Romaskine tilbud - de bedste romaskiner til prisen

Romaskine træning er effektiv full body workout. Du behøver kun træne i korte programmer på 20-40 minutter for at opnå de mange positive effekter med træningen. Du styrker alle store muskelgrupper på kroppen, du øger din forbrænding, og du får en betydningsfuld konditionstræning med din maskine.

Du kan spare mange penge ved at købe en billig romaskine. Herunder kan du se de mange romaskine tilbud på markedet netop nu. Læs mere

Billige romaskiner på udsalg

Viser 1–8 af 29 resultater

Gode råd til køb af romaskine på tilbud

mand træner på romaskine

Når du køber romaskine på tilbud, er det vigtigt, at du er opmærksom på funktion, indstillingsmuligheder og kvalitet. Der er forskel på mennesker og deres ambitioner i forhold til træning.

Før du køber en billig romaskine, skal du være afklaret med dine træningsbehov og dine krav i forhold til romaskine træningsprogrammer.

Du skal forholde dig til følgende detaljer og specifikationer på maskinerne:

 • Type af modstand (luft eller vand)
 • Mærke
 • Omfang af indstillingsmuligheder
 • Antal brugerprogrammer.

Er det første gang, du vil træne med maskinen, kan du med fordel vælge romaskine på tilbud med luftmodstand. Dette er den billigste udgave.

Er du trænet og har styr på teknikken omkring roning, skal du vælge romaskine med vandmodstand. En model med vandmodstand er den mest naturtro maskine du kan vælge, når du vil have en autentisk træning, da den minder om at ro på vandet. Derudover er det også den, der giver den bedste oplevelse fremfor dem med elastiske modstand.

Hvilke brands kan jeg finde på romaskiner på tilbud?

Romaskinen er det perfekte redskab til en effektiv hjemmetræning. Det er en kompakt maskine, som ikke tager meget plads i hjemmet.

Når du vil have den bedste romaskine på tilbud, skal du først og fremmest vælge model fra de bedste mærker på markedet for funktionelt træningsudstyr:

 • Concept2 romaskine
 • Inshape romaskine
 • TITAN romaskine
 • Abilica romaskine

Fælles for alle mærker er, at de designer og udvikler træningsudstyr i bedste kvalitet. Kvaliteten har betydning for, at du kan lave intensive træningsprogrammer med høj modstand.

De forskellige brands udvikler træningsmaskiner til forskellige behov og niveauer. Når du skal vælge den bedste maskine til dig, skal du tage afsæt i dine erfaringer med at ro samt dine ambitioner.

Vælg den bedste romaskine på tilbud til din hjemmetræning

kvinde på romaskineConcept2 har igennem flere år været testvinder, når det kommer til at kåre de bedste romaskiner til hjemmebrug. De er slidstærke, tåler høj modstand, og du får en masse funktionelle brugerprogrammer til din træning.

Inshape og Concept2 er kendt som de bedste brands, når det gælder professionelle maskiner til roning. Er du trænet i at ro, og har du brug for en kvalitetsmaskine til professionel eller ambitiøs træning i vinterhalvåret, kan du med fordel købe din romaskine på tilbud fra disse kvalitetsbrands.

Både TITAN og Ablilica udvikler træningsmaskiner i mange udgaver og i forskellige prisklasser. Vil du have en god og funktionel begyndermodel, kan du med fordel vælge dem, når du vil have en billig romaskine.

Dette skal du vide om test af romaskiner

Hvert år laves der romaskine tests, som anmelder de nyeste træningsmaskiner på markedet. Du kan med fordel bruge samme testkriterier, som anvendes i de professionelle tests.

 • Vand- eller luftmodstand? Vandmostand skaber den mest støjsvage anvendelse med maskinen til roning. Vil du have en billig romaskine, skal du vælge luftmodstand.
 • Antal brugerprogrammer? Er det første gang, du køber denne type træningsmaskine, har det stor betydning, at du får en række programmer, som du frit kan benytte dig af. De bedste maskiner giver dig op til 15 programmer. Programmerne har betydning i forhold til at skabe træningsvariationer.
 • Indstillingsmuligheder? For at opnå den korrekte og optimale træning, skal din maskine kunne indstilles specifikt i forhold til dig.

Kriterierne kan du bruge, hvis du er i tvivl om, hvilken billig romaskine du skal vælge. Mens nogle mennesker lægger vægt på at have en god og funktionel maskine, har andre sportsudøvere brug for en professionel maskine, som skal bruges til intensiv træning.

Lær den rigtige roteknik

Få mest muligt ud af din træning ved at lære den korrekte roteknik. Tag dig 2 minutter og se videoen herunder, så du er sikker på at du udføre din træning korrekt.


Credits: Video af Abilica Online

Find tilbud på alle træningsmaskiner

En effektiv træning kan opnås på en romaskine, men der er også mange andre muligheder, hvis du vil træne i hjemmet. Herunder kan du læse lidt om hvilke træningsmaskiner du også finder på tilbud her på siden.

MotionscyklenEn god og nem maskine, der passer godt til nybegynderen. Hvis du vil i gang med at træne stille og roligt derhjemme, så kan denne maskine anbefales.

Løbebåndet - Endnu et godt valg til en hård og effektiv træning, hvis du er vant til at løbe udendørs er det her klart et godt alternativ.

Crosstraineren - Godt valg, uanset om du vil holde formen vedlige eller tabe vægt. Har du en skade, så læs artikler om hvorfor denne er et godt valg.

Spinningcyklen - Den lidt hårdere træning, der virkelig giver sved på panden. Især en god idé til dig, der allerede er i god form og gerne vil udfordre dig selv.

Scroll til toppen