Elcykel tilbud

Er du på jagt efter en ny og billig elcykel, så har du en masse muligheder for at finde en god elcykel på tilbud. Herunder får du et overblik over hvor du kan finde billige elcykler i høj kvalitet. Vi hjælper dig med at finde det bedste elcykel tilbud!

Viser alle 21 resultater

Hvilke elcykler finder jeg på tilbud?

Elcykelmærkerne har bemærket onlinemarkedets potentiale. Derfor finder man naturligvis de største mærker og bedste elcykler online – ofte til fordelagtige tilbud.

Man finder både elcykel tilbud til damer og til herrer.

Kig med nedenfor og se et udpluk af tilbud fra de bedste mærker og find en billig elcykel.

Mustang elcykel

Hos Mustang får man en billig elcykel, som uden tvivl følger industriens standarder, til en lavere pris.

Man kan med en elcykel fra Mustang være sikker på at kvalitet, sikkerhed og funktionalitet er i top og dermed trygt ligge sin lid til, at ens cykeltur er sikker.

Det kan godt være at en Mustang elcykel er en billig elcykel, men der er ikke gået på kompromis med kvaliteten. Det kommer blandt andet til udtryk igennem en patenteret funktion, der inkorporerer cyklens motor i stellet, hvilket gør den tæt på usynlig for det blotte øje.

Hvis man er på udkig efter en billig elcykel, skal Mustang klart være i dine overvejelser. Du finder et bredt udvalg af gode og billige Mustang elcykler.

Kalkhoff elcykel

En elcykel der forlader Kalkhoffs produktionslinje, er med garanti blevet gennemtestet utænkeligt meget for at sikre fantastisk funktionalitet.

Kalkhoff sætter på mange måder barren højt på elcykelmarkedet, hvorfor de nævnes blandt de helt store producenter.

Cyklerne udvikles i Tyskland og ligesom på bilmarkedet, er tysk produktion et kvalitetstempel på elcykelmarkedet. Hvis du er på udkig efter et Kalkhoff elcykel tilbud, findes det ofte online.

Den hårde konkurrence på markedet betyder at man med lidt research, kan finde et tilbud fra Kalkhoff og frit trodse modvinden.

Hvis man yderligere vil modificere sin elcykel, kan man også finde et tilbud på en elcykel medcentermotor online. Start din søgen efter Kalkhoff elcykler.

Gazelle elcykel

Et andet populært elcykel tilbud, er dem man finder fra Gazelle.

De forskellige designs fra Gazelle dækker dine behov ekstremt bredt. Man finder alt fra klassiske designs til elcykler med et sporty udtryk.

Der er rig mulighed for at finde Gazelle elcykel tilbud online, hvis man ved hvor man skal lede. Den sporty elcykel fra Gazelle er især populær i storbyerne, da man knap nok kan se forskel på den og en almindelig bycykel.

Gazelle orange c8 hms er en testvinder ifølge forbrugermagasinet TÆNK, derudover er det også værd at nævne Gazelle arroyo c7 elite hmb som også er et populært valg.

Hvis man er på udkig efter et elcykel tilbud fra Gazelle, finder man et bredt udvalg og ofte skarpe tilbud.

Batavus elcykel

Batavus er en af de erfarne spillere på elcykelmarkedet med mere end 100 års erfaring i bagagen.

De er kendt for deres brede udvalg af kvalitetselcykler og af den årsag er mange på udkig efter et elcykel tilbud fra Batavus. Givet Batavus’ mange år på markedet, udbyder de også et væld af forskellige elcykler, som dækker alverdens behov.

Man kan i mange tilfælde være heldig at finde et Batavus elcykel tilbud online og dermed tage toppen af det dyre prisskilt, som man altid vil finde hos elcyklerne.

En anden grund til at tage et nærmere kig på elcykel tilbud fra Batavus, er på grund af deres dybdegående sortiment, som strækker sig fra hverdagscykler til mere perfomanceorienterede elcykler.

Hvis en elcykel fra Batavus lyder interessant for dig, kan du starte din søgen online.

Kildemoes elcykel

Kildemoes er også et godt og anerkendt brand, hvis du vil finde en god og solid cykel.

De har et bredt udvalg af kvinde- og herre elcykler.

Winther elcykel

Winther er af dansk oprindelse og et fremragende bud på en kvalitetselcykel.

Elcyklerne fra Winther er tilmed monteret med danskproducerede batterier tilegnet danske vejrforhold, hvilket, til din fordel, giver dig lange udsigter efter tilbud på elcykel centermotorer.

Winther Superbe er populær blandt de danske forbrugere og til deres (og dit) held, finder man ofte elcykel tilbud fra Winther online.

Start din søgen her og find et knivskarpt tilbud.

Mange flere mærker

Udover de førhen nævnte mærker, finder man et hav af andre mærker og billige elcykler online.

Man finder blandt andet: Centurion, Scott, MBK, Cannondale, Cube, Kreidler, Focus, Specialized, Winora, Raleigh og mange flere online. Blandt disse mærker finder man både tilbud på dame elcykler og tilbud på elcykler til herrer.

Yderligere kan man også finde et tilbud på en elcykel med centermotor, hvis den trænger til en fornyelse.

Skift den gamle cykel ud med en el cykel

Er du ved at være træt af den gamle cykel, så er det måske på tide at investere i en ny. I stedet for at vælge en almindelig cykel, kunne det være en idé at vælge en el cykel.

Elektriske cykler gør det meget nemmere at komme hurtigt rundt, hvorfor mange ældre også vælger denne type cykel.

En elektrisk cykel kan være et alternativ til bilen.

En anden mulighed kunne selvfølgelig også være et el løbehjul som er blevet yderst populært i den senere tid, hvis det er noget for dig, kan du finde tilbud på el-løbehjul her.

At vælge en elcykel er ikke nemt. Der findes et kæmpe udvalg af elektriske cykler og priserne variere helt vildt.

Besøger du fx Cykelexperten som muligvis har Danmarks største udvalg af elcykler, så kan det hurtigt blive et uoverskueligt valg af elcykel.

Vælger du en elcykel med centermotor så går du aldrig helt galt i byen, da det uden tvivl er denne type der er mest populær, dog skal du også være opmærksom på at den koster mere end hhv. forhjuls- og baghjulsmotor.

Hvilke regler gælder for elcykler i trafikken?

Reglerne for en elcykel i trafikken, er nøjagtigt de samme som hvis du cykler på en almindelig cykel. Til trods for reglerne er ens, så skal du stadig tage højde for at du altså cykler på en cykel med motor, og ikke bare med almindelig benkraft.

Det kan ofte overraske både dig selv og dine medtrafikanter, hvor hurtigt du cykler, og derfor er det en god idé at holde samme fart som dine medcyklister, hvis du cykler i trafikerede områder. En elcykel skal være begrænset til max 25 km/t.

25 km/t lyder måske ikke af meget, men det kan virke hurtigt for de cyklister omkring dig, som ikke får hjælp fra en motor.

Der findes også nogle regler som elcyklen skal overholde, før den må bevæge sig ud i trafikken. Reglerne er som følgende:

  • Der må kun være én motor på cyklen
  • Motoren må kun hjælpe, når der trædes i pedalerne (nogle elcykler har dog såkaldt “gå-assistent”, der kan trække med op til 6 km/t. Det er en hjælp til at trække cyklen op ad stejle ramper mv.)
  • Motoren må ikke give mere effekt end 250 watt
  • Motoren må kun hjælpe op til et maksimum på 25 km/t
  • bremser, lys og andet udstyr gælder samme regler som for almindelige cykler

Elcykel er et godt alternativ til bilen

Mange vælger idag også at investere i en elcykel, istedet for bilen. Det kan der være flere gode grunde til. Først og fremmest så er det meget nemmere at komme rundt i byen på en elcykel, end det er i bil.

Du kender det måske selv, når du skal fra et sted i byen til et andet – Det er næsten altid umuligt at finde en parkeringsplads. Her sparer du en masse tid, ved at have en elcykel, som ikke kræver en parkeringsplads.

Derudover er en elcykel også langt billigere end en bil på sigt. Her sparer du både på benzin, afgift, forsikring og parkeringsbilletter. På den lange bane kan det løbe op i en rigtig stor besparelse.

Til sidst er det også værd at nævne at en elcykel selvfølgelig også er noget “grønnere” end en bil.

Køb billige elcykler online

Du er i trygge hænder, hvis du er på udkig efter en billig elcykel online.

Der findes mange billige forhandlere, der har styr på kvaliteten og priserne, så du trygt kan købe din elcykel hos dem.

Hvis du endnu ikke er sikker på hvad forskellen er på de mange elcykler, kan du altid søge efter “elcykel guide” og blive klogere på udvalget og derefter finde en billig pris på din favorit.

Vi håber du fandt det gode elcykel tilbud som du søgte efter og at du bliver glad for din nye elcykel.

Coop.dk

Hos Coop kan man få fingrene i en billig elcykel igennem deres medlemsrabatter.

Der er besparelser at hente på flere tusinder kroner – og det er endda på nogle af de mest prominente mærker på elcykelmarkedet.

Find et skarpt elcykel tilbud hos Coop herunder.

Cykelexperten.dk

Hos Cykeleksperten finder du ofte gode tilbud på billige elcykler og tilmed et ekstremt bredt sortiment.

De tilbyder markedets mest populære mærker såsom Kalkhoff, Gazelle, Winther og Scott.

Man kan også være heldig at finde et elcykel centermotor tilbud på det yderst populære og kraftige batteri fra Promovec.

Scroll to Top