Romaskine tilbud

Hvis du vil opnå en hurtig og effektiv træning, så er romaskinen et godt valg. Herunder får du 3 gode bud på billige romaskiner i høj kvalitet. Der kan være mange penge at spare, hvis du benytter dig af et romaskine tilbud her fra Tilbudskongen. Du kan også læse videre, hvis du vil vide mere inden du køber din romaskine.

Billige romaskiner - De 3 bedste til prisen

Bedst til prisen

Romaskine - HS-060R - Hop-Sport

Tilbudspris: 2.499 DKK

Kundernes favorit tilbud

Romaskine - HS-065AR - Hop-Sport

Tilbudspris: 2.999 DKK

Kvalitet for pengene

Masterfit TP900 romaskine

Tilbudspris: 6.999 DKK

Gode råd til køb af romaskine på tilbud

Når du køber romaskine på tilbud, er det vigtigt, at du er opmærksom på funktion, indstillingsmuligheder og kvalitet. Der er forskel på mennesker og deres ambitioner i forhold til træning.

Før du køber en billig romaskine, skal du være afklaret med dine træningsbehov og dine krav i forhold til romaskine træningsprogrammer.

Du skal forholde dig til følgende detaljer og specifikationer på maskinerne:

 • Type af modstand (hydraulisk, magnetisk, luft eller vand)
 • Mærke (Billigt eller kvalitetsmærke)
 • Omfang af indstillingsmuligheder (Modstandsniveauer m.m.)
 • Antal brugerprogrammer.

Modstandstyper

Luftmodstand er den mest populære modstandstype, når det kommer til romaskiner, da den giver en god og realistisk ro-oplevelse. Derudover er vandmodstand også et godt valg, da den giver den klart mest autentiske ro-oplevelse af at ro på vandet, hvilket kan være et krav fra dig der normalt ror udendørs.

Hydraulisk modstand (elastik) er den klart billigste modstand som vi normalt ikke anbefaler, da det føles langt mere “falsk”. Sidst men ikke mindst kan du også finde billige romaskiner med magnetisk modstand, hvilket er bedre end hydraulisk, da den er mere lydløs. Desværre er oplevelsen heller ikke i top.

Nu kender du i hvert fald forskellen på de forskellige modstandstyper og det kan måske hjælpe dig til at træffe den rette beslutning, hvis du fx. er i tvivl om hvad forskellen er på den billigste af vores anbefalinger og de dyreste af vores anbefalinger. Du kan tage et kig på Apollo Hybrid AR Rowerhos Abilica Online, hvis du vil have en god romaskine med vandmostand, som giver en rigtig god oplevelse.

bedste romaskine på tilbud

Hvilke brands kan jeg finde på romaskiner på tilbud?

Romaskinen er det perfekte redskab til en effektiv hjemmetræning. Det er en kompakt maskine, som ikke tager meget plads i hjemmet.

Når du vil have den bedste romaskine på tilbud, skal du først og fremmest vælge model fra de bedste mærker på markedet for funktionelt træningsudstyr:

 • Concept2
 • Masterfit
 • Inshape
 • TITAN
 • Abilica

Fælles for alle mærker er, at de designer og udvikler træningsudstyr i bedste kvalitet. Kvaliteten har betydning for, at du kan lave intensive træningsprogrammer med høj modstand.

De forskellige brands udvikler træningsmaskiner til forskellige behov og niveauer. Når du skal vælge den bedste maskine til dig, skal du tage afsæt i dine erfaringer med at ro samt dine ambitioner.

Vælg den bedste romaskine på tilbud til din hjemmetræning

At vælge den rigtige romaskine på tilbud til hjemmetræningen er ikke altid lige nemt, da der altid er mange gode tilbud online. Det kan dog være svært at gennemskue hvad forskellen er på de forskellige træningsmaskiner, da forskellige tests på internettet skriver forskellige ting.

Hvis du vil være sikker på at købe noget godt, så kan du altid besøge Tilbudskongen.dk, hvor vi altid skriver vores ærlige mening om de forskellige produkter. I forhold til romaskiner, så er Concept2 testvinderen igennem mange år, og det er også den maskine du ser i de fleste fitnesscentre. Dog skal du også forvente at ofre 8-10.000 kroner for at få fat i en Concept2.

Så skal du finde en god og funktionel romaskine som giver en god oplevelse, er slidstærk, tåler høj modstand, har træningsprogrammer og hvad du nu ellers drømmer om – så sammenlign produkternes specifikationer, så du kan træffe det rette valg. Her bør du kigge på modstandstypen, vægten og mærket. Du kan ofte let se på et produktbillede, hvis materialerne ser alt for billige ud.

Hvis du besøger Abilica Online, så er du altid sikker på at finde et produkt i højeste kvalitet og det gælder hvilken som helst træningsmaskine du vælger. Det er nemlig den forhandler i Danmark der er mest kvalitetsbevidst, hvor de ikke går efter at konkurrer efter laveste pris, selvom de uden tvivl har skarpe tilbud.

Concept2, Abilica, Masterfit & Tunturi er i den grad mærker du bør holde øje med, hvis kvaliteten har en stor betydning for dig.

billige og bedst i test romaskiner

Dette skal du vide om test af romaskiner

Hvert år laves der romaskine tests, som anmelder de nyeste træningsmaskiner på markedet. Du kan med fordel bruge samme testkriterier, som anvendes i de professionelle tests.

 • Vand- eller hydrauliskmodstand? Vandmodstand skaber den mest støjsvage anvendelse med maskinen til roning. Vil du have en billig romaskine, skal du vælge hydraulisk modstand.
 • Antal brugerprogrammer? Er det første gang, du køber denne type træningsmaskine, har det stor betydning, at du får en række programmer, som du frit kan benytte dig af. De bedste maskiner giver dig op til 15 programmer. Programmerne har betydning i forhold til at skabe træningsvariationer.
 • Indstillingsmuligheder? For at opnå den korrekte og optimale træning, skal din maskine kunne indstilles specifikt i forhold til dig.

Kriterierne kan du bruge, hvis du er i tvivl om, hvilken billig romaskine du skal vælge. Mens nogle mennesker lægger vægt på at have en god og funktionel maskine, har andre sportsudøvere brug for en professionel maskine, som skal bruges til intensiv træning.

Lær den rigtige roteknik

Få mest muligt ud af din træning ved at lære den korrekte roteknik. Tag dig 2 minutter og se videoen herunder, så du er sikker på at du udføre din træning korrekt.


Credits: Video af Abilica Online

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvor finder jeg det bedste tilbud på en romaskine?

Der findes i dag mange steder du kan købe fitnessmaskiner, og derfor kan det også virke ret overskueligt at finde det bedste tilbud på en romaskine netop nu. Vi har i denne guide været ude og støvsuge markedet, for de bedste romaskine tilbud netop nu.

Hvorfor købe en romaskine?

En romaskine er en af de maskiner som træner hele din krop, samtidig med den er utrolig skånsom for dine led. Med en romaskine får du både trænet ben, arme samt ryg og mavemuskulatur. Derfor er den god til både vægttab samt styrketræning.

Hvad koster en romaskine på tilbud?

Romaskiner fås i mange forskellige modeller, og der er stor forskel i prisen. Prisen afhænger blandt andet hvilken modstandstype der bliver brugt. Den dyreste form for modstandstype er vandmodstand, da den give den mest autentiske følelse af at ro. Finder du en romaskine med vandmodstand på tilbud, kan der være flere tusinde kroner at spare.