U sofa tilbud

Hos Tilbudskongen.dk finder du tilbud på u sofa til enhver lejlighed. Har familien vokseværk, skal det være praktisk, lounge eller lækkert, så kan du glæde dig til at gå på opdagelse i vores mange varianter af u sofaer i både klassiske og trendy designs.

Uanset om du foretrækker stof eller læder u sofa i højrevendt, venstrevendt eller som vendbar, så finder du her tilbud med fokus på høj komfort og slidstærke materialer. Gør dine sofadrømme til virkelighed med flot og funktionelt design, der indbyder til afslapning, fest eller hygge.

Se U sofa tilbud her

U sofa tilbud – Flot, funktionel eller festlig

Glad familie i stor u sofaDet er altid spændende at gå på opdagelse i vores store sortiment af kvalitetssofaer, der matcher små som store stuer. Tag din boligindretning til nye højder med billig u sofa i høj kvalitet.

Find din egen favorit og gør din stue til en oase af muligheder, hvor der kan soves, arbejdes, grines, festes og lægges planer for fremtiden. Sortimentet byder som oftest på:

 1. U sofa med chaiselong
 2. U sofa med sovefunktion

Vi har u sofa tilbud, der byder på stor funktionalitet uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller lækkert look.

Mangler du overnatning til dine gæster, så er en funktionel sovesofa et oplagt valg. Er du til stor u sofa med flyder funktion, så kan du eksempelvis vælge en chaiselongsofa.

Det kan hurtigt blive festligt med plads til mange i stuen. Vi giver dig mulighed for at vælge præcis den sofa i u form, der matcher dine behov.

Billige u sofaer i mange varianter

Der kan være mange overvejelse i forbindelse med anskaffelse af en sofa eller u sofa. Hvor mange personer skal benytte sofaen? Hvor er den bedste placering i forhold til størrelse og design? Skal sofaen kunne slås ud?

Afhængig af funktion, placering og anvendelse, så kan det være en god idé at overveje følgende muligheder indenfor design før anskaffelse af stor sofa:

 • Læder
 • Stof
 • Højre- og venstrevendte
 • Vendbare u sofaer

De mange varianter giver dig mulighed for at finde præcis det u sofa tilbud, der matcher indretningen i din stue, antal siddepladser og ønske om eventuel flyder funktion eller ekstra sovepladser på bedst mulige måde. Her kan det også være en fordel at have overvejet, hvilket sofabord du ønsker til din stue.

Mange fordele ved u sofa

Det er ikke altid lige til at vide, hvilken sofa, der matcher din stue. Bliver du pludselig i tvivl om, hvilken sofa, der passer bedst til din stue, så kan der være mange fordele ved køb af en u sofa.

Glæd dig over u sofa tilbud her på siden, der ofte udfylder flere funktioner og giver dig mulighed for at nyde godt af din sofa mange år ud i fremtiden:

 1. Plads til alle
 2. Plads til festligheder
 3. Plads til overnattende gæster

Der er er rigeligt med plads til alle i familien med en stor sofa. Der er som oftest plads til både legekammerater, ugebladet eller måske arbejdspc’en, når alle i hjemmet er samlet.

En hjørnesofa kan være en løsning, hvis du har en mindre stue. Vi byder på sofa og u sofa tilbud, der matcher de fleste hjem.

Find din favorit farve

Gør stuen, opholdsrummet eller sommerhuset flot i en fart med ét af vores mange spændende u sofa tilbud. Vi har billige sofaer til både teenageren, sommerhuset, storfamilien og designer boligen.

 • U sofa tilbud med klassisk look
 • U sofa tilbud med tidens hotteste farvetrends

Blandt de mere klassiske farver byder sortimentet som oftest på både grå, hvid og sort sofa. Glæd dig også til designs i friske farver afhængig af tidens trends.