El løbehjul tilbud

Kør afsted med op til 20 kilometer i timen på dit nye el løbehjul og nyd turen i det fri med hurtig og billig transporttid. El løbehjulet har for alvor vundet indpas i Danmark over de senere år.
Herunder får du vores bedste bud på billige el løbehjul i høj kvalitet. Gør et kup og benyt dig af en af de 3 nedenstående el løbehjul tilbud.

Viser alle 8 resultater

Find dit nye el løbehjul på udsalg

Du kan sagtens få et nyt el løbehjul i høj kvalitet for blot et par tusinde kroner. En fornuftig investering, når man tænker på, at du får et topmoderne og os-frit transportmiddel!

Ovenfor har vi hjulpet dig ved at liste markedets billigste og bedste el løbehjul lige nu.

Her finder du en diversitet i modeller, der har forskellige bremsefunktioner, makshastigheder og opladningstider. På den måde er der noget for enhver smag.

Tilbuddene kommer fra gode danske forhandlere, som du klikker dig videre til.

Vi bør understrege, at sortimentet alle er kvalitetsmodeller. De er blot sat ned til udsalgspris i et begrænset tidsrum. Netop derfor opdaterer vi også siden dagligt, så du får dugfriske og skarpe priser ind.

Husk at dit el løbehjul skal have et CE-mærke. Det betyder nemlig, at produktet overholder EU’s lovgivningskrav. Ellers kan du frit vælge imellem for eksempel helt sorte og stilsikre modeller eller de frække med farve på.

Når du klikker videre til produktet, kan du se nærmere information som watt, anbefalet aldersgruppe, maksimal vægt og mærke. Du kan også se, om det er et el løbehjul til voksne primært, eller om det er beregnet til familiens yngste medlemmer.

Var det ikke et el løbehjul du var på udkig efter, men derimod en elcykel? Find et godt tilbud på en elcykel her.

Hvilket elektrisk løbehjul skal jeg vælge?

Som altid afhænger svaret af dit behov. Nogle bruger et elektrisk løbehjul mest som en fritidsaktivitet, mens andre bruger den som deres primære transportmiddel til og fra arbejde eller skole.

Måske du går efter det helt billige el løbehjul, eller måske om du ønsker høj styrke og lang batterilevetid og vil gå lidt længere op prismæssigt.

Generelt kan du vurdere kvaliteten på følgende parametre:

 • Hvad den maksimale hastighed er.
 • Tykkelse på dækkene. (Jo tykkere de er, jo mere stabilitet når du kører over små sten og grus.)
 • Hvor god affjedringen er.
 • Hvor længe batterierne holder, før du må oplade.
 • Hvor meget løbehjulet vejer (essentielt hvis du skal transportere det meget i metro eller bus).
 • Om løbehjulet er foldbart eller ej.

Du kan desuden få el løbehjul til voksne med sæde, så rejsen bliver mere komfortabel. Sædet kan monteres af og på samt justeres i højden, så det passer til din kropspositur.

Husk at sædet skal være nemt at have med at gøre, hvis du skal fjerne det og klappe løbehjulet sammen på daglig basis.

Siden kørsel på elektriske løbehjul blev lovliggjort i 2019, har transportformen appelleret til både børn og voksne. Der er immervæk et par væsentlige forskelle på el løbehjul til voksne og børn. Det kommer vi kort ind på nedenfor.

El løbehjul til voksne

Et el løbehjul henvendt til de +18 årige vil have en power, der ligger på godt 1000 watt. Maksbelastningen vil ligge på i hvert fald 100 kilo, mens topfarten vil være helt op til den lovpligtige grænse.

Så for at opsummere: El løbehjul til voksne er mere kraftfulde, end de vil være til de små.

El løbehjul til børn

Faktisk kan børn helt ned til otte års-alderen have fornøjelse af at køre rundt på et motordreven løbehjul. Her er vi nede under 1000 watt, og hastigheden er også (ikke mindst af sikkerhedsårsager) noget lavere.

Generelt anbefales det, at børn er omkring 12 til 16 før de begiver sig ud på lange ture. Vægtmæssigt ligger et el løbehjul til børn på en maksimalt 80 kilo, og de er også mindre og lettere at transportere med rundt.

Hvordan fungerer et elektrisk løbehjul?

Det er ikke længe siden, at det blev tilladt at køre på elektriske løbehjul i det offentlige gadebillede.

 1. januar sidste år blev det lovligt at køre på henholdsvis el løbehjul, elektrisk skateboard og det såkaldte hover board i den danske trafik. Vel at mærke når man er fyldt over 15 år.

El løbehjulet er et godt og lignende klimvenligt alternativ til elcyklen, som ellers også er populær blandt os cykelglade nordeuropæere.

Hvordan fungerer et billigt el løbehjul så, tænker du måske?

De fleste af os husker nok de gamle versioner, hvor man selv skabte fremdrift ved at skubbe fra med den ene fod. I den moderne udgave slipper man for arbejdet og starter således en motor, der kører på strøm og opladning af løbehjulets indbyggede batteri.

Foran trykker man på hastighed op eller hastighed ned for at accelerere eller bremse med bremsemekanismen på bagerste hjul. Køber du for eksempel et Denver el løbehjul, kan du følge med på speedometer-skærmen.

Alle knapperne er monteret foran på styret, så der er ikke meget teknik over selve kørslen.

Du lærer hurtigt løbehjulet at kende. Kør altid lidt langsommere i starten, indtil du vender dig til fornemmelsen. Start også gerne ud på en mindre trafikeret vej.

El løbehjul regler

Når du finder det perfekte el løbehjul på udsalg så husk at sæt dig ind i samtlige el løbehjul regler, som du finder opsummerede hos Rådet for Sikker Trafik.

Vigtigheden af at prioritere sikkerhed og passe på andre i trafikken kan ikke understreges nok. Særligt fordi folk på el løbehjul i Århus og København faktisk har fået en del kritik for at skabe utrygge forhold for de andre brugere af cykelstierne.

Særligt fordi accelerationen foregår hurtigt, og man hurtigt kommer til at glide lydløst op på siden af cyklisterne.

Her er de mest centrale regler som du bør kende:

 • Du må ikke køre over 20 kilometer i timen (heller ikke selvom dit løbehjul kan tage 25).
 • Du skal markere, hver gang du stopper og svinger (præcis ligesom cyklister skal).
 • Løbehjulet skal være udstyret med minimum to lygter – en foran og en bag ti. Den bagerste er rød og den forreste gul eller hvid. Du skal sikre dig, at lyset kan ses over en distance på 300 meter.
 • Løbehjulet må ikke veje mere end 25 kilo.
 • Du må ikke have en promille på over 0,5 (maksimalt én genstand), når du benytter et el løbehjul.
 • Børn under 15 år skal være ledsaget af en voksen.
 • I må ikke være to personer på løbehjulet, det er kun beregnet til en.
 • Du må ikke køre på fortovet.

Følger du ikke disse regler for el løbehjul, så vanker der potentielle bøder.

700 kroner er for mildere forseelser som at glemme lyset, mens det koster 1000 kroner for grovere overtrædelser som at køre over for rødt eller bruge mobil under kørsel.

Hvad er fordelene ved at transportere sig på et el løbehjul?

Der hvor el løbehjulet virkelig brillerer er over korte afstande. Mobiliteten er en af de helt store fordele, hvis man sammenligner med for eksempel el cykler eller el biler.

Et el løbehjul 3000 watt kan slås sammen og være i bagagerummet eller bæretasken, og så kræver det kun lidt øvelse at bruge det. Køber du et el løbehjul på udsalg vil du møde frisk og vågen op på arbejde, fordi du får fri luft om ørerne undervejs.

Det er en sund måde at transportere sig på – både for dig selv og klimaet! Et elektronisk løbehjul oser nemlig ikke skadelig CO2 ud i atmosfæren…

Fordi dit udsyn ikke er dækket af en skærm eller vægge, har du utrolig godt overblik under kørsel. Du har ikke blinde vinkler og kan fornemme andre mennesker omkring dig.

Eneste udfordring kan være at give hånd tegn korrekt, når du er i høj fart. Så sørg for at bremse ned i god tid!

Ellers bør du af sikkerhedsmæssige årsager overveje at få styr på forsikring og en hjelm, inden du begiver dig ud på vejene. Særligt i de større byer.

Hvad koster et elektronisk løbehjul?

Et billigt løbehjul behøver ikke koste meget mere end 1500 kroner, og som nævnt er driftsomkostningerne ved opladning ret begrænsede.

En lille investering i de flestes privatøkonomi. Men derfor skal du ligge lidt omtanke i at finde det match, der giver dig den styrke, batterilevetid og stabilitet, som du ønsker.

Gør du et rigtig kup og finder et godt el løbehjul tilbud,, så finder du derfor en af kvalitetsmodellerne som Razor eller Denver (begge vindere i el løbehjul test) til midlertidigt nedsatte priser. På den måde kan du spare 500 til 1000 kroner ved at ramme den rigtige udsalgstiming.

Hvis du foretrækker et el løbehjul med sæde, så forvent en lidt højere pris.

Køb dit el løbehjul nu

Nu har vi klædt dig på til at vælge det bedste el løbehjul tilbud ud fra kriterier som power, størrelse, vægt, pris og type. Tiden er kommet til, at du selv skal søge og finde det bedste og billigste elektriske løbehjul, der matcher dine behov.

Klik på knappen herunder og se en oversigt over de bedste tilbud lige nu.

Find det bedste el løbehjul til en god pris her

Nu har vi klædt dig på til at vælge det bedste el løbehjul tilbud ud fra kriterier som power, størrelse, vægt, pris og type. Tiden er kommet til, at du selv skal søge og finde det bedste og billigste elektriske løbehjul, der matcher dine behov.

Her kommer et par pålidelige forhandlere, som alle har et bredt sortiment og gode købsvilkår.

Elgiganten.dk

Som en af Danmarks førende varehuse har Elgiganten selvsagt også et bredt sortiment af el løbehjul på tilbud.

Filtrér efter pris for at finde de billigste udgaver først.

Elgiganten har eksperter inden for elektronik, som kan hjælpe dig med vejledning til køb.

Roboteksperten.dk

Hos Roboteksperten finder du et bredt udvalg af el løbehjul lige fra 1500 kroner til 7000 kroner.

Nogle er i flotte farver som orange eller grøn, mens andre bliver i de traditionelle hvide, sorte og grå farver.

Du kan sortere efter mærke, rækkevidde og hastighed.

Der er gratis levering på køb over 500 kroner og op til et års fortrydelsesret!

Coolshop.dk

Find et bredt udvalg af blandt andet de flotte Segway løbehjul til lave priser på Coolshop.

De har også en bred vifte af tilbehør som lås og universal ringeklokke.

Coolshop er 100 procent danskejet, og de giver prisgaranti samt fri fragt.

Scroll to Top