Miele vaskemaskine

Leder du efter en stabil vaskemaskine, som giver rent tøj i mange år? Så er Miele en af de stærkeste producenter på markedet. De laver maskiner i høj kvalitet, som underlægges stærke kontroller på alt fra vaskeprogrammernes effektivitet til støjniveau.
Vi har samlet de billigste Miele vaskemaskine tilbud her, så du kan få en bedst i test vinder til reduceret pris.

Viser alle 20 resultater

Immer besser: Vaskemaskine med en høj kvalitet

Miele blev grundlagt for over 100 år siden som en familie virksomhed, og deres maskiner sælges anno 2021 i mere end 50 lande på verdensplan! Der er flere grunde til, at de tyske hvidevarer ofte slår for eksempel en AEG vaskemaskine eller en Bosch vaskemaskine i købernes øjne.

Det er både det elegante og tidløse design, den konkurrencedygtige pris og høje funktionalitet. Forbrugerrådet Tænk og andre kvalificerede anmeldere placerer ofte Miele vaskemaskiner i toppen. Du kan få en Miele vaskemaskine på tilbud i A-energiklassen og fremstillet i bæredygtige materialer. Når du køber, skal du vælge imellem:

  • En frontbetjent vaskemaskine.
  • En topbetjent vaskemaskine.

Som navnene antyder, handler det om, hvorvidt du vil have indstillingsknapperne og låget foran eller ovenpå selve maskinen.

Sådan vælger du den rigtige Miele vaskemaskine

Foruden valget mellem en frontbetjent vaskemaskine og en topbetjent udgave, er der et par andre parametre at holde styr på. De hjælper dig med at vælge den perfekte Miele model til familiens behov. Når du surfer mellem flere vaskemaskine tilbud fra Miele, er det konstruktivt at overveje:

Hvilken kapacitet din Miele vaskemaskine har: Normalt ligger spændet på mellem 6 og 10 kilo af tøjmængde. Jo større husstanden er, jo større vil behovet for god plads per vask selvsagt være. Kapacitet hænger dog også sammen med vægtet vandforbrug pr vask, så du skal ikke nødvendigvis opskalere størrelsen bare for at gøre det.

Hvilke vaskeprogrammer som er med: Maskiner fra Miele kan have et hav af praktiske vaskefunktioner. For eksempel skjorter, udendørstøj, sport, jeans med mere foruden de klassiske hurtig-, økonomi- og skåneprogrammer.

Om du får en vaskemaskine med lavt støjniveau: Særligt vigtigt for dem der bor på færre kvadratmeter. Tjek decibel angivelsen for at vurdere, hvor meget din nye Miele vaskemaskine vil larme. Husk at blot én decibels forskel udgør en stor forskel i den oplevede lydstyrke.

Bedst i test

Derudover har Miele vaskemaskiner en god og skånsom centrifugeringsmekanisme, så dit tøj bliver vasket nænsomt. Når du afslutter din vask, vil tøjet ikke være fugtigt og slattent takket være en ekstra god tromle. En vaskemaskine fra Miele er nem at betjene, og producenten imponerer med et design, der holder i mange år. Du kan for eksempel finde en kulfri motor, børnesikring, indbyggede mekanismer til vandkontrol, automatisk tidsindstilling og meget mere.

Med en vaskemaskine fra den populære producent, får du lang levetid og nem hverdagsvask i én lækker pakke. Du kan læse mere om hver enkelt model, når du klikker dig videre til købssiden.

Der er mange penge at spare på en god dag

Miele vaskemaskiner kan koste alt fra 5.000 kroner og op til 10.000 kroner eller mere. Skal du have en vaskemaskine med alle funktioner, højeste energiklasse, lav decibel og den nyeste innovation? Det betyder selvfølgelig normalt, at du skal hive lidt ekstra penge op af lommen.

Vi hjælper dig til gengæld med at finde en Miele vaskemaskine på tilbud, så du kan spare 10,20 eller måske endda 30 procent på din handel. Vel at mærke uden at gå på kompromis med levering, garanti, bedst i test kvaliteterne osv. Med en side som vores, kan du nemlig nemmere screene markedet og slå til den perfekte dag, når det er udsalgstid.

Der er flere årsager til, at butikkerne holder tilbud fra Miele. Nogle gange vil de gerne sælge ud af bestemte modeller eller forkæle kunderne med ekstra rabat. Du kan spare op til 1.000 kroner på selv den bedste model.

SE OGSÅ:

Scroll to Top