Inshape løbebånd

Det bliver langt lettere at komme i form med et godt løbebånd i privaten. Inshape løbebånd er populære hos kunderne, fordi de har en avanceret indbygget træningscomputer, støjsvag teknologi og et ergonomisk design.
Vi screener markedet for løbebånd fra Inshape, så du kan booste hjemmetræningen til en budgetvenlig pris!

Aktuelle tilbud på Inshape løbebånd

Prisfilter

Mærker

Butikker

Sidens indhold

  Hvilke funktioner har Inshape løbebånd??

  Inshape laver selvfølgelig både helt simple og mere avancerede maskiner, så de kan matche alle træningsbehov. Antallet af træningsprogrammer kan variere fra 6 til 12 eller 18. Spørg dig selv, hvor meget du vil kombinere intervaltræning med for eksempel friløb. Og i hvor høj grad, du vil kunne monitorere din egen indsats.

  Hvor et billigt løbebånd engang var udstyret med en simpel pulsmåler, får du en helt anden software i dag. Foruden puls kan du måle distance, kalorier forbrændt samt tempo. Du kan strukturere din løbetur efter præ-indstillede "ruter" med terræn og variationer. Alt sammen tilgængeligt på den lille computer foran på løbebåndet.

  Du kan også få indbyggede højtalere, så du kan høre underholdning, mens du dyrker sport. Når vi hører podcast eller musik, glemmer vi nogle gange den høje belastning og kan give den ekstra gas.

  Solide designs på Inshape løbebånd

  Valget falder ofte på Inshape, når danske forbrugere browser løbebånd på tilbud online. Af flere årsager. For det første er motoren altid udstyret med mange hestekræfter, så du kan løbe hurtigt (antal kilometer i timen) på dit løbebånd. Du får en løbeflade med et stabilt greb, så fødderne ikke glider.

  Håndtagene er placeret perfekt, og du kan træne fleksibelt ved at justere både tempo, hældningen (kan være op til 20 procent på Pro-udgaven) og mål for pulsen. Du kan selv vælge, om båndet skal være foldbart, så du kan stille det væk. Har dit Inshape løbebånd hjul underneden, kan du rulle det hen foran vinduet eller Tv’et.

  Hvis du bliver irriteret af en hængende ledning, kan det anbefales at vælge et Inshape løbebånd med to højtalere, som tændes og slukkes nemt under træning. Det er også muligt at købe en Inshape romaskine, hvis du er på udkig efter andre billige træningsmaskiner af samme mærke.

  Hurtig leveringstid til hjemmetræning

  Kaster du din kærlighed på et billigt løbebånd fra Inshape, kan du bestille det hurtigt hjem med et enkelt klik. Selvom du får et kompliceret stykke elektronik, så er løbebåndet normalt meget nemt at sætte op. I dag har mange af os så travlt, at det er en gave at kunne træne 24/7 - når det passer ind.

  Indretter du et lille hjørne eller rum til hjemmetræning, kan du få sved på panden til enhver tid. Du kan træne om morgenen, inden arbejdsdagen begynder. Om middagen som veltiltrængt pause. Eller om aftenen inden sengetid. Valget er dit.

  Et godt løbebånd er en langtidsinvestering, som du - og de øvrige familiemedlemmer - kan få glæde af i mange år. Inshape løbebånd er lavet i høj kvalitet, så de tåler slid uden at miste funktionaliteten.

  Priser på Inshape løbebånd

  Prismæssigt er Inshape løbebånd - trods den høje kvalitet - yderst budgetvenlige. De ligger i mellemlejet mellem 4.000 og 7.000 kroner, hvilket er lavt taget i betragtning af, at de kan holde i 5 til 10 år eller mere.

  Vi samler de bedste Inshape løbebånd tilbud hver dag, så du kan spare endnu flere penge. En butik fører online udsalg både for at tiltrække nye kunder og sortere ud i deres varelager i bestemte sæsoner.

  Når du køber løbebåndet, kan du allerede begynde at drømme om at indrette dit eget rum til motion. Foruden løb kan du dyrke yoga eller måske investere i en boksebold til hurtig muskeltræning.

  Den helt store fordel er, at du kan sammensætte det ultimative træningsprogram derhjemme med blot to til tre redskaber.

  0
  Scroll to Top