Om os

Vil du gerne spare penge når du handler online? Så er tilbudskongen.dk lige noget for dig. Tilbudskongen.dk har nemlig til formål at hjælpe dig med at finde de bedste tilbud på internettet.

Vi giver dig et overblik over de bedste tilbud på et stort udvalg af produkter. Vi indhenter produkter og priser fra mere end 100 forskellige danske webshops. Vi har nøje udvalgt online butikker, der er troværdige for at sikre dig den bedste handel.

Vi vil gerne hjælpe med at finde de bedste tilbud til dig, der gerne vil købe billigt, men også til dig, der gerne vil shoppe mærkevare og dyre produkter. Hvilket er grunden til at vi har valgt, at sortere produkterne efter hvilke der har den største rabat – fremfor kun at vise de billigste produkter.

Eksempel på hvilke tilbud du finder

Du vil gerne købe en ny trampolin på tilbud, men du vil ikke have en billig trampolin i mindre god kvalitet som mange supermarkeder sælger. Du vil gerne have den absolut bedste trampolin, men samtidig vil du gerne spare penge på den.

Du besøger vores trampolin tilbudsoversigt hvor du i skrivende stund finder kvalitetstrampoliner fra BERG og Jumpmaster. Her kan du få et overblik over hvilken kvalitetstrampolin der har den største rabat lige nu. Fx kan du i skrivende stund få en ” JumpMaster 430 grøn inkl sikkerhedsnet” med hele 33% rabat, hvor du sparer hele 2.000 kr., på en solid trampolin i højeste kvalitet.

Det var blot ét ud af mange mulige eksempler. Det samme gælder altså hvis du gerne vil have et nyt løbebånd på tilbud eller en sovesofa på tilbud. Så kan du også finde det i høj kvalitet og med store besparelser.

Sådan kommer du i gang

Vil du gerne finde dit næste tilbud i samarbejde med tilbudskongen.dk, så får du her en lille og hurtig guide til hvordan du finder de bedste tilbud.

  1. Først besøger du vores forside
  2. På forsiden finder du et søgefelt med teksten "Start din søgning..." - her indtaster du hele eller dele af dit søgeord. Det kunne fx være havestol eller havebænk.
  3. Du venter nu på at tilbudskongen.dk søger efter dit skrevne søgeord.
  4. Når søgningen er færdig, klik da på undersiden om fx havestole og du vil her finde de største rabatter på havestole.
  5. Tjek produkterne ud - og klik på det du vil købe. Du bliver nu ført videre til forhandlerens hjemmeside og kan købe dit nye produkt til en skarp pris.
  6. Fandt du ikke et godt produkt? Så klik på forhandler logoerne under produkterne, hvor du finder de populære butikkers tilbudsoversigter.

Hvis der står: ingen resultater, så prøv et andet søgeord. Finder du stadigvæk ikke, hvad du søger efter, så er der desværre ingen tilbudsside med det produkt du søger efter. Vi udvikler løbende siden, så vi får mange flere tilbudsoversigter.

Reklamefinansieret hjemmeside

Tilbudskongen.dk er en affiliate hjemmeside, hvilket betyder at du vil finde affiliate links (reklame links). Vi modtager provision fra vores samarbejdspartnere, hvis du klikker på et af de viste produkter og foretager et køb igennem os. Vi får ingen provision, hvis du bare klikker på produkterne og intet køber.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde de bedste tilbud, derfor er vi også reelle når det kommer til at udvælge forhandlere, vi mener der er værd at handle med. Vi ville ALDRIG anbefale butikker vi ikke selv ville handle hos. Det er også en af grundene til at de fleste online shops med abonnementer er sorteret fra.

For hver gang du køber igennem vores reklame links kommer der provision til os, hvilket også betyder at vi kan forbedre siden endnu mere løbende. Så du og mange andre danskere kan få glæde af at finde de BEDSTE og BILLIGSTE tilbud på nettet.

Vil du vide mere, så er du velkommen til at sende os en mail. Det kan du gøre på denne side.

Vi støtter

ingen-co2-ikon