Crosstrainer tilbud – De bedste crosstrainers til prisen

crosstrainer tilbudCrosstraineren har i mange år været en af de mest populære træningstræningsmaskiner, da den forbedrer konditionen, lader kiloene rasle af og samtidig er god til genoptræning efter skader.

Hvis du er på udkig efter en billig crosstrainer til hjemmet, så kan vi anbefale dig at købe den online. Der er nemlig mange penge at spare på en god crosstrainer, hvis du køber den når der er udsalg.

Du skal passe på med at købe en alt for billig crosstrainer, da pris og kvalitet ofte hænger sammen. Det er langt bedre at finde en god maskine der normalt koster meget mere og så købe den med 30 eller 50% rabat.

Herunder har vi samlet en oversigt over gode og troværdige danske webshops, der alle sammen tilbyder crosstrainers i høj kvalitet, men til skarpe priser.

Vi anbefaler at du klikker på alle logoerne, så du bedst selv kan vurderer hvilken butik der har det bedste tilbud lige nu.

BILLIGST

 

Meget billig crosstrainer

Pris: 3.799 kr.

BEDSTE CROSSTRAINER TILBUD

 

Pris: 6.999 kr.

Tilbudspris: 5.499 kr.

FINT TILBUD

 

Pris: 6.999 kr.

Tilbudspris: 5.999 kr.

Hvorfor vælge en crosstrainer?

En crosstrainer er et populært motionsredskab til dig, der gerne vil smide et par kilo. At en crosstrainer er god til vægttab er ikke ny viden.

Derudover har træningsmaskinen også mange andre fordele:

  • Du forbedrer din kondition.
  • Du kan let udfordre dig selv med forskellige resistanser.
  • Du belaster ikke skinneben og ankler ved brug, for maskinen er skånsom.
  • Mindsket risiko for overbelastningsskader og god til genoptræning.
  • Perfekt til dig der vil træne hele kroppen.

På denne form for træningsmaskine kan du typisk måle, hvor længe du har trænet, hvor mange kalorier du har forbrændt, og over hvilken distance det er gjort.

På de mere avancerede typer af crosstrainere kan du sommetider også måle din puls, fedtforbrænding og væskebalance.

Sidstnævnte kan du dog let supplere med et træningsur, hvis du vil have mest muligt ud af dine timer på crosstraineren.

Gode mærker

kvinde på crosstrainerInden du køber dig en crosstrainer, skal du gøre op med dig selv, hvilket behov du har.

  • Hvor meget plads har du der, hvor maskinen skal stå?
  • Hvor ofte skal du bruge maskinen?
  • Hvad er dit behov – Er du begynder eller øvet?
  • Hvad er dit budget?

Det tyske mærke Kettler producerer fine, prisbillige crosstrainere. Kettler crosstrainere er lette og derfor gode til dig, der ikke vil have træningsmaskinen stående fremme hele tiden.

Her får du en god crosstrainere til begyndere, der gerne vil have forbrændt nogle kalorier hjemme i stuen. Kilberry crostrainere minder meget om Kettler – En billig crosstrainer, der gør arbejdet.

Abilica crosstrainere er en tand dyrere og kommer i et utal af populære modeller. Her får du en mere stabil maskine i bedre kvalitet, hvor du også har mulighed for at måle flere performance-kriterier under din træning.

Særligt Sole E35 crosstraineren fra Abilica Online er populær, idet du kan forbinde den med Bluetooth til dine andre træningsremedier.

Maskinen er til den øvede og dedikerede udøver, der ikke vil gå ned på udstyr. Sole E35 har vundet mange crosstrainer tests på nettet.

Billige crosstrainere

Crosstrainerens pris afhænger af, hvilket mærke du køber, og i hvilken kvalitet maskinen er fremstillet. Derfor er det svært at sætte en fast pris på træningsmaskinen men du skal regne med at smide i omegnen af 3.000 til 7.000 kroner.

Træningsmaskiner er dyre, og det er de færreste mennesker, der har råd til at gå ud og købe en kopi af de maskiner, du måske kender fra fitnesscenteret. Det er der heldigvis råd for. Der er mange billige crosstrainere derude.

Nogle fitnesscentre sælger deres maskiner, når de bliver ældre og måske ikke længere lever op til kædens strenge krav. Her kan du købe en billig crosstrainer, hvis du holder øre og øjne åbne.

Du kan også finde en crosstrainer på udsalg hos mange større kæder som Føtex og Bilka. Her er maskinerne ikke af den slidstærke og tunge kvalitet, du måske kender, men maskinerne er gode til hverdagsbrug, nemme at flytte med og koster heller ikke en formue.

Du kan også købe en crosstrainer på tilbud på internettet. Her har du dog ikke mulighed for at se og mærke produktet, inden du bestiller det. Dog giver internettet dig den fordel, at du hurtigt og let kan sammenligne priser på crosstrainere. Så slipper du får at betale mere for din nye træningsmaskine.

Hvis du vil vide mere om de enkelte maskiner, kan du læse ”bedst i test” om crosstrainere og få en ide om, hvad andre synes om de modeller, du overvejer at købe. Det er nemt at finde at en “crosstrainer test” på internettet, men du skal være opmærksom på at de alle ikke selv tester maskinerne.

Video guide til at vælge den rette crosstrainer


Video af Abilica Online 

Træningsmaskiner på tilbud

Crosstraineren er et godt valg, hvis du vil have en effektiv træning, derudover er det også en skånsom træningsform.

Hvis du bare er på udkig efter en træningsmaskine på tilbud til at forbrænde nogen kalorier, så kan vi også anbefale løbebåndromaskinermotionscykler og spinningcykler, der alle er populære træningsmaskiner til hjemmebrug, og der er regelmæssigt gode tilbud på dem alle.

Du kan finde tilbud på alle disse maskiner ved at klikke på de ovenstående links.

Vi håber du finder den bedste pris på lige netop den crosstrainer du søger efter. Hvis du endnu ikke har fundet din træningsmaskine, kan du også se et stort udvalg af crosstrainere hos Fitnessshoppen, der efter vores mening har de billigste crosstrainere online i forhold til pris og kvalitet.

Derudover har de også hurtig levering og prisgaranti – se deres udvalg ved at klikke på knappen herunder.