Badebassin tilbud

Er et svømmebassin i haven bare det bedste dine børn ved, så snart det bliver sommer og 25 grader? Og kan du måske også godt selv lide at pjaske rundt med dem i vandet, når vejret er godt?
Så er det om noget oplagt for dig at tage et kig på de mange gode og aktuelle badebassiner på tilbud, som vi har fundet frem og løbende opdaterer her på siden.

Viser alle 7 resultater

Badebassiner på tilbud i mange varianter

Hvis du er på udkig efter et godt og aktuelt badebassin tilbud til dig og dine børn, er du havnet det helt rette sted. For her på siden har vi gjort det nemt for dig at danne dig et overblik over, hvilke tilbud der er på badebassiner lige nu samt i hvilke størrelser og udformninger de fås.

Som dine børn måske allerede har gjort dig opmærksom på, er et svømmebassin ikke bare et svømmebassin. Nej, det er en skøn legeplads med mulighed for at sjaske og plaske alt det man vil. Så det skal selvfølgelig være stort, så de både kan svømme, snorkle og sætte gang i en masse sjove vandlege.

Det er derfor heller ikke helt lige meget i hvilken kvalitet et badebassin til børn er, da det skal kunne holde til vild leg. Det er selvfølgelig også noget, vi har taget højde for i de aktuelle tilbud på badebassiner, vi viser her på siden. De kan alle holde til sjov og vild vandleg fra både børn og voksne.

For at opsummere bør du derfor tænke over følgende, når du skal finde et billigt badebassin:

  • Hvilken størrelse skal det have? (hvor mange liter skal det rumme?).
  • Hvad skal badebassinet bruges til?
  • Hvor i haven skal det stå? (For har du overhovedet plads til det største bassin?).

Med disse ting in mente er du godt på vej til at finde et godt og billigt badebassin, som familien kan få glæde af mange timer hver sommer.

Badebassin med rutsjebane giver mange timers sjov og ballade

Det skønne ved badebassiner er, at de findes i mange forskellige udformninger.

Er du på jagt efter et badebassin til de voksne og de større børn samt et til de mindre og mere legeglade børn?

Her har du også mulighed for at finde f.eks et badebassin med rutsjebane blandt de badebassiner på tilbud, som vi viser og opdaterer her på siden.

En baby pool med rutsjebane er et stensikkert hit blandt familiens mindste børn, som med al sandsynlighed synes det er sjovere at rutsje ned i vandet, end det er at ligge og svømme rundt.

Gør haven til en hyggelig oase

Et vandbassin er ikke kun til sjov og spas. Den kan også med fordel være med til at skabe en hyggelig oase i et hjørne af haven. Badebassinet er alligevel placeret i havens mest solrige hjørne, så hvorfor ikke gøre det til et sted, hvor hele familien kan være samlet uden nødvendigvis at skulle sjaske og pjaske?

Det er ret nemt at skabe en oase i haven. Det kræver ikke mere end nogle flotte og billige havemøbler, loungemøbler, puder, tæpper og lanterner.

Møblerne placerer du blot efter, hvordan badebassinet står – gerne lidt væk fra bassinet, så børnene også kan pjaske og lege med vand, selvom du sidder og læser en bog.

Find også gerne en flot og stor parasol, så I også kan slænge jer i møblerne, når solen står højest på himlen.

Med de rette møbler og tekstiler får du på et øjeblik forvandlet et solrigt hjørne af haven til en skøn oase til glæde for hele familien sommeren igennem.

SE OGSÅ:

Scroll to Top