Boxmadras på tilbud

Opnå en god nattesøvn med en spritny og billig boxmadras, som giver maksimal komfort! Nettet vrimler med boxmadrasser, så vi hjælper dig til nemt og hurtigt at finde det tilbud på en boxmadras. Se de bedste tilbud herunder eller se hele udvalget hos populære danske sengeforhandlere.

Prisfilter

Mærker

Butikker

 • Spar 62% Saga Fjäll - 80x200

  Saga Fjäll – 80×200

  Original price was: 10.495kr..Current price is: 3.995kr.. Til butik
 • Spar 51% Senses

  Senses

  Original price was: 8.998kr..Current price is: 4.398kr.. Til butik
 • Spar 55% Atlas

  Atlas

  Original price was: 9.999kr..Current price is: 4.499kr.. Til butik
 • Spar 50% Venus

  Venus

  Original price was: 10.998kr..Current price is: 5.498kr.. Til butik

Sådan finder du den bedste boxmadras

Inden du køber en ny seng til mange år frem, så tænk over hvordan du generelt opnår den bedste nattesøvn. Hvor meget plads behøver du/I? Skal der være ekstra længde, og vil du gerne have en sengeramme? Er boxmadrassen nok, eller ønsker du at spæde til med en topmadras for ekstra komfort? Som med investering i alle andre former for møbler, er det vigtigt lige at tænke sig om indledningsvist.

Tag din sovestilling, højde og vægt med i overvejelsen. Har du et bestemt behov for støtte, som en standard madras ikke kan klare? Sengens blødhed og komfort afhænger i høj grad af fjedring og lag, som vi kommer ind på i de næste afsnit. Bemærk at forskellen på en springmadras og en billig boxmadras blot består i, at sidstnævnte ikke har lameller eller en egentlig underseng.

Ellers er det de samme kriterier, du kan vurdere alle madrasser ud fra:

 • Hvilke typer fjedrer og skum er der?
 • Hvad er den ideelle størrelse?
 • Ønsker jeg træ eller stålramme?
 • Vil jeg gerne have skumlag indeni for ekstra beskyttelse?
 • Skal der være forskellige komfortzoner?
 • Ligger prisen inden for min budgetramme?

Fjedre og skumlag i boxmadrassen

Stort set alle boxmadrasser fremstilles med enten: Bonellfjedre, pocketfjedre eller multipocketfjedre. Fjedrene er indbygget i senge for at give den "spænding", der både yder kroppens konturer modspil og støtte. Fjedrene kan ligge i forskellige lag og kombineres. Jo tykkere din seng er, jo mere komfortabel vil den typisk også være, fordi der er plads til flere komfortzoner og fjedre.

I den billigste ende af spektret har vi bonell, som alle vores boxmadrasser var lavet af i gamle dage. Bonellfjedre er de billigste og nemmeste at fremstille for producenterne, og de er ikke helt så komfortable som de andre typer. Primært fordi at du kan mærke din siddemakker bevæge sig. Pocketfjedre er lidt bedre kvalitet, fordi hver enkelt fjeder laves i sin egen lille pose. Det er derfor, at du kan få forskellige komfortzoner i din boksmadras på tilbud.

De ypperste er multipocketfjedre, som også er separate men fylder mindre. Dvs. at der kan være flere af dem i en madras, som derfor kan have flere støttepunkter. Skum puttes omkring fjedrene for at polstre og beskytte dem.

Latex er bedst, fordi det former sig efter din krop og bidrager mest til den gode nattesøvn.

Sådan vælger du størrelsen på din boxmadras seng

Når du bestiller en boxmadras online, så er størrelsen noget af det vigtigste at være opmærksom på. Du finder mange forskellige størrelser. En god grundregel er, at madrassen som minimum skal være 10 centimeter længere end din egen højde for, at du får en god nats søvn. Ellers er de vejledende anbefalinger til bredden:

Lille boxmadras: De allermindste modeller har en bredde på omkring 60 til 70 centimeter. En så petite billig boxmadras er helt klart bedst egnet til børn.

Enkeltmandsseng: Standarden for en seng til én person lyder på 80 til 90 centimeter. Du kan finde rigtige mange boxmadrasser til enkeltpersoner. Vil du have ekstra plads, så opgradér til 100 centimeter.

Halvandenmandsseng: 140 centimeter giver enten rigtig god plads til én person eller knap og nap plads til to. Er dit soveværelse lille, men I skal sove to, så kan en halvandenmandsseng i denne størrelse bruges til et par.

Dobbeltseng: Hvis I sover to mennesker sammen alle dage - eller du ofte har gæster ovre - så gå efter en dobbeltseng. Den måler minimum 160 centimeter i længden og opefter.

Når du ligger dig fast på den ideelle bredde, så kan du altid vælge længder fra 190 til 220 centimeter.

Gode råd til køb af boxmadrasser

Du har nu styr på de forskellige størrelser og typer af fjedre og skum. Men der er stadig et par gode råd at hente til investering i din nye boxmadras. For det første, så anbefaler eksperter at tage en topmadras med i købet. Boxmadrassen kan nemlig ikke vendes eller luftes jævnligt, så det er godt at beskytte den mod sved og slid ved at have et ekstra lag.

Faktisk kan køb af topmadras til din boxmadras forlænge sidstnævntes levetid til hele 15 år i alt. Derudover bør du vælge en billig boxmadras, der matcher din kropsvægt. Jo højere den er, jo mere støtte skal du have. Dvs. at du skal passe på med at gå efter en meget blød madras - som for eksempel lavet af bonellfjedre.

Har du allergi, så er det bedst at vælge latex. Husk at mål plads i soveværelset op inden du bestiller, så du sikrer dig, at du kun kigger på senge, du har plads til. Det er så ærgerligt at bestille en for stor udgave hjem!

Høj kvalitet til få penge

Jo bedre materiale og jo flere komfortzoner - jo dyrere vil din nye madras uundgåeligt være. Pris hænger sammen kvalitet. Især ved møbler fordi du betaler for et håndværk. Når det er sagt, så kan du spare mange penge ved at købe en boxmadras på tilbud frem for til normalpris. I toppen af siden ser du dagens bedste bud, hvis du er på udkig efter en budgetvenlig madras, eventuelt inklusiv topmadras.

Du kan bruge flere filtre til at strukturere din søgning, så du for eksempel vælger størrelse og maksimal pris fra start. Fordelen er, at du kan sammenligne et stort udvalg af boxmadrasser fra forskellige forhandlere, og du får samme høje kvalitet til et lavere beløb.

Din nye madras kan faktisk koste alt fra 3000 kroner til 13000 kroner. Det skal siges, at du på gode dage kan spare op til halvdelen af prisen på udvalgte senge! Du kan altså sagtens få en luksus model for omkring 5000 til 6000 kroner.

Uden at gå på kompromis med de gode købsvilkår som fri fragt og garanti på produktet. Hav dog altid i mente, at dyrt ikke automatisk betyder bedst. Det rigtige valg til soveværelset handler i høj grad om dine behov og personlige præferencer.

Bedre søvn giver forøget livskvalitet

Din nye boxmadras kan blive første led i et forøget fokus på din søvnkvalitet. Den er vigtig, for vi som bekendt sover en tredjedel af vores liv. Hvordan du ligger på din boxmadras er altafgørende for, hvordan dit energiniveau er, når du vågner op om morgenen. Både fordi søvn i sig selv er vigtigt, men også fordi kroppen kan være mere eller mindre restitueret, alt afhængig af hvor godt den ligger.

En god og billig boxmadras er en investering i dit eget velvære og livskvalitet. Af samme årsag bør du overveje en topmadras for ekstra holdbarhed og ventilation. Når du køber din nye seng, så kig også på lækre puder og dyner. Din kropstemperatur skal stabiliseres bedst muligt i løbet af natten, så du kan vågne frisk og veludhvilet.

Bemærk at boxmadrasser på tilbud kan være lige så gode som både billige kontinentalsenge og billige elevationssenge. Du går ikke på kompromis, blot fordi du vælger en mere simpel udgave. Som tommelfingerregel er det faktisk nemmere at vælge skarpt, når der er færre komponenter at forholde sig til som køber.

Vi har givet dig den nødvendige viden, så du med garanti kan navigere klogt blandt de forskellige billige boxmadrasser. Nu er det bare at finde den perfekte madras, gå til butik, tjekke leveringsmuligheder og klikke "bestil".

Butikker vi anbefaler

+2.100 anmeldelser
+2.150 anmeldelser
+4.700 anmeldelser
0
Scroll to Top