Bestway Lay-Z Spa Santorini HydroJet Pro ø216x80cm

Beskrivelse

Leder du efter en luksuriøs og afslappende måde at tilbringe dine aftener på? Eller måske vil du gerne give dine poolparties lidt ekstra pift? Så skal du ikke lede længere end Bestway Lay-Z Spa Santorini HydroJet Pro ø216x80cm. Dette fantastiske produkt ser ikke kun godt ud, men det er også fyldt med masser af funktioner, der vil gøre dine aftener eller fester virkelig mindeværdige.

Til at starte med kan Bestway Lay-Z Spa Santorini HydroJet Pro have plads til op til 7 personer, hvilket gør den perfekt til familier eller grupper af venner. Den har også et kraftfuldt varmesystem, der kan hæve vandets temperatur med 1,5 grader Celsius i timen. Så uanset om du ønsker at tage en afslappende dukkert i varmt vand eller feste med stil i en jacuzzi, så har dette produkt dig dækket ind.

Men det er ikke det hele. Bestway Lay-Z Spa Santorini HydroJet Pro leveres også med 180 luftstråler, der giver en beroligende massage. Og som om det ikke var nok, har den også et indbygget LED-lys, der skaber en fantastisk visuel effekt i vandet. Så uanset om du ønsker at slappe af eller underholde, er Bestway Lay-Z Spa Santorini HydroJet Pro det perfekte valg.