Cleanmate S995 Robotstøvsuger

Beskrivelse

Leder du efter en sikker og effektiv måde at holde dine gulve rene på? Se ikke længere end til Cleanmate S995 Robotstøvsugeren. Denne fantastiske lille maskine støvsuger og mopper dine gulve, så du ikke behøver at løfte en finger! Og den kan betjenes via Cleanmate-appen, så du nemt kan styre den, selv når du ikke er hjemme. Appen giver dig også mulighed for at planlægge regelmæssige rengøringssessioner, så dine gulve altid holdes rene.

Men det er ikke det hele! Cleanmate S995 er også udstyret med smart navigation, så den ved, hvor den skal hen, og den vil ikke gå glip af et sted. Desuden har den automatisk opladning, så du aldrig behøver at bekymre dig om, at den løber tør for strøm. Og hvis den løber tør for batteri midt i rengøringen, er det ikke noget problem! Den genoplader simpelthen sig selv og fortsætter med at rengøre, indtil arbejdet er gjort. Desuden leveres den med et vådmoppetilbehør til de gange, hvor du har brug for en dybere rengøring.

Og fordi vi ved, at alle har forskellige behov for gulvbelægning, leveres Cleanmate S995 med to forskellige børstetyper: en blød børste til sarte overflader og en hård børste til hårdere opgaver. Desuden har den Hepa-filtrering til at fange støv og allergener, så du kan ånde lettet op i vished om, at dine gulve er rene og fri for forurenende stoffer.

Så hvorfor vente? Køb Cleanmate S995 Robotstøvsugeren i dag, og lad den gøre alt det hårde arbejde for dig!