Bingo på Budget: Spar penge når du spiller online

spil online

Online pengespil har et berettiget ry for at være noget af en tidsrøver, men det behøves faktisk ikke at være specielt dyrt, når man gambler lidt i fritiden. Det kan dog gøres endnu billigere, hvis man forbereder sig ordentligt og finder netop den spiludbyder, hvor du kan spille for de mindste indsatser. Læs resten af vores artikel om online bingo, hvor du lærer, hvordan du spiller på et budget!

De helt små indsatser

Hvis man i forvejen nyder bingo eller banko som fritidsaktivitet, behøves man bestemt ikke at udskifte det. Det er sundt med fritidsinteresser, og mange nyder at spille bingo.

i et festligt lag, hvor man samtidig mødes med venner og bekendte. Det kan være i et forsamlingshus eller et lokalt aktivitetscenter, hvor frivillige foreninger har for vane at afholde store bingo spil.

Men der er store fordele ved at spille på nettet: ikke mindst prisen på en plade. I den virkelige verden starter de sjældent ved mindre end 20 kr., og prisen er typisk højere end det – men ikke på nettet. Her kan man nemlig spille justerbare puljer, hvor man kun deltager afhængigt af, hvor dyr en plade man har købt. De dyreste pladser baner vejen for de helt store gevinster, men mindre kan også gøre det.

I de fleste online bingo spil kan man nemlig købe pladser for helt ned til få kr.,, og man kan købe mange af dem. Men hvad sker der, hvis man køber en kæmpe stak bingo plader

online, og kan man betjene så mange ad gangen? Det kigger vi på i de næste afsnit.

Antallet af plader

Bingo har sine naturlige begrænsninger begrænsninger i den virkelige verden – man skal fx kunne holde opsyn med det antal spilleplader, som man køber. Det kræver, at man bevarer overblikket undervejs i spillet og er i stand til at krydse tallene af, når de dukker op. Hvis man først mister overblikket, kan det være umuligt at genvinde det, og så kan ens spilleplader gå tabt!

På nettet er det noget nemmere, da man hurtigt køber en bunke med op til 25 spilleplader. Dem skal man ikke administrere manuelt, for når spillene afvikles på nettet, opdateres spillepladerne også automatisk. Derved får man hurtigt blik for de spilleplader, hvor man er tættest på at vinde. Det er en funktionalitet, som spiludbyderen selv tilbyder, men som kan gøre det langt sjovere at spille på nettet. Derudover slipper man også for de juridiske spørgsmål, der ofte rejses ved rigtige banko arrangementer.

Lav budgetter og hold dem

Uanset om du har det sjovt med sportsvæddemål, casino eller bingo på nettet, er det vigtigt, at du spiller efter et budget. Der er ikke nogen universel opskrift for, hvordan et sådant budget ser ud. Det afgørende er her, at man sætter et beløb af for at spille, og at man overholder det i praksis.

Hvordan det udformes i det enkelte tilfælde varierer meget. Nogle er meget nidkære med at notere alle gevinster, tab, ind- og udbetalinger, mens andre har et mindre højtideligt forhold til det. Det vigtige på dette punkt er, at man overholder de aftaler, som man har med sig selv.

Scroll to Top