Black friday tilbud 2024 - find udsalget her

I de seneste år har Black Friday taget Danmark med storm og mange butikker er nu hoppet med på Black Friday bølgen.

På denne store begivenhed og dagene op til, vil du kunne finde tonsvis af Black Friday 2024 tilbud, når butikkerne kommer med store prisnedsættelser.

Vil du finde de bedste tilbud på Black Friday i Danmark? Så tag et kig herunder, hvor vi har lavet en oversigt over de mange store butikker der er med når udsalget starter fredag d. 29 november 2024.

Vær opmærksom på at mange af butikkerne tyvstarter og holder Black Week, så du hele ugen kan spare mange penge op til fredag.

Populære forhandlere med gode BF tilbud

Hvad der gør at Black Friday er årets største begivenhed, det kan du læse mere om længere nede i denne artikel.

Hvis du derimod bare vil finde de bedste Black Friday tilbud med det samme, så se hvilke danske butikker der uden tvivl kører med store besparelser på dagen ovenover.

Hvad er Black Friday?

Før vi når til vores gode råd om, hvordan du får mest ud af Black Friday, så vil vi allerførst gerne informere vores læsere om, hvad Black Friday egentlig er.

Sidder du for eksempel lige nu og stadig er lidt i tvivl om, hvad denne ”sort fredag” egentlig går ud på, så kan du roligt læse med videre.

Black Friday er betegnelsen for den største shopping dag på året. Oprindeligt stammer dagen fra USA og har her sin oprindelige historie. Denne vil vi komme ind på lidt senere i artiklen.

Black Friday er som sagt den største shopping dag på året og ligger traditionelt efter den store amerikanske helligdag kaldet ”Thanksgiving”. Denne helligdag vil altid ligge på den sidste torsdag i november og findes kun i USA – hermed er dagen tilpasset de amerikanske traditioner.

Dagen efter Thanksgiving vil naturligvis altid være en fredag, og på denne måde har Black Friday fået sin særlige ugedag tildelt.

I USA er Thanksgiving såvel som Black Friday helligdage, hvor de fleste arbejdende amerikanere har fri. På denne måde er der altså rig mulighed for at få shoppet på denne fredag med de mange gode tilbud.

Placeringen af denne dag er en af grundene til, at Black Friday er blevet så populært, som det er i dag. Hvis du er interesseret i at vide hvorfor, så læs med i de følgende afsnit.

Her stammer Black Friday oprindeligt fra

Black Friday stammer oprindeligt fra USA og nærmere bestemt Philadelphia. Her gjorde man brug af denne betegnelse tilbage i 60’erne, idet der efter Thanksgiving altid var sort af biler og fodgængere på gaderne.

Tilbage i 60’erne var der dog ikke tradition for at sætte priserne ned på varer, og den beskrevne menneskemængde på gaderne var derfor ikke opstået af udsalg og gode shopping muligheder.

Traditionelt er Thanksgiving nemlig en helligdag, som de amerikanske familier tilbringer sammen. Derfor er det meget normalt, at familiemedlemmerne kommer fra nær og fjern for at tilbringe denne dag i fællesskab.

Når dagen er overstået, er det derfor tid til at vende hjem igen, og dette kan være én af årsagerne til den store og pludselige menneskemængde.

Skruer vi tiden frem til 70’ernes USA, finder vi betegnelsen igen – denne gang brugt i en anden sammenhæng.

Dagen efter Thanksgiving blev nemlig gjort til dagen for julegaveshopping, idet mange amerikanere tog denne dag fri efter Thanksgiving.

Her så diverse detailhandlere deres snit til at skrue lidt ned for priserne og dermed skrue op for salgstallene. Disse detailhandlere begyndte så småt at gøre brug af betegnelsen for Black Friday igen, men det er endnu uvist af hvilke årsager.

Nogle mener, at det er grundet den store menneskemængde, der kommer for at handle, der kreerer den samme overvældende oplevelse dagen efter Thanksgiving, som man så tilbage i 60’erne. Andre mener, at det er fordi, der på denne dag kun er sorte tal på bundlinjen af detailhandlernes salgskonto.

Video – Så vildt er det i USA

Som vi tidligere nævnte er Black Friday i USA helt ekstremt. Det betyder også at det sommetider går helt galt. Herunder i videoen kan du se et par eksempler på hvor meget folk går amok, når dørene bliver åbnet i USA, hvor der er helt ekstreme besparelser på udvalgte produkter i et vis antal.

Hvorfor er Black Friday blevet så populært?

Det kan undre de fleste, hvorfor denne dag er blevet så populær i resten af verden, når nu begivenheden har en så tæt tilknytning til den amerikanske helligdag Thanksgiving.

Denne dag bliver ikke fejret andre steder i verden, og på denne måde kan det synes mærkeligt, hvorfor resten af verden tager del i Black Friday. Dette er der dog en simpel forklaring på.

Begivenheden finder som nævnt sted den sidste fredag i november og falder på denne måde naturligt ind i den begyndende julegaveshopping. Med de mange gode tilbud, som er kendetegnende for denne festdag, er der mange, der vælger at købe alle julegaverne på denne dag.

Således får kunderne mulighed for at spare en masse penge, mens butikkerne med garanti vil få imponerende salgstal.

Black Friday 2024 – her er datoen

Hvornår er det Black Friday? Det er d. fredag d. 29 november 2024.

Den helt store shoppedag har ikke en fast dato som man kan regne med hvert år, men det er altid dagen efter den amerikanske helligdag Thanksgiving, som er den sidste torsdag i november.

I 2024 kan vi dog allerede nu sige, at Black Friday kommer til at være d. 29 november. Således er der altså kun en lille måned til, at alle julegaverne skal være købt, pakket ind og lagt ind under det prangende juletræ.

Herunder har vi for vores læsere skyld lavet en mindre tidslinje, hvor det for fremtiden kan ses, hvornår Black Friday kommer til at ligge.

 • Den fjerde torsdag i november afholdes den amerikanske helligdag ”Thanksgiving”.
 • Når klokken slår midnat på denne fjerde torsdag i november, begynder udsalget på nettet.
 • Dagen efter – Black Friday – følger alle fysiske butikker trop med de gode tilbud.

Som nævnt tidligere, så bruger mange mennesker dagen på at få overstået alt julegaveshopping, idet der altid vil være nogle gode tilbud her.

Er du i tvivl om, hvilke tilbud samt produkter du kan shoppe på dagen, så har vi i denne artikel sørget for at samle de største butikker og brands, der hvert år reklamerer med fantastiske tilbud.

Fortsætter du din læsning her på siden, vil du nemt kunne finde frem til, hvilke brands du bør tage et kig på, når de mange Black Friday deals melder sin ankomst.

Sådan finder du de bedste Black Friday tilbud

Black Friday Danmark er med de seneste år blevet en populær begivenhed, hvor der bliver langet en masse varer og gode tilbud over disken – og Black Friday 2020 er ingen undtagelse!

Black Friday Danmark har nemlig med tiden fået flere og flere butikker med på denne tilbudsbølge, og i år vil der være flere butikker involveret end nogensinde før. For dig som kunde betyder det, at du kan finde fantastiske tilbud overalt på det danske marked.

Med dette store engagement fra de danske butikker, kan de mange gode Black Friday tilbud godt synes en anelse overvældende. Derfor er det vigtigt, at du i første omgang overvejer, hvilke tilbud og varer du har i sinde at shoppe.

Har du på forhånd en lang ønskeliste fra familien, bliver processen endnu nemmere. Her har du nemlig fået en mindre guideline foræret, og du kan på denne måde begive dig ud på tilbudsjagt med specifikke ønsker at gå ud fra.

Herunder kan du se et par eksempler på nogle af de mest populære Black Friday tilbud, der med garanti vil kunne guide dig igennem din hektiske julegaveshopping.

Elektronik og gadgets

Når det kommer til Black Friday deals, så er elektronik og gadgets nogle af de bedst sælgende varer på markedet. Dette sker naturligvis som en konsekvens af, at priserne på de elektroniske varer med de seneste år er steget så markant, at mange kunder slet ikke kan være med på disse priser.

Når Black Friday Danmark derfor lancerer deres mange gode tilbud, så er Black Friday elektronik tilbud klart nogle af de mest eftertragtede på denne særlige dag.

Her kan det være en rigtig god idé for dig at holde øje med populære Black Friday butikker såsom Elgiganten, Power og Wupti, der årligt lancerer gevaldige prisnedsættelser på deres produkter. Her kan du med fordel følge med på disse butikkers respektive hjemmesider for at se, hvilke produkter der bliver sat ned i pris.

Dette gælder naturligvis også butikker som Komplett og Amazon, som har deres primære base på internettet.

Når det kommer til Black Friday elektronik, er det en særlig god idé at holde øje på nettet, hvilke produkter der bliver sat ned i pris.

Her behøver du nemlig ikke at tage i den fysiske butik for at se varen an – typisk vil der være fantastiske produktbeskrivelser og kundeanmeldelser at finde på nettet også.

Dette er en klar fordel for dig, der skal shoppe elektroniske julegaver, idet du ikke behøver at købe dem fysisk i en butik, men i stedet kan bestille dem hjem i ro og mag.

Står der derfor en Playstation 4 eller iPhone på ønskelisten, så gælder det bare om at bestille disse produkter hjem, mens de er på tilbud.

Find disse elektroniske varer på tilbud

Er du interesseret i at vide, hvilke elektroniske produkter der ofte bliver sat ned i pris, når Black Friday 2020 melder sin ankomst? Så har vi herunder lavet en liste over, hvilke produkter der traditionelt bliver sat på tilbud.

Disse produkter er ganske eftertragtede, og du bør være forberedt på at slå til, når tilbuddene bliver lanceret. Længere nede i artiklen vil du sågar kunne finde vores gode råd til, hvordan du forbereder dig bedst muligt på denne store tilbudsdag.

Som lovet, kommer herunder vores liste af elektroniske produkter, der traditionelt bliver sat ned i pris på den årlige Black Friday.

 • Smartphones såsom iPhone og iPad
 • PS4 og andre populære spilkonsoller
 • Populære computer mærker
 • De nyeste TV-modeller
 • Kvalitets højtalersystemer såsom Sonos

Ovenstående liste skal naturligvis kun ses som en vejledende guide til, hvilke elektroniske produkter der bliver sat på tilbud til Black Friday 2020.

Ovenstående liste er lavet ud fra, hvilke produkter der de seneste år er blevet en del af de mange Black Friday tilbud, og på denne måde kan man forsigtigt estimere, hvilke lignende tilbud der bliver lanceret i år.

Shop Black Friday tøj på nettet

En anden populær kategori af Black Friday tilbud er tøj og sko. Hvert år er der massive prisnedsættelser i netop denne kategori af tilbud, og kunderne er vilde med det!

De seneste år har man også fundet større og større engagement fra kunderne på nettet, idet det i dag aldrig har været nemmere at bestille tøj og sko hos de online butikker.

Nogle populære Black Friday butikker er eksempelvis ZalandoMagasin og Salling, der alle gør en dyd ud af at sætte deres online produkter på tilbud, så snart klokken slår midnat, og Black Friday får sin spæde start.

Har du planer om at shoppe julegaver på nettet, så kan du være sikker på, at Black Friday tøj kan returneres igen i god tid efter, at julegaven er blevet pakket op. De online tøjbutikker har nemlig i deres bedste interesse, at kunderne får del i de mange gode deals på nettet og på samme tid får klaret julegaveshoppingen.

Dette gør sig også gældende for mange andre butikker, der lader kunderne returnere varer og produkter, købt på Black Friday, helt indtil den søde juletid er overstået.

Skønhedstilbud er et hit

Når Black Friday 2020 melder sin ankomst til Danmark, vil der være mange populære skønhedsbrands samt butikker, der står klar med en række fantastiske tilbud.

Skønhedsprodukterne er en af de populære shopping kategorier, der i en rum tid ikke har været en del af de mange tilbud og deals, der har præget den famøse sorte fredag. Dette kan der være mange grunde til, men i de seneste år har skønhedsverden for alvor slået igennem og er nu en fast del af de mange tilbud og deals.

En af de danske skønhedsbutikker, der længe har lanceret vilde tilbud, er Matas. Hos Matas kan du både shoppe online såvel som i deres fysiske butikker. Her kan du være sikker på at få alt fra makeup og hudpleje til parfume og helsekost til ganske fordelagtige priser.

Har du planer om at handle i Matas, kan du med fordel gøre brug af deres internetbutik og få en forsmag på, hvad de har af tilbud. Er der specifikke produkter, du bare må teste eller dufte til, så kan du roligt tage ned til din lokale Matas og handle gode tilbud her.

Denne kombination af online webshop og fysiske butikker er intet mindre end genial, når du skal købe julegaver til dine nærmeste eller bare gerne vil forkæle dig selv. Her har du nemlig muligheden for at gøre lidt research, inden du går ud og investerer i dine favoritprodukter. Nemmere bliver det ikke!

Få råd til boligindretning

Ligesom at de dyre elektroniske gadgets bliver sat ned i pris, således gør boligartikler, sengestel mm. det også. Det er en tradition, at Black Friday Danmark sætter priserne ned på de produkter og varer, der er en anelse dyrere end de andre.

Dette gælder særligt boligartikler, som ellers kan være svære at få fingrene i, når priserne normalt er skyhøje. På Black Friday vil du dog kunne komme til at shoppe de bedste tilbud, når det kommer til lækker boligindretning.

Her anbefaler vi dig at holde øje med de populære danske butikskæder såsom Bilka, Jysk, Ikea og Imerco.

Disse butikker kommer hvert år med iøjnefaldende gode tilbud på alt fra elevationssenge, 180×200 cm dobbeltsenge til gaderobeskabe og sovesofaer på tilbud.

Sidder du derfor i øjeblikket og ønsker at indrette din bolig med et mere moderne præg, så anbefaler vi dig herfra at vente indtil dagen melder sin ankomst, hvor du kan få del i et hav af gode tilbud.

Andre nævneværdige Black Friday tilbud

I det ovenstående har vi gjort rede for, hvilke Black Friday tilbud der er særligt populære på det danske marked. Disse tilbud kommer både fra den elektroniske verden såvel som mode- og skønhedsverdenen.

Dog er der nogle andre nævneværdige Black Friday tilbud, som vi her på siden gerne vil informere dig som kunde om. Herunder kommer en liste over andre gode tilbud, som du også kan finde frem til, når den sorte fredag endelig melder sin ankomst.

 • Rejser til udlandet
 • Weekendophold & kroophold deals
 • Fantastisk legetøj til børn såsom trampoliner & El løbehjul
 • Eksklusive smykker til kvinder og mænd
 • Innovativt sportsudstyr

Black Friday rejser har i de seneste år været et helt særligt tilbud, der har været ganske eftertragtet blandt de danske kunder.

Hvert år arbejder de mange forskellige rejseselskaber på at lancere de bedste og mest eftertragtede Black Friday rejse tilbud. Sørger du derfor for at holde øje med rejselskabernes hjemmesider, vil du med garanti kunne få et rigtig godt tilbud på din næste rejse.

Den sorte fredag er også en god dag for børnene. Her er der nemlig et væld af gode Black Friday legetøj tilbud at få del i. Her kan du både handle på nettet såvel som i de fysiske butikker. Har du derfor lange ønskelister fra børnene i din familie, så er denne dag en oplagt dag at få handlet de sidste julegaver ind på.

Denne særlige tilbudsdag er perfekt til dem, der ønsker sig smykker i julegave. Black Friday smykker er et tilbud, du vil kunne finde hos mange forskellige smykkeforhandlere – online såvel som fysiske. Her kan du nemt få del i et super godt tilbud på eksklusive smykker. Vil du derfor glæde dine nærmeste med flotte smykker, så kan du med fordel spare en masse penge ved at købe dem på Black Friday.

Det sidste nævneværdige tilbud, du bør kigge efter, må uden tvivl være Black Friday sport. På denne dag kan du shoppe innovativt og eksklusivt sportsudstyr uden at bruge hele julegavebudgettet på én gang. Sportsudstyr kan somme tider være en dyr fornøjelse, men på denne dag kan du få lov at spare en masse penge, hvis du fx er på udkig efter et løbebånd, en motionscykel eller en romaskine.

Gør dig dine forberedelser

I denne artikel har vi sat fokus på, hvad Black Friday egentlig er for en størrelse samt hvilke tilbud, du bør holde særligt øje med, hvis du vil spare penge.

I dette afsnit vil vi dog gerne slå et slag for, at alle Black Friday kunder gør sig deres forberedelser, inden denne dag for alvor skydes i gang.

Herunder har vi samlet et par gode tips og tricks til, hvordan du forbereder dig bedst muligt på denne store tilbudsdag.

 • Orientér dig om, hvilke butikker der kører Black Friday kampagner.
 • Sid klar på computeren allerede dagen forinden.
 • Vær hurtig på tasterne – inden varerne forsvinder!
 • Mød op i butikken i god tid, og hav gerne en plan med.

Allerførst er det vigtigt, at du orienterer dig om, hvilke butikker du kan handle gode tilbud hos på denne store handelsdag. Dette kan du blandt andet gøre i vores artikel her på siden såvel som at gå til dine favorit webshops og se om de annoncerer tilbud til netop denne dag. Når dette forarbejde er gjort, er det på tide at samle ønsker sammen fra dine nærmeste. På denne måde ved du præcis, hvad du skal gå efter, når handlen skydes i gang.

Som nævnt tidligere, så bliver tilbudsdagen skudt i gang allerede om torsdagen klokken 00.00. Her kan du med fordel sidde klar på computeren og være sikker på at få handlet dine julegaver ind til fordelagtige priser. Men vær hurtig på tasterne, for det tager nemlig ikke lang tid for de enkelte webshops at sælge ud af deres produkter!

Er du mere til at shoppe dine julegaver i fysiske butikker, så kan du med fordel møde op i god tid, inden butikkerne åbner, således at du er sikker på at være først med de mange gode tilbud. Slutteligt er det enormt vigtigt, at du har en form for plan med dig på din shoppetur. På en dag som den sorte fredag vil der naturligvis være mange kunder i butikkerne, og det kan være en overvældende oplevelse, hvis ikke du er helt sikker på, hvad du leder efter. Hav derfor gerne en liste med butikker samt produkter, som du ønsker at købe med hjem på netop denne dag. Så vil du med garanti komme hjem med alle dine ønskede varer til en fordelagtig pris.

Spar mange penge på særlige shoppingdage

Black Friday er verdens største shoppingdag, det er især i USA hvor de går helt prisamok med produkter til næsten ingen penge.

Black Friday som også kaldes for BF er også gået hen og blevet en stor shoppingdag i Danmark. Her kan du spare mange penge på alt inden for; Tv og billede, foto og video, skønhed og velvære og meget mere. Det er blevet populært for hele familien at få gaveønskerne tidligt, så de kan købe julegaver på Black Friday og spare penge.

Derudover har Danmark også taget mange andre nye shoppingdage til sig, som fx Cyber Monday og Singles Day.

Cyber Monday er mandagen efter Black Friday og den dag kom primært for at give online butikkerne en chance for at svare igen, da Black Friday startede ud med at være en stor tilbudsdag for de fysiske butikker.

I dag er der tilbud næsten alle steder på Black Friday, det gælder både online og i de fysiske butikker. Husk at holde øjne åbne for der kommer ofte gode tilbud over hele dagen for hele familien.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål?

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en årlig dag, hvor mange butikker vælger at køre med absurd gode tilbud. Selve konceptet Black Friday stammer fra USA, men har i de seneste mange år foregået over hele jorden, særligt i vesten. Selvom navnet måske antyder det kun er en dag, så er der mange butikker som kører tilbud hele ugen op til Black Friday, og weekenden der følger lige efter.

Hvornår er det Black Friday?

Black Friday falder altid på dagen efter Thanksgiving, som bliver holdt i USA. Derfor er det ikke en specifik dato på, hvornår det bliver holdt, da Thanksgiving ikke har en fast dato, men bliver holdt d. 4 torsdag i november måned.

Hvor finder jeg de bedste Black Friday tilbud?

Det kan være svært at finde rundt i de mange forskelige tilbud på Black Friday. Derfor kan det være en god idé at læse en guide, som har fundet frem til de bedste tilbud. Vi har i denne guide undersøgt markedet, og fundet de bedste tilbud op til Black Friday.

Scroll to Top