Airtrack

Airtrack tilbud er – som du måske har erfaret – ikke de nemmeste at finde. Det er dog alt for tidligt at opgive håbet.
Forud for denne gennemgang undersøgte vi prisniveauet og ledte efter tilbud på Airtracks på det danske marked. I den anledning fik vi øjnene op for en lang række tilbud, som vi gerne vil dele med dig.

Viser alle 9 resultater

Billige Airtracks til haven

Airtracks til haven kan være rigtig dyre, men der findes gudskelov også en række billige modeller i mængden. Disse vil du sandsynligvis gerne kigge nærmere på, hvis din økonomi ikke rækker til en dyr trampolin.

Er du derimod mere interesseret i en trampolin, kan du også se vores oversigt over billige trampoliner.

Airtracks i den lave prisklasse er typisk modeller i prisklassen 2-4.000 kr. I sjældne tilfælde kan man finde endnu billigere modeller, men de er sjældent de bedste målt på kvalitet og sikkerhed.

Betyder kvaliteten og sikkerheden noget for dig, så hold dig til Airtracks i mellemprisklassen. I mellemprisklassen får man kvalitetsprodukter uden at investere en formue.

Airtracks i den lave prisklasse er som regel ikke lige så funktionelle og slidstærke som de dyrere, men vi har oplevet, at kvalitet og pris ikke altid hænger sammen.

I visse tilfælde skyldes den høje pris, at produktet stammer fra et kendt mærke, som grundet deres autoritet kan tillade at skrue prisen op. Dette skriver vi for at gøre opmærksom på, at kendte mærkevarer ikke nødvendigvis er bedre end mindre kendte mærker. Dog kan der være god idé i at vælge et mærke, som man stoler på og har gode erfaringer med.

Airtrack tilbud indbefatter typisk, at man kan spare et sted mellem 5 og 30 % på udvalgte modeller. Forhandleren med den største rabat er dog ikke nødvendigvis den billigste. Du skal derfor snarere se på udsalgsprisen end rabatstørrelsen. Det kunne jo være, at forhandlerens vejledende priser er meget højere end andres. I givet fald skal der en stor rabat til, hvis det skal give mening at handle hos denne butik.

Det er meget individuelt, hvad man synes er billigt, hvorfor du ikke nødvendigvis skal lade dig narre af, at en butik skilter med billige Airtracks.

Handler du hos Abilicaonline som vi anbefaler, så er du sikret den bedste pris, da de har prismatch på alle deres produkter.

Prisen på en Airtrack

Hvad koster en airtrack?

De færreste forbrugere tager stilling til, hvorvidt de vil købe et produkt, inden de kender prisen. Det anbefaler vi heller ikke dig at gøre, da prisen naturligvis er en vigtig faktor.

Airtrack tilbud eller ej, så må vi bare konkludere, at der er en stor prisforskel på tværs af markedets modeller.

De billige modeller koster fra 2.000 kroner, mens de dyrere modeller kan løbe op i 8.000 kr. Her er der tale om en betydelig prisforskel. Mens de fleste har råd til at give 2.000 kr. for en airtrack, så har de færreste økonomisk råderum til at smide 8.000 kr. efter en trampolin.

Har du ikke råd til den ønskede model, men er det vigtigt for dig at få netop denne, så kan du tænke i finansieringsløsninger i form af afbetaling, lån eller kassekredit.

Vi anbefaler dog af økonomiske årsager at købe den ønskede airtrack kontant, hvis muligheden er der. Det er uden tvivl billigst på den lange bane.

Hvilke mærker har de bedste airtracks?

Airtracks hører i dag til i produktsortimentet hos en lang række producenter. Derfor er det fornuftigt at stille ovenstående spørgsmål.

Desværre er det svært at svare på, hvilket mærke der er bedst. Det bedste mærke for dig er nemlig ikke nødvendigvis det bedste for din bedstemor eller lillesøster.

Det er i hvert fald fornuftigt at tage højde for individuelle behov og ønsker, når man skal købe et sådant redskab til hjemmet.

Som regel går man ikke helt galt i byen med følgende brands:

  • JumpMaster
  • Abilica

JumpMaster

JumpMaster er i skrivende stund en af de førende producenter af airtracks.

De er ikke ene om dette, men de formår om ikke andet at skille sig ud fra mængden på flere parametre. De skal først og fremmest have ros for at levere et stort udvalg, hvor man lige nu kan vælge mellem 7 varianter i forskellige størrelser.

Prisen er en smule høj, hvilket dog er berettiget, når man tænker på, hvor høj kvaliteten er.

Abilica

Abilica fortjener også at blive omtalt, da denne producent glæder danske forbrugere med en masse uimodståelige airtrack tilbud, hvor besparelserne er store.

Abilica Airtrack serien består af 6 varianter, som alle er et kig værd. Du kan evt. sammenligne modellerne fra henholdsvis JumpMaster og Abilica, hvis du har svært ved at vurdere, hvad der er bedst.

Et andet populært valg er h15 airtrack trainer, men den koster tilgengæld også en del mere end dem fra Abilica og Jumpmaster, som faktisk også er i høj kvalitet.

Der findes dog også en h10 airtrack trainer blue edition som er populær, men den er ikke bedre end dem du finder her på sitet og prisniveauet er omkring det samme.

Når du køber din airtrack så husk at tjekke om en elektrisk pumpe medfølger i købet, da det ellers bliver en meget træls oplevelse at få den pumpet op!

Hvor kan du kan købe billige airtracks?

Airtracks forhandles endnu ikke ret mange steder. Der er dog en håndfuld forhandlere på det danske marked. Flere af dem opererer på nettet, hvor der længe har været handlet trampoliner og andre redskaber til både private og erhverv.

Nu hvor du alligevel er på nettet, kan du lige så godt købe din næste airtrack her. Internettet er ikke kun stedet, hvor du finder det bredeste udvalg af trampoliner i mange størrelser og faconer. Det er også her, hvor du har gode muligheder for at finde frem til de skarpeste airtrack tilbud.

Tilbudskongen.dk har selvfølgelig nogle foretrukne forhandlere, når det kommer til køb af airtracks til haven.

Vores favorit er Abilicaonline.dk, som gennem tiden har leveret rigtig mange airtracks til både private og erhverv. De vil helt sikkert også gerne levere en airtrack til din hoveddør, hvis du ønsker det. I første omgang synes vi, at du skal klikke dig forbi deres webshop, hvor et stort udvalg af airtracks vil dukke op.

Abilicaonline.dk har en håndfuld skarpe airtrack tilbud, så hvad venter du på? Der er mange penge at spare, hvis du slår til, mens muligheden byder sig.

Hurtig levering af airtracks

Køb din home airtracks i dag og få en lynhurtig levering, hvis du bestiller hos Abilicaonline.dk, som vi anbefaler. Du kan se deres udvalg ved at trykke på knappen herunder.

Vil du vide mere om airtracks? Så læs denne guide på hoppeguiden.dk, der giver masser af inspiration til hvordan du kan træne udendørs og indendørs på din nye airtrack. Der står også en masse information om de forskellige mærker og modeller.

SE OGSÅ:

Scroll to Top