Gå efter afbudsrejser og find den billigste rejse

Gå efter afbudsrejser og find den billigste rejse

Elsker du at bryde hverdagen op med inspirerende ture til forskellige dele af verdenen? Det kan være alt fra en solferie på Bali til en hård trekking oplevelse i Nepal. Hvis du har en fleksibel kalender, så du mere frit kan indrette dine rejseplaner, så er der mulighed for at spare mange penge på din booking. Flybilletter kan som bekendt svinge utrolig meget i pris. I denne artikel kommer der nogle gode bud på, hvordan du finder den billigste rejse online. Hvad enten det er en pakkeløsning eller blot selve rejsen tur/retur.

Brug effektive søgemaskiner

Når nu internettet giver så mange muligheder for at sammenligne og finde de bedste tilbud, er det skørt ikke at gøre brug af. Søgemaskiner som Google Flights og Momondo er populære, fordi du nemt og hurtigt kan indhente tilbud ud fra dato og krav til rejsen. Begge søgemaskiner indhenter tilbud fra mange forskellige udbydere, så du vil typisk finde billetter i forskellige prisklasser. Søgemaskiner er utrolig gode til at finde billige billetter, som ofte ligger på lidt skæve tidspunkter af døgnet. Hvis budget betyder mere end timing, så er der ofte mange tusinde kroner at spare på at vælge en alternativ afgang, som eventuelt har lidt mere transfer tid i lufthavnene.

Berlingske opsummerer de sammen med direktøren for travelmarket.dk en række tips til at komme afsted billigt. En klassiker er selvsagt at booke billetten i rigtig god tid – især hvis man rejser i de populære ferieperioder om sommeren eller omkring jul og nytår. Derudover er det altid godt at være taktisk, når man vælger sine rejsedage. Tirsdag og onsdag er klart de billigste dage at rejse på, mens populære dage som fredag og søndag ligger i den dyrere ende.

Finans.dk anbefaler også, at man er tidligt ude samt timer sin afgang og hjemrejse. Er man for eksempel bundet til at tage ferie i højsæsonen om sommeren, så er alternative rejsedestinationer værd at overveje. Der, hvor de mangler kunder eller generelt ikke har så mange turister, vil det være billigere. Og hvorfor ikke slå to fluer med et smæk? Hvis du kan spare penge og samtidig ramme en mere eksotisk destination, som ikke så mange kender til, så har du allerede gjort en god deal.

Den gode gamle afbudsrejse er stadig en vinder

Den gode gamle afbudsrejse er stadig en vinder

Det er ikke for sjov, at afbudsrejser stadig er et hit hos danskerne. Traditionelt set er Spies jo en af dem, der virkelig har indført konceptet om at rejse afsted med kort varsel på afbud. Du kan dog finde mange online udbydere og bruge søgemaskiner som travelmarket.dk eller afbudsrejser.dk til at danne et overblik. Afbudsrejsen er for dig, der elsker sol og strand og er en hund efter all inclusive ferier. Hvis man er mere til vandring eller naturferier, hvor aktivitet er i højsædet, så findes der et mere begrænset udbud af afbudsrejser.

Vil du afsted på et afbud, så kan du både finde gode tilbud op til et par dage før afrejse eller flere uger før. Som rejsemenneske skal man være åbensindet og klar på at tage til destinationer og hoteller, som man måske ikke lige kender på forhånd. Til gengæld kan man få nogle herlige dage med masser af luksus, gourmet og solbadning for få penge. Særligt i lande som Tyrkiet, Egypten og Spanien.

Har du ikke brug for at tage udenlands for at holde fri, så kig efter billige weekendophold i Jylland eller på Sjælland og Fyn online.

Lav pris giver dig mulighed for at komme afsted oftere!

Det kræver lidt omtanke og research, hvis du vil finde de mest budgetvenlige rejseløsninger. Men det tjener hurtigt sig selv hjem i antal sparrede kroner. Bruger du lidt tid på at finde den billigste flyafgang og hotelløsning, så giver det et hul i rejsebudgettet fremover. Et hul som sande rejseentusiaster godt ved kan bruges til at booke en ny rejse til et andet land. Er man en sand eventyrer og har ambitioner om at rejse meget, så hjælper billige rejser en til at komme afsted oftere!

Scroll to Top