Vildmarksbad tilbud

Et vildmarksbad er ultimativ luksus i en travl hverdag. Lad varmen få kroppens muskler til at slappe af og den friske luft opfriske ansigtet. Vi har samlet en bred vifte af de bedste tilbud på vildmarksbad i et bredt sortiment. Du finder både dem med indvendig ovn og udvendig ovn.

Fra eksklusivt til tilgængeligt

Engang var spa forbeholdt de velhavende, som kunne tage på badehotel eller wellness ophold. I dag kan du spare op og købe vildmarksbade til haven på nettet med levering inden for en uge. Det har aldrig været nemmere, og du kan snildt sammenligne priser, modeller og vilkår fra forskellige forhandlere.

I badet får du varmet hele kroppen op, og det giver en behagelig massage. Mange af os kender følelsen af at være fortravlede i hverdagen. Kalenderen er fyldt, og mange timer går hurtigt foran skærmen(e). Vi glemmer måske at give os selv små pusterum, hvor der er tid til selvforkælelse.

Et udendørs vildmarksbad er den perfekte måde at give dig selv en sund timeout på. Under åben himmel kan tankerne få frit spil, mens du nyder det varme vand. Du kan tage badet alene eller invitere familie og venner med.

Sådan fungerer det klassiske vildmarksbad

Du får et udendørs badekar i rund form lavet af træ. Vildmarksbade adskiller sig fra spabade både ved materialet og fordi, at der ikke er påsat spa dyser. For mange har et udendørs vildmarksbad et mere naturligt udseende, og det blender i med haven og naturen omkring. Der findes grundlæggende fire måder, du kan opvarme vildmarksbadet på:

  • Ved gas
  • Ved brændeovn (udvendig ovn eller indvendig ovn)
  • Ved elvarme
  • Ved pillefyr.

Det mest almindelige er at vælge brænde. Bemærk at der er forskel mellem udvendige og indvendige brændeovne. En stor fordel ved den indvendige løsning er, at du mærker varmen langt mere. Ulempen er, at brændeovnen optager plads i dit vildmarksbad. Placeres brændeovnen udvendigt sidder den ikke i vejen og er nemmere at rengøre.

Alt afhængigt af karets størrelse og vejrforholdene kan du regne med, at det tager to til tre timer at opvarme vandet til de gode 40 grader. Brændeovnen fyres op "som normalt", dvs. med optændingsblokke, små kviste og et låg, der styrer ilttilførslen. Asken bør tømmes med jævne mellemrum.

Rensning af vandet

Måske det kommer som en overraskelse - men dit vildmarksbad skal faktisk helst være fyldt med vand altid. På den måde sikrer du nemlig, at træet ikke udtørrer over tid. Det gælder især i sommermånederne, mens det kan være en god idé at tømme karet, når der er frost og ligger sne udenfor. Skift ganske enkelt vandet, hver gang det har været brugt.

Rensning foregår normalt med en specialdesignet klortablet eller et mere miljøvenligt (og mindre lugtende) alternativ. Du kan også installere eller tilkøbe et filter, som monteres med tilløb og afløb. Det bruges under badning og garanterer vandcirkulation.

Tjek altid at PH-værdien er neutral, så bakterier ikke får for gode vækstbetingelser. Selvom vildmarksbade traditionelt set er lavet i træ, så kan du også få dem i enten glasfiber eller termoplast. Uanset materiale type, så rengør indersiden af dit vildmarksbad et par gange om året som minimum med vand og sæbe.

Dæk vandet med et cover, som du trækker henover karet, når det ikke er i brug.

Luksus i din egen baghave

Det øger livskvaliteten at investere i et billigt vildmarksbad. Det varme vand reducerer nemlig stress og ømme muskler. Fornemmelsen af vægtløshed får kroppen til at slappe helt af. Når temperaturen er høj, tvinges vores hjerte til at arbejde hurtigere med at cirkulere ilt rundt i kroppen. Det øger blodcirkulationen og opfrisker huden, fordi den skal producere nye celler.

Vildmarksbade, herunder spa, er også ekstremt gode til at rense hovedet. Du sidder udenfor i naturen og kan kigge op i himlen, mens du nyder et glas vin eller en kold cola. Og du er helt alene - modsat når du går i wellnesscenter eller i svømmehallen. Mange danskere slapper mere af, når de ikke er i selskab med flere mennesker, der snakker på én gang.

Karret har en lang levetid, så du vil få rigtig mange uforglemmelige stunder. Forbered den perfekte snack skål og sæt fredag aften af til ultimativt velvære - selv, med din partner, venner eller familien.

Størrelse og ekstra egenskaber

Om du skal have et stort vildmarksbad eller en mindre udgave afhænger selvsagt af, hvor mange personer der skal være plads til. Og om det skal rumme både en indvendig brændeovn og en bænk at sidde på. En god regel er:

Diameter på 1,6 meter: Giver plads til 4 - 6 mennesker.

Diameter på 1,8 meter: Giver plads til 6 - 8 mennesker.

Diameter på 2,2 meter: Giver plads til 8 - 11 mennesker.

Placér altid dit nye vildmarksbad på et fast underlag. Dvs. at løst sand elle grus duer ikke. Fliser eller træ er begge et godt og solidt underlag. Hvis karret bruger brændeovn, så hold det lidt væk fra naboer, så osen ikke kan genere. Undgå at have vildmarksbadet under træer, så blade og grene kan falde ned i vandet.

De fleste vælger et vildmarksbad tilbud, der inkluderer trappe og låg. Derudover kan du få ekstra spændende versioner med for eksempel LED lys, som giver friske vibrationer om aftenen.

Vildmarksbad fra 10.000 kroner og opefter

Et vildmarksbad er en eksklusiv investering, der holder i mange år. Prisen afspejler dette, og derfor koster de fleste vildmarksbade fra 10.000 kroner og opefter. Mange modeller ligger nærmere 20.000 kroner. Hertil kommer selve driftsomkostningerne ved at fylde vand i karet, opvarme det og rense. De svinger selvsagt efter opvarmningsmetode, størrelse og hvor ofte I vil bade.

Der er mange penge at spare på et godt vildmarksbad tilbud online. Af den grund finder Tilbudskongen dagligt de billigste vildmarksbade i den bedste kvalitet. Du vil se, at vi søger bredt mellem forskellige forhandlere, der fører både den helt klassiske model i træ og plastikudgaver med massagedyser. Alle billige udendørs spabade vil give dig den eftertragtede afslappende effekt.

Online har du stadig alle rettigheder som køber, herunder returret, produktgaranti og kundeservice.