Romaskine tilbud

Vil du finde det bedste romaskine tilbud? Så får du her et overblik over de mange romaskine tilbud der findes online. Vi viser kun billige romaskiner fra danske troværdige butikker som fx. Abilica Online, Apuls og FitnessShoppen.

Viser alle 40 resultater

Sådan finder du det bedste romaskine tilbud

Når du er på jagt efter et godt romaskine tilbud, kan det være en jungle at navigere i. Der er rigtig mange faktorer at forholde sig til såsom modstandstype, foldbarhed, display, træningsprogrammer og mange, mange flere funktioner.

Vi vil tage dig igennem nogle af de ting som du skal overveje når du skal købe en billig romaskine på tilbud. Det skal sikre, at du finder den romaskine, der opfylder dit behov, og at du finder den bedste romaskine til prisen.

Om du er professionel atlet, der skal supplere din træning, om du dyrker roning eller du er hobby-motionist, er der en romaskine på markedet til dig.

Der er dog en betydelig forskel i prisen og kvaliteten når du skal vælge en romaskine. Du kan finde en billig romaskine på tilbud til 1500,- kr. og ellers går prisen op til på den anden side af 10.000,- kr.

Det skal du kigge efter

Romaskinens modstandstype

Der er hele fem forskellige slags modstand at forholde sig til når man skal kigge på en romaskine. Det er en god ide at have en ide om hvor ens behov ligger henne.

Når der er tale om modstand er der vigtige faktorer som flow og autencitet du skal have in mente når du skal vælge en romaskine.

Hver af de forskellige modstandstyper vil senere blive beskrevet. Der vil her blive præsenteret hvad de kan og hvilke eventuelle mangler som de har. Prisen spiller her også ind i forhold til hvilken type af modstand som du vælger.

Vægten og størrelsen

Det kan være en rigtig god ide at kigge på både vægten og størrelsen af romaskinen, men også den maksimale brugervægt som den kan klare.

Du kan sagtens finde en let romaskine, der er nem at folde sammen og stille væk når den ikke skal bruges. De letteste romaskiner har dog ikke samme stabilitet, og det kan komme til at give en ujævn træningsoplevelse, når de bliver udsat for voldsomme træk.

En tungere og større romaskine giver mere stabilitet, men lidt flere udfordringer i forhold til at blive foldet sammen og stillet væk når den ikke bruges.

Displayet og træningsprogrammerne

Stort set alle romaskiner er i dag udstyret med en lille computer med display. Displayet og dets funktioner er noget af det, der for mange udøvere vægter højt.

Romaskinen har fulgt den teknologiske udvikling i forhold til hvad dets display kan. Herunder tilkoblingen af din smartphone for at sikre, at alt er forbundet og du kan bearbejde dine træningsdata efter et træningspas.

Går du op i dine data kan det helt sikkert betale sig at købe en romaskine med mange af de digitale funktioner.

Derudover indeholder mange af computerne i dag også indbyggede træningsprogrammer eller muligheden for at udarbejde sine egen.

Går du minutiøst op i din træning er det hel sikkert noget som du skal have med på din afkrydsningsliste.

Modstandstyper

Når du skal ud at købe en romaskine på tilbud skal du være opmærksom på hvilken type af modstand som romaskinen yder.

Der er stor forskel på autenciteten, træningseffekten og ikke mindst lydniveauet af de forskellige modstandstyper.

Hydraulisk modstand

Hydraulisk modstand er blandt de billigste af de forskellige modstandstyper. Denne type af modstand er den du ofte finder blandt de billigste romaskiner på markedet.

Romaskiner med hydraulisk modstand giver ikke den samme realistiske følelse som at være på vandet, men skal nok få dig gennem din træning.

Elastisk modstand

Elastisk modstand er, ligesom den hydrauliske modstand, det billige valg af romaskine. Denne type af romaskine indstilles, som det ligger i navnet, ved hjælp af elastikker. Denne type af modstand giver ikke brugeren en realistisk følelse.

Hvis du skal træne derhjemme og gerne vil holde lydniveauet nede, kan det være en romaskine med elastisk modstand som du skal gå efter.

Her kan Titan Life R10, som måske er den billigste romaskine på markedet, måske være noget for dig.

Magnetisk modstand

Er du på jagt efter en billig romaskine kan du med fordel vælge én med magnetisk modstand.

Ligesom med den elastiske modstand er den magnetiske modstand et stykke fra virkeligheden i forhold den følelse som denne type af romaskine giver dig.

Ligeledes er billige romaskiner med magnetisk modstand støjsvage, hvis dette er en prioritet. Vælger du en romaskine med magnetisk modstand giver det dog ofte brugeren mange muligheder for at indstille modstanden.

En glimrende romaskine i denne kategori er Abilica WinRower 2.0. Denne romaskine har intet mindre end 16 forskellige modstandsniveauer samt 12 forudindstillede programmer, der giver brugeren gode betingelser for en effektiv træning.

Luftmodstand

Romaskiner med luftmodstand har i mange år været de foretrukne modeller på markedet. Det er ofte denne slags romaskine som du kan finde i dit lokale fitnesscenter.

En romaskine med luftmodstand giver dig den måske mest naturtro oplevelse af at være på vandet. En romaskine med luftmodstand er ofte dyrere end dem med elastik og magnetisk modstand, men kvaliteten og autenciteten er også som oftest derefter.

Er du på jagt efter en professionel romaskine er det måske i denne kategori som du skal kigge. Du får hos nogle af romaskinerne i denne kategori helt op i mod 15 forskellige modstandsniveauer samt muligheden for at koble din telefon eller tablet på.

Romaskiner med luftmodstand er ikke de billigste modeller, men du får en god kvalitet.

Den anden sværvægter på markedet, romaskiner med vandmodstand, har mange af de samme kvaliteter som romaskiner med luftmodstand, men er oftest lidt dyrere.

Vandmodstand

Ønsker du en romaskine, der giver den helt rigtige følelse af at være på vandet, er det her du skal kigge. Romaskiner med vandmodstand er tiltaget i popularitet de senere år.

I forhold til kvalitet i form af komfort og effektiv træning er romaskiner med vandmodstand efterhånden helt på højde med modeller med luftmodstand.

Lyden af skvulpende vand når håndtaget trækkes tilbage giver brugeren den helt naturtro oplevelse af ro ude op vandet. Derudover giver vandmodstanden et godt flow i trækket for brugeren.

Hvis du skal have en mere end god romaskine er det i kategorien af luft- eller vandmostand du skal kigge.

Hagen ved at vælge en romaskine med vandmodstand er, at hvis du vælger én af de billigere romaskiner inden for kategorien skal du selvpåfylde og dræne tanken for vand for at justere på modstanden.

Du kan justere modstanden ved at ændre i frekvensen på dine træk, men for en specifik og målrettet træning kan det være nødvendigt, at du skal justere på vandniveauet i tanken. Der er dog håb.

Vælger du en romaskine hvor der er kræset for detaljen, kan du justere vandmængden blot ved at tække i et håndtag.

Hvis du vil købe en vandromaskine, er det især vigtigt at kigge efter romaskine tilbud, da der kan være mange tusinde kroner at spare.

Foldbar romaskine

Fylder en romaskine meget? Man kan ikke komme uden om, at hvis du skal træne derhjemme og gerne vil inddrage en romaskine i din træning skal du tænke over hvad den fylder.

Mange romaskiner kan i dag foldes samen så de minimerer brugen af plads i hjemmet. En foldbar romaskine er måske det du har brug for hvis du vil bruge din romaskine i stuen når du skal træne hjemme og nemt skal pakke den væk igen.

Vælger du en foldbar romaskine skal du ikke være bekymret for kvaliteten. Flere af de bedste romaskiner på markedet har denne funktion i sortimentet; herunder en Titan Life R65 eller flere af modellerne i First Degree sortimentet, der kan stille på højkant og nemt pakkes væk.

Find tilbud på romaskiner fra populære mærker

Der er mange udbydere på markedet af romaskiner. Det kan være svært at pege på lige det mærke, der leverer den bedste romaskine til prisen.

Alle udbyderne har noget forskelligt at byde på. Vi vil her gennemgå nogle af de mest populære mærker inden for romaskiner. De fleste af disse romaskiner findes ofte på tilbud og vi gør vores bedste for at vise dem her på siden.

Odin romaskiner på tilbud

Odin er én af de store udbydere på markedet. Udover romaskiner har Odin adskillige andre træningsmaskiner samt udstyr og tilbehør til din træning.

Når det gælder romaskiner fra Odin, har de lidt til enhver smag. Du kan i deres sortiment finde romaskiner fra 1500,- kr op til deres 10.500,- kr.

Til den kræsne køber har de på deres mest eksklusive modeller, udstyret dem med lækre træpaneler. Romaskinens design er indtænkt som en del af indretningen i hjemmet.

Hvis du ikke er til det ekstravagante, har Odin helt sikkert også et billigere alternativ, der vil passe i din smag og opfylde dine krav til en romaskine.

Der er ofte gode romaskine tilbud på Odin, hvorfor du bør tjekke denne side, hvis det lige præcis er et godt tilbud fra Odin du er på udkig efter.

Tunturi romaskiner på tilbud

Tunturi er en finsk udbyder af træningsudstyr. Ligesom Odin har Tunturi alt inden for træning.

Om du søger udstyr til at kunne klare en effektiv træning derhjemme eller skal have nye redskaber i fitnesscenteret, finder du helt sikkert noget i Tunturi’s sortiment, der falder i din smag.

Romaskiner fra Tunturi er meget funktionelle, men har et råt look, der måske ikke passer ind i mange indretninger.

Tunturi har gjort det til deres mærkesag, at hvis du køber en romaskine, skal den være holdbar og slidstærk og tjene dig i mange år.

Toorx romaskiner på tilbud

Toorx er et brand af italiensk oprindelse, der har været på markedet i mange år. Siden 1954 for at være præcis.

Toorx har skilt sig ud på markedet ved, at de i deres sortiment sælger romaskiner hvor du det traditionelle håndtag op gennem midten er blevet erstattet af to håndtag, der ligner årer; ét håndtag på hver side.

Dette specielle design skal give brugeren en helt realistisk ro oplevelse, og på bedste måde simulere de bevægelser der knytter til rigtig roning.

Toorx udbyder også de traditionelle romaskiner med håndtaget i midten. Mange af modellerne som Toorx udbyder er billige romaskiner, der ikke overstiger 4000,- kr.

Abilica romaskiner på tilbud

Abilica er er nordisk producent og udbyder af træningsudstyr. Abilica har to romaskiner i deres sortiment.

Abilica WinRower 2.0 er den af deres modeller hvor du får måske mest for pengene. Masser af modstandsniveauer samt mange træningsprogrammer. Du får altså her en alsidig romaskine, der opfylder mange behov.

Deres anden model, Abilica Premium TopRower, er Abilica’s flagskib. Du får en model hvor der er kræset mere for detaljen. Du træner her med vindmodstand og får en træningscomputer med masser af funktioner.

Masterfit romaskiner på tilbud

Masterfit er et brand der sælger træningsmaskiner af høj kvalitet. Masterfit har én romaskine i deres sortiment, men denne ene er også en romaskine hvor du får meget for pengene.

Modellen Masterfit tp900 er en professionel romaskine, der har klaret sig godt i mange romaskine test. Masterfit tp900 er måske ikke den billigste romaskine på markedet, men du får en romaskine, der indeholder mange kvaliteter.

Du får en slidstærk romaskine med vindmodstand der giver dig gode forudsætninger for din træning derhjemme. Romaskinen har et display hvor du kan følge din træning samt en masse indbyggede træningsprogrammer.

Denne romaskine har dertil indbygget watt-måler, der for alvor giver indblik i din træning.

Concept2 romaskiner

Er et amerikansk brand, der har været på markedet siden 1976. Bag brandet står to brødre, den ene tidligere OL-roer. Concept2 kom på markedet med deres første romaskine i 1981 og de har ikke set sig tilbage siden.

Det er altså en tidligere professionel sportsudøver, der står bag og har været meget involveret i udviklingen af deres produkter.

Concept2 er et af de mest kendte mærker på markedet, og det er ofte dem som konkurrenterne gerne vil sammenligne sig med.

Concept2 er blandt mange anset som værende leverandør af den bedste romaskine på markedet. Køber du en romaskine herfra er det hvert fald heller ikke funktioner til din træning som du kommer til at mangle.

Ud over at give en realistisk oplevelse får du også en romaskine, der er spækket med udstyr. Du får en computer med indbygget hukommelse, spil og træningsprogrammer.

Derudover har deres romaskiner watt-måler samt smartphone integrering.

Hvilke funktioner har en romaskine?

En romaskine kan så meget mere end bare at få brugeren til at ro og dyrke motion. Romaskinen har fulgt med den teknologiske udvikling, og har i dag et væld af forskellige funktioner der giver udøveren mulighed for at træne på lige den måde som det er ønsket.

Det er oplagt at starte med at nævne muligheden for at justere modstanden på sin romaskine. Muligheden for at justere modstanden gør, at man kan sikre den optimale træning.

Der kan her være stor forskel på de lange seje træk hvor musklerne virkelig arbejder, og på de den høje kadence hvis man vil forbrænde kalorier. Det er dertil et plus at kunne øge modstanden når man har gennemgået en progression i sine præstationer.

De fleste romaskiner i dag har et indbygget display, der gør det at træne på en romaskine til en helt anden oplevelse end tidligere.

Displayet giver roeren et større indblik i træningen i form af data. Roeren får mulighed for at ro efter distance, kadence, pulszoner eller tid. Man kan minutiøst følge og tilrette træningspassene efter behov.

Derudover kommer mange romaskiner i dag med forudindstillede programmer, der kan gøre det nemmere for brugeren bare at sætte sig i sædet og ro derudad.

Som noget ekstra er nogle udbydere begyndt at tilbyde touchskærme i stedet for de små datadisplay. Her får brugeren adgang to til både træningsvideoer og ruter.

Tilbehør til en romaskine

Når du investerer i en romaskine, skal du måske gøre dig nogle tanker omkring tilbehør og ekstraudstyr til din nye romaskine.

I den funktionelle afdeling finder du eksempelvis en gulvmåtte, der kan lægges under din romaskine. Gulvmåtter er med til at beskytte dit gulv samtidig med, at de skridsikre funktioner sikrer en stabil romaskine.

I den mere tekniske afdeling finder du udstyr til pulsmåling. Pulsmåling når du træner på en romaskine kan foregå på to måder.

Du kan have et eksternt pulsbælte, der sættes på brystet. Dette er samme koncept som mange atleter benytter sig af når de løber og cykler.

First Degree er kommet på markedet med et pulshåndtag, der blot skal påmonteres på din romaskine, og derefter sender dine data direkte til den integrerede computer på din romaskine.

I kategorien for ekstraudstyr findes nu også smartphone holdere til flere romaskiner. Formålet er at kunne forbinde sin smartphone eller tablet direkte til romaskinen og få data sendt til det valgte.

Tilkoblingen af en smartphone giver ikke blot bedre mulighed for at bearbejde data efter træning, det giver mulighed for at træne det virtuelle univers.

Bag flere af disse apps til virtuel roning står First Degree Fitness, der forsøger at være pionerer inden for markedet inden for romaskiner.

Hvilke muskler bruges når du anvender en romaskine?

I forhold til det fysiologiske er træning på en romaskine en god og alsidig træningsmetode. Et træningspas på en romaskine kommer omkring alle de store muskelgrupper.

Hele sekvensen når du tager et rotag er meget kompleks. Denne kompleksitet gør, at mange muskler bliver inddraget.

I starten af dit rotag når du skubber dig tilbage arbejder forsiden af dine lår. Senere når hoften åbner op begynder også hasemusklerne (baglåret) og ballerne at arbejde. Det er vigtigt at holde en spændt overkrop når du arbejder på en romaskine, for at få den mest effektive træning.

Den rigtige teknik vil vi dog komme tilbage til senere. Du bruger altså både forsiden (mavemuskler) og bagsiden (rygmuskler) af din core når du træner.

I den sidste del af dit rotag arbejder dine biceps, adskillige rygmuskler samt coren. Når roeren skal tilbage til udgangspositionen skal dine triceps samt baglår og læg på arbejde for at bøje knæleddet samtidig med, at der holdes en god spænding i kroppen.

Som beskrevet ovenfor fremgår det, at der er mange muskelgrupper der er på arbejde under en træning på en romaskine. Især anvendelsen af de alle de store muskelgrupper gør, at hjertet og lungerne kommer på hårdt arbejde når musklerne skal forsynes med ilt.

Fordele ved en romaskine

Fordelene ved en romaskine er mange. Først og fremmest giver den brugeren mulighed for at træne derhjemme.

Det at træne hjemme gør, at en masse eksterne faktorer hurtigt kan afskrives. Du behøver ikke at tænke på transporttid, vind og vejr. Det er bare at sætte sig og begynde at ro derudad.

Den største fordel ved træning på en romaskine er, at det er en holistisk træningsform. Du kommer altså hele kroppen rundt. Vi vil her give et indblik i de fysiologiske fordele, der er ved at træne på en romaskine.

Ulemper ved en romaskine

En af de åbenlyse ulemper ved at have en romaskine hjemme er, at den kræver plads. Selvom du har købt en funktionel romaskine, der kan foldes sammen, kræver den meget plads. Vi beskrev tidligere fordelen ved, at en romaskine kan foldes sammen, men husk at have in mente, at selvom den er foldet sammen tager den noget plads.

Er du udkig efter en billig romaskine skal du være opmærksom på, at nogle modeller har en relativ lav maksimal brugervægt.

Tag for eksempel Titan Life R10, der er en billig romaskine. Denne har en maksimal brugervægt på 110 kg. Sætter vi denne op mod en Masterfit tp900, der har en maksimal brugervægt på 150kg. Der er her en forskel på hele 40 kg.

Kig dertil også på selve vægten af den romaskine du gerne vil have. Hvis du vælger en tung model, er der også en bedre chance for, at det er en mere stabil romaskine at træne på.

Hvad der her vil blive beskrevet som en ulempe, vil senere blive udtrykt som en fordel eller hjælp for nogle brugere. Selvom et træningspas på en romaskine sikrer dig en utrolig effektiv træning, er der også nogle huller.

Træning på en romaskine er ikke vægtbærende træning. Dette betyder, at knogler og led kun bliver trænet og stimuleret i begrænset omfang.

Det faktum at romaskinen giver dig en alsidig træning, kan også give udfordringer i forhold til at ro med den rigtige teknik. Vi vil senere udpensle den rigtige teknik skridt for skridt.

Her vil vi blot udpege ulempen ved at ro med en forkert teknik. I og med, at hele bevægelsen når du roer inddeles i fire faser giver mange anledninger til, at der er bevægelser, der udføres forkert.

Hvis du benytter forkerte bevægelser i din træning på romaskinen, opnår du med garanti ikke en optimal træning. Den rigtige teknik sikrer, at kroppens muskler arbejder hensigtsmæssigt.

Dette skal de gerne gøre ved at skabe mest muligt fremdrift ved at bruge færrest kræfter. En anden ulempe ved at anvende en forkert teknik er risikoen for skader og overbelastninger. Sæt dig derfor ind i den rigtige teknik for at sikre en ergonomisk glidende bevægelse der giver dig en effektiv træning og gode oplevelser på din nye romaskine.

Selv med den bedste romaskine bliver det aldrig fuldstændig som at være på vandet. Selvom du får en effektiv træning på din romaskine derhjemme, er der nogle elementer af muskelaktiveringen som du går glip af. Selvom din romaskine sørger for, at du træner mange muskler, står den stabilt på gulvet.

Er du ude på en rigtig rotur, ville du skulle bruge din core-muskulatur endnu mere når du skal holde balancen for at sikre, at du ikke vælter i vandet.

Skånsom træning

Hvad der tidligere blev nemt som en ulempe for nogle, kan i den grad være en stor hjælp for andre.

En træning på en romaskine er ikke vægtbærende. Døjer du med leddene i knæene kan et træningspas på en romaskine sikre dig en meget mere behagelig træning.

Den manglende belastning på knæene gør, at du ikke vil have ondt i dem efter en session på romaskinen modsat andre træningsformer, der kan være meget belastende for leddene for især knæ.

På dette område vil en romaskine være et godt valg i forhold til at opretholde muligheden for en regelmæssig træning.

Den rigtige teknik på romaskinen

For at opnå den optimal træning på din romaskine er det vigtigt at teknikken er i orden. Vi vil her detaljeret gennemgå de fire forskellige faser af bevægelser som kroppen gennemgår.

Der vil også fremgå en video der visuelt tager dig igennem faserne.

Start positionenDenne position bliver også “The catch”. Benene er her pressede sammen og skinnebenene er næsten vertikale. Den trehovede armstrækker (triceps) arbejder på at trække armene frem. Du bruger dine muskler i underarmene til at sikre et solidt greb i håndtaget. Din overkrop er bøjet let forover og du skal have en let spænding i mavemusklerne.’

RobevægelsenBevægelsen her bliver kaldt “The drive”. Benene strækkes ud den firehovede knæstrækker (quadriceps) begynder at trække sig sammen. Kroppen let foroverbøjet i den første del af bevægelsen. Den tohovede armbøjer (biceps) begynder nu at trække håndtaget mod centeret af maven. De mange muskler i ryggen begynder nu at arbejde mens hoften åbnes. Ballerne og hasemusklerne trækker sig sammen for at åbne hoften.

Afslutningen”The finish” er den afsluttende del af trækket. Benene er næsten strakte og overkroppen er nu bøjet let bagover. Armene skal nu trække håndtaget ind mod overkroppen. Håndtaget skal trækkes ind mod området omkring den nedre del af brystkassen.

ReturenDer vendes her tilbage til udgangspositionen. Armene strækkes, benene bøjes og overkroppen lænes let fremad igen. Især hasemusklerne arbejder her for at benene bøjer og på den måde trækker hele kroppen frem på din romaskine igen.

De fire faser vil i videoen blive vist og beskrevet. Det er en god ide at arbejde dig langsomt fremad med de fire faser og løbende sætter tempoet op når teknikken sidder lige i skabet.

Er en billig romaskine god til vægttab?

Svaret er ja. Med den rette træning på en romaskine kan du forbrænde mange kalorier. Romaskinen er et glimrende redskab til kredsløbstræning da den styrker store dele af kroppen.

Derudover kræver træning på romaskinen et stort energiforbrug. Kroppen forbrænder altså mange kalorier når der arbejdes på romaskinen.

Hvis du tager en time på romaskinen i et moderart tempo, kan du forbrænde mellem 400 og 700 kalorier alt efter kropstype og intensitet.

Romaskinen vil være en god implementering i et varieret cardioprogram. Du kan sagtens benytte din romaskine flere gange i ugen da den giver mulighed for at skabe en alsidig træning. En tilføjelse hertil er, at en romaskine også er med at opbygge muskler, som beskrevet tidligere.

Træning på en romaskine er altså en meget effektiv metode til at arbejde med kroppen som helhed.

Hvilken webshop har de bedste romaskine tilbud?

Vi vil her gennemgå nogle af de webshops, der fører de mærker af romaskiner, der reklameres for her på siden. Der vil blive præsenteret lidt om webshoppen samt hvilke mærker af romaskiner som de kan tilbyde.

Romaskine tilbud fra Abilica Online

Abilica Online har været på markedet i Danmark i 15 år hvor selskabet har solgt redskaber til hjemmetræning til de danske forbrugere, men også til virksomheder og institutioner.

Abilica Online er ikke længere kun en webshop. De har åbnet showrooms hele tre steder i Danmark. Du kan her komme for at se og prøve deres træningsudstyr. Dette giver dig som forbruger en glimrende mulighed for at afprøve på egen krop samt få et visuelt indtryk af udstyret.

Udover at de fører at række kendte mærker sælger de også deres eget mærke inden for romaskiner. Hos Abilica Online finder du mærkerne; Abilica, Masterfit, Concept2, Nordic Track og First Degree.

Ud over romaskinerne finder du hos Abilica Online også ekstraudstyr som siddepuder, pulsmåler og holder til smartphone.

Abilica Online har ofte gode tilbud på romaskiner, hvorfor det kan være en god idé at slå til, hvis du vil have en romaskine i høj kvalitet til en skarp pris.

Romaskine tilbud fra Fitnessshoppen.dk

Fitnessshoppen.dk er en del af kæden Sport Scandinavia. Fitnessshoppen.dk åbnede i 2019 og har ikke set sig tilbage siden. De har et stort udvalg af træningsredskaber til både private og virksomheder.

Fitnessshoppen.dk vil gøre det nemt for forbrugeren ved, at de har specialiserede webshops. De har på nuværende tidspunkt Fitnessshoppen.dk hvor du kan købe stort set alt inden for styrketræning, motionsmaskiner og funktionel træning.

Fitnessshoppen.dk fører fire mærker af romaskiner på deres webshop. Hos Fitnessshoppen.dk kan du købe Kettler, Toorx, Top Sport og Tunturi. De fører altså flere af de store mærker inden for romaskiner. Flere af mærkerne og deres funktioner er blevet beskrevet tidligere.

Romaskine tilbud fra Apuls

Apuls er én af de største danske webshops når det kommer til træningsudstyr. Apuls har været på markedet siden 2012 og sælger i dag til mere end 10 forskellige lande.

Apuls har specialiseret sig i træning, velvære, outdoor og meget mere. De har et stort udvalg af varer og fører mange af de største mærker på deres webshop.

Vil du købe en romaskine hos Apuls er der mange at vælge imellem. Udover at de fører mange af de mest kendte mærker sælger de nu også deres eget brand, Odin.

Kigger du på Apuls’ webshop finder du følgende mærker af romaskiner; Odin, Concept2, Tunturi, Finnlo, BH, Titan Life, Hammer, Reebok, Out2Enjoy og Eurosport. Som nogle af de eneste har Apuls udendørs romaskiner i deres udvalg

Scroll to Top