Dobbeltseng tilbud

Mængden af tid, som der benyttes i en dobbeltseng er stor, og derfor er mange på jagt efter den helt perfekte dobbeltseng til prisen. Der er stor forskel mellem de forskellige dobbeltsenge, og en billig dobbeltseng kan sagtens være af høj kvalitet.

Onlinemarkedet giver især et super overblik over billige dobbeltsenge, hvor du sagtens kan finde et godt dobbeltseng tilbud til prisen. Se med herunder, hvor du kan finde et par stærke tilbud på dobbeltsenge samt forskellige forhandlere af dobbeltsenge.

[create_ad_box searchwords=dobbeltseng min=1000 max=15000 number=8 showbrandselect=1]

Guidens indhold

  • Typer af dobbeltsenge
  • Størrelser på dobbeltsenge

Find billige dobbeltsenge

I forbindelse med et køb af en dobbeltseng, så kan der være rigtig mange penge at spare. Dog kan det være svært at finde rundt blandt de mange typer af dobbeltsenge. Tilmed også de mange forskellige materialer og størrelser, som de forskellige senge bliver lavet i.

Netop disse faktorer har en stor indflydelse på prisen, men det at finde billige dobbeltsenge på tilbud behøver ikke nødvendigvis svært.

Hvad end du skal have en billig dobbeltseng med madras, dobbeltsenge med opbevaring eller noget helt tredje, så bliver du her guidet igennem de mest gængse typer af dobbeltsenge på tilbud. Tilmed kan de alle findes online, så det hele bliver lidt nemmere.

Er du i tvivl om hvorvidt du bør skifte din gamle seng ud med en ny? Så får du gode råd i denne artikel på sengetid.dk

Typer af dobbeltsenge

stor kvalitets dobbeltseng med madras

Som udgangspunkt, så skelnes der typisk mellem 3 typer af af senge:

  • En kontinentalseng
  • En elevationsseng
  • En boxmadras

I henhold til dobbeltsenge, så findes de typisk i størrelserne, der hedder 180x200 dobbeltsenge og 160x200 dobbeltsenge.

Boxmadras

Den måske mest købte sengetype i Danmark er en boxmadras (boxseng).

Denne type af seng er meget almindelig, og typen er meget enkel. Selve dobbeltsengen består af en madras, som er indbygget i en ramme. Dermed kan den stå selv, men det er dog normal at få monteret sengeben på. Særligt hvis man vil have en høj dobbeltseng.

Prisen på en boxmadras er ofte i den billigere ende, men kombinerer du boxmadrassen med en god topmadras, så er du sikret en god seng.

Kontinentalseng

billig dobbeltseng

En kontinentalseng er blevet et mere og mere populært valg blandt danskerne i henhold til en ny seng. Denne type af seng er sammensat på en anderledes måde, hvilket gør den til en komfortmæssigt bedre dobbeltseng end boxmadrassen.

En kontinentalseng indeholder en springmadras, men da denne madrastype ikke kan stå alene, så indeholder den også en boxmadras i bunden. Denne boxmadras fungerer som platform for sengen, hvorefter der placeres end springmadras ovenpå.

Dertil vil der oftest være en topmadras ovenpå springmadrassen, hvilket gør, at en kontinentalseng egentligt består af 3 lag madrasser. Dermed får du her super meget komfort.

Du kan finde kontinentalsenge tilbud her.

Elevationsseng

Sidst, men ikke mindst, så er der elevationssenge.

En elevationsseng kan være enten være en boxmadras eller en kontinentalseng, men den store faktor ved en elevationsseng er selve elevationen. Her kan du ofte regulere højden på hovedenden og fodenden af sengen.

Du kan finde elvationssenge tilbud her.

Pris og størrelse på dobbeltsenge

Prisen på en dobbeltseng kan variere utrolig meget. Prisen spiller altid en stor rolle for langt de fleste forbrugere, men ofte er sengen et sted, hvor der bliver købt for billigt ind.

Mængden af tid, der bruges i sengen, er stor, og netop søvnkvaliteten har en stor indflydelse på dit daglige liv. Derfor kan du med fordel kigge efter gode senge på tilbud, da disse relativt ofte kommer på tilbud.

En dobbeltseng bør være et overvejelseskøb, og du bør dermed ikke have en tankegang, der hedder “køb dobbeltseng” med det samme. Der bør læses grundigt omkring de forskellige dobbeltsenge, før du kaster mange penge efter sengen.

Når du har fundet frem til den helt perfekte type seng i de rigtige materialer, så kan du med fordel herfra holde øje med det rigtige dobbeltseng tilbud. På denne måde kan du få en højkvalitets billig dobbeltseng.

 

Se dobbeltsenge på tilbud her