Vandleg

En anden for udendørs ”leg” i haven er vandleg. Og her tænker vi ikke alene på vandpistoler og vandballoner. Vi tænker også på lidt mere plaskende og pjaskende lege, som f.eks. i et badebassin.

Viser alle 37 resultater

Badebassiner fås i mange størrelser. Fra det helt lille babybassin til den kæmpestore pool, der skal fyldes med 25.000-30.000 liter vand – og koster noget nær det samme i kroner, hvis du ikke kan finde det på tilbud. Det er stadig billigere, end hvis du skal hen at etablere en nedgravet swimmingpool.

Et spabad er også en god idé, hvis I vil hygge jer i haven med vand. Der findes mange forskellige typer spabade til haven. Bl.a.:

  • Traditionel udespa
  • Vildmarksbad
  • Oppustelig spa

Den traditionelle udespa er kort fortalt et stort wellnessbadekar med varmelegeme, så vandet konstant har den ønskede temperatur. Karret har massagejets og -dyser, som sender masserende vandstråler i din retning. Udespaen bliver opvarmet ved hjælp af strøm.

Vildmarksbadet er lavet af træ med en indsats af et vandtæt materiale – f.eks. plast eller akryl. Vandet i vildmarksbadet bliver varmet op ved hjælp af brænde, som du sætter ild til.

En oppustelig spa er naturligvis oppustelig. Det gør det nemt at flytte og/eller pakke væk – uden vand naturligvis. Det er hurtigt at varme op og væsentligt billigere – både i indkøb og forbrug – end et faststående spabad.

Uanset hvilken spa du vælger, er det vigtigt, at du tjekker størrelsen, så der er plads til hele familien – og måske et par nære venner.

Scroll to Top