Benpres maskine tilbud

Med en billig benpres maskine kan du træne alle muskelgrupper i underkroppen. Du indstiller selv din maks belastning og skubber vægtfladen op og ned med fødderne. En simpel bevægelse der er ekstremt effektiv til at træne ben. Du behøver ikke bruge mange penge. Tjek de billigste benpres maskiner på tilbud her.

Viser alle 6 resultater

Sådan træner du forskellige benpres

Benpres og hack squat er eksempler på klassiske øvelser fra fitnesscenteret. De trænes på en maskine med meget vægt. I den ene ende er der en skridsikker fodplade, som skubbes op og ned, mens du sidder i sædet i den anden ende. Teknikken kaldes lodret benpres, og foruden lår og ben udvikler den også din muskulatur i ballerne.

Du kan selv tilpasse belastningen ved at justere vægten. Mange nybegyndere starter stille ud og øger så maksimal belastning, efterhånden som de tunge løft fører til stærkere muskler. Mange bodybuildere bruger benpres maskinerne, fordi de giver mulighed for forskellige øvelser:

Hack squat: En flerledsøvelse som udføres i strakt position. Hack squat træner hele benet, men der er særligt fokus på forlåret og den store lårmuskel quadriceps.

Ben pres: Den klassiske øvelse til en lodret benpres maskine. Du sidder med benene bøjet mod brystet og skubber herefter kroppen op og ned. Kaldes også leg press på engelsk.

Fod pres: Du kan også bruge benpres maskinen til at træne dine fødder og lægge ganske forsigtigt. Vip en lettere vægtskive op og ned med fodballen.

Hvad skal du vurdere ud fra?

Når du skal finde en billig benpres maskine på nettet, så kan du i princippet søge på både hack squat maskine, leg press maskine og benpres maskine. Et must er, at du får en justerbar og skridsikker fodplade, en maksimal belastning der passer til dine styrkebehov samt en multifunktionel model.

Bor du småt, kan det være, at du specifikt skal gå efter pladsbesparende benpres maskiner. Bemærk at squat rack maskiner er designet lidt anderledes – her er fokus på løft med vægtstang. Når du køber en lodret benpres maskine så vurdér din investering ud fra følgende parametre:

  • Hvilken vægtstyrke du kan træne med.
  • Om der er håndtag.
  • Antal øvelser (tit vil der være fire forskellige til knæbøjninger og tåhævninger).
  • Pris (mere om det i næste afsnit).
  • Polstring til skuldre og ryg så du sidder behageligt.

Hvad koster en billig benpres maskine

At træne benpres og hack squat er en fremragende måde at få tonede muskler og komme i form på! Køber du en benpres maskine, så giver du dig selv de bedste forudsætninger for at træne tungt og samtidig passe på kroppen. Du skal dog forvente at betale noget for den solide konstruktion og de holdbare materialer, som en maskine er lavet af.

Vi har samlet de billigste benpres maskiner til dig her. Generelt ligger de i den lavere ende, hvis de er under 10.000 kroner. Det kan måske lyde af meget, men tænk på, hvor mange års træning, du investerer i. Du kan undgå meget stress fremover ved at holde dig i form. Benpres og hack squat er med til at beskytte din ryg- og mavemuskulatur.

Det er et skridt på vejen til en sund livsstil, hvor du forbedrer din kropsholdning og iltoptagelse. Du kan godt finde benpres maskiner til omkring 8.000 kroner, men du kan også få dem op til 20.000 kroner. Husk at tjekke garanti og købsvilkår, inden du klikker “bestil”.

Brug din billige benpres maskine rigtigt

Fordi en lodret benpres maskine ser ret avanceret ud, kan det godt føles lidt intimiderende at komme i gang. Men det handler blot om at få det grundlæggende på plads. Sådan gør du:

  • Start hellere ud med for lav vægt, når du skal træne benpres, så du ikke overbelaster dine knæ.
  • Frakobl sikkerhedshåndtagene og grib fat om håndtagene.
  • Lås eller over stræk aldrig dine knæ under træning.
  • Gå efter langsomme bevægelser, så du ikke belaster musklerne unødvendigt.
  • Start med færre gentagelser og opjustér, når dine muskler bliver stærkere.

Du kan overveje at supplere med en squat stang, hvis du ikke kun vil træne underkroppen via benpres og hack squat men i stedet alle kroppens muskelgrupper.

Når du køber en billig benpres maskine, så læs altid vejledningen grundigt. Det er vigtigt at have styr på, hvordan du indstiller vægten, og hvordan du vedligeholder benpres maskinens forskellige dele.

Scroll to Top