Vandrerygsæk tilbud

Kalder naturen, så er der ikke andet for end at komme af sted og nyde den. En rigtig god måde at komme tæt på naturen er ved at tage vandrerygsækken på ryggen og så ellers tage på tur. Herunder finder du en række gode vandrerygsæk tilbud, så du kan få fat i en god, men billig vandrerygsæk til din næste vandretur.

Easy Camp En Route 55 Vandrerygsæk

579.00 Kr

749.00 Kr

-23%

NatureHike Vandrerygsæk 70 L - Sort

1199.00 Kr

1399.00 Kr

-14%

NatureHike Vandrerygsæk 70 L - Blå

1199.00 Kr

1399.00 Kr

-14%

Tatonka Yukon 60+10 Blå Vandrerygsæk

1879.00 Kr

1999.00 Kr

-6%

Tatonka Yukon 70+10 Vandrerygsæk Olive

1999.00 Kr

2099.00 Kr

-5%

Tatonka Yukon 70+10 Vandrerygsæk Sort

1999.00 Kr

2099.00 Kr

-5%

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Hvilken rygsæk du skal vælge afhænger lidt af, hvilken slags vandretur rygsækken skal bruges til. Og derfor også hvor meget plads du skal bruge i tasken.

70 liter vandrerygsæk

En rygsæk på 70 liter er en stor vandrerygsæk. De fås både i herre- og damestørrelse. Dog er en 70 liter taske i herrestørrelse som regel kun 65 liter i damestørrelse. Men man kan også godt finde 70 liter rygsække til kvinder.

Hvis du skal have det hele med - dvs. telt, underlag, sovepose, trangia, proviant og tøj - så er denne størrelse taske helt oplagt. Der vil nemlig være plads til det hele, i hvert fald hvis dit telt ikke fylder alverden.

Eftersom du skal bære på meget, er det vigtigt at sikre sig, at hvis du finder en billig vandrerygsæk på tilbud, så skal den stadig have nogle gode hoftebælter. På den måde bærer du nemlig vægten på hoften fremfor på skuldrene - hvilket bliver meget hårdt i længden.

vandrerygsæk til turen

60 liter rygsæk

En 60 liters rygsæk er også en rygsæk med god plads i. Der er måske ikke plads til dit telt, så hvis du går fra hytte til hytte i Norge eller skal bruge tasken til at backpacke, er det en rigtig fin størrelse. Så er der plads til en god mængde tøj og andet nødvendigt udstyr. På trods af at du bærer på 10 liter mindre, så skal der stadig være et godt hoftebælte.

40 liter dagstursrygsæk

En vandrerygsæk på 40 liter giver færre muligheder, hvis du skal have alle dine ting i den. Til gengæld er sådan en størrelse rygsæk smart at bruge, hvis du skal ud på en dagstur. Så lader du alle dine ting blive, der hvor du sover, og kan så vandre ud med det, du skal bruge i dagens løb i din dagsrygsæk. Det vil sige et ekstra lag tøj, især hvis du går i bjergene, en stor flaske vand, frokost og nogle snacks.

Du kan eventuelt bruge en helt lille vandrerygsæk til dette formål, men pas på ikke at gå på kompromis med, hvor godt tasken sidder på hoften. En større taske er lettere at bære på hofterne end en lille taske, der skal bæres med skuldrene.

Billig vandrerygsæk til børn

Det kan være rigtig fint at give børn en vandrerygsæk, selvom det måske ikke er nødvendigt, at de bærer deres egne ting. Men bare for at give dem følelsen af en vandrerygsæk, så de vænner sig til det. Kig efter vandrerygsække, som ikke er så store og hvis ryg passer på et barns.

familie på vandretur

Hvad er vigtigt i en god vandrerygsæk?

Som du nok kan gætte er den bedste vandrerygsæk en vandrerygsæk, som sidder solidt på hofterne. Der er dog også en række andre egenskaber, som selv en billig vandrerygsæk på tilbud skal kunne klare.

Det er for eksempel en klar fordel, hvis rygsækken er designet sådan, at den ikke klistrer op ad din ryg - på den måde kommer du nemlig til at svede langt mere.

Mange lommer er også en fordel, således du nemt kan tilgå din vandflaske uden at skulle tage rygsækken af. Hvis du skal ud og vandre på is eller skal på ski, kan du også kigge efter en vandrerygsæk på tilbud, som giver mulighed for at fæstne skistave, reb eller isøkser.