Yogamåtte tilbud

Mange dyrker yoga, fordi det er en intens men også behagelig måde at træne hele kroppen på. Du forener styrke, balance og smidighed i ét. På nettet findes der mange forskellige yogamåtter, og vi guider dig her til de bedste. Find en god og billig yogamåtte og kom i gang med det samme!

Viser alle 40 resultater

Størrelser på din nye yogamåtte på tilbud

Når du skal vælge, kan du kigge på to størrelsesparametre: Hvor tykt skal underlaget være? Og hvor lang vil du have måtten, når du skal lave mange øvelser? Her er et par tommelfingerregler, som kan hjælpe dig:

Tynd måtte (rejsemåtte): Denne version på godt 2 millimeter i tykkelsen er nem at transportere, men til gengæld får du ikke helt så meget støtte.

Standard yogamåtte: De fleste yogamåtter er cirka 4 til 5 millimeter i tykkelsen. Mange yogamåtter på tilbud ligger i denne kategori.

Tyk yogamåtte: Hvis din krop er ekstra sensitiv, så kan du få en kvalitets yogamåtte på omkring 6 millimeter. Den er til gengæld ikke så nem at flytte rundt på.

En klassisk træningsmåtte til yoga ligger på omkring 60 centimeter i bredden. Længden kan dog variere mellem for eksempel 170 og 180 centimeter. Valget afhænger af dine forventninger, kropslængde og selvfølgelig plads derhjemme.

De mange grunde til at dyrke yoga

Selvom de langsomme bevægelser godt kan se afslappede og afstressende ud udefra, så er yoga en udfordrende træningsform! Mens du øver dig i at trække vejret roligt, skal du balancere i positioner, som ofte får det til at syre i musklerne. Tænk bare på den klassiske hundestilling, hvor du strækker kroppen opad i en v-form, mens hænder og fødder støtter. Eller planken, som kræver muskelarbejde i hele mave- og rygregionen!

Selv den bedste yogamåtte er kun god, hvis du øver dig og lærer øvelserne gradvist bedre at kende. Yoga tager tid, men resultatet vil være tilfredsstillende. Vær opmærksom på, at der findes forskellige kategorier for at træne yoga.

Hot yoga udføres, når det er varmt, så du sveder meget. Flow yoga fokuserer på balance, stabilitet og overgang mellem bevægelserne. Power yoga er en anelse hårdere. Hatha yoga koncentrerer sig om indre energi og modstandskraft.

Uanset hvilken yogatræning du vælger, så vil det nære både krop og sjæl i din dagligdag!

Hvordan vælger jeg en god yogamåtte?

Vi hjælper dig med at finde en god yogamåtte her på siden. Der er mange yogamåtter at vælge imellem. Derfor får du her et par idéer til, hvordan du finder en optimal ny yogamåtte på tilbud:

Foruden valget om en tynd versus en tyk yogamåtte, så kan du også se på materiale. Nogle foretrækker økologiske yogamåtter, som er garanteret fri for allergifremkaldende stoffer. Forskellige yogamåtter kan for eksempel være fremstillet i naturgummi eller bomuld.

Er måttens overflade skridsikker? Du kan vælge mellem både ru og glat overflade.

Hvad ligger prisen på? En billig yogamåtte kunne koste helt ned til et par hundrede kroner, men det handler selvfølgelig om at finde en kvalitets yogamåtte på tilbud.

Køb din helt egen billige yogamåtte

Hvis du dyrker yoga, så er det mest ideelt at have din egen måtte. Selvom alle måtterne i et fitnesscenter rengøres, så tænk alligevel på hvor mange der har svedt og tabt hudceller før dig! Med din helt egen billige yogamåtte kunne du passe på den og rengøre efter din egen standard.

Desuden bliver det nemmere at træne, lige præcis når det passer dig. Du kan tage din yogamåtte med i sommerhus eller ud i haven, når du vil dyrke yoga. Du kan træne med god samvittighed i løbet af dagen og udfordre dig selv i krævende stillinger helt uden, at nogen behøver at kigge på.

Det er bare om at komme i gang!

SE OGSÅ TILBUD PÅ:

Scroll to Top