudskongen.dk er en affiliate hjemmeside, hvilket betyder at du vil finde affiliate links (reklame links). Vi modtager provision fra vores samarbejdspartnere, hvis du klikker på et af de viste produkter og foretager et køb igennem os. Vi får ingen provision, hvis du bare klikker på produkterne og intet køber.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde de bedste tilbud, derfor er vi også reelle når det kommer til at udvælge forhandlere, vi mener der er værd at handle med. Vi ville ALDRIG anbefale butikker vi ikke selv ville handle hos. Det er også en af grundene til at de fleste online shops med abonnementer er sorteret fra.

For hver gang du køber igennem vores reklame links kommer der provision til os, hvilket også betyder at vi kan forbedre siden endnu mere løbende. Så du og mange andre danskere kan få glæde af at finde de BEDSTE og BILLIGSTE tilbud på nettet.

Vil du vide mere, så er du velkommen til at sende os en mail. Det kan du gøre på denne side.

Vi støtter

ingen-co2-ikon

Scroll to Top