Tips til at indrette det skønneste sommerhus

Er du så heldig at have fået fingrene i et lækkert sommerhus, der nu skal indrettes, så det indbyder til både sjov, afslapning og hygge? Så læs med her på siden, hvor du får en række tips til, hvad du skal tænke over, når du indretter sommerhuset.

Få mest muligt ud af pladsen

Der findes naturligvis masser af store sommerhuse, men ofte er det sådan, at du har mindre plads at gøre godt med i dit sommerhus, end i din normale bolig. Det er en del af charmen ved et sommerhus, men det betyder også, at du skal sørge for at udnytte pladsen optimalt.
Er der ikke så mange kvadratmeter at gøre godt med, kan du for eksempel gøre brug af rumdelere til at inddele sommerhusets rum i mindre zoner. Mange rumdelere har et smukt, landligt og idyllisk udtryk, som passer perfekt ind i et sommerhus.
Nogle rumdelere er flytbare, så de nemt kan flyttes rundt, som det giver mening i den konkrete situation. Disse kan også bruges til afskærmning udenfor, hvis du for eksempel gerne vil kunne sole dig i fred og ro.

Sørg for, at der er masser af underholdning

Medmindre du påtænker at tage på udflugter fra sommerhuset hver eneste dag, er det vigtigt, at der er masser at give sig i kast med i sommerhuset, uanset vejret. Det gælder særligt, hvis der er børn med.
Invester for eksempel i en pool til haven, som ungerne kan boltre sig i på de varme dage. Køb også gerne diverse spil og en bunke bøger – til både børn og voksne. Husk selvfølgelig også legesager til børnene.

Husk, at dit sommerhus ikke er din permanente bolig

Hvis du allerhelst vil holde ferie i et hus, der er indrettet ligesom din almindelige bolig, er der ingen grund til at tage i sommerhus. En del af sommerhusoplevelsen er, at der er lidt mindre plads, at du indimellem mangler en ting eller to, og at spisetiderne ikke er hugget i sten. Kort sagt: I sommerhuset skal du gerne ned i gear og tage lidt lettere på tingene, end du gør derhjemme.
Skulle der mangle en proptrækker eller en salatslynge, finder du nok en løsning. Så længe der er styr på de vigtigste sager, kan du som regel klare dig, så lad endelig være med at tænke alt for meget over, om du nu også har det hele. Det har du sikkert ikke, og det går nok også alligevel. Du bor her jo netop ikke permanent.

Scroll to Top