Vægtvest tilbud

Hvad i alverden er en vægtvest, spørger du måske? Jo, det er i al sin enkelthed en måde at give din krop ekstra vægt, så modstanden øges naturligt under træning. Justerbare vægtveste spænder mellem alt fra 2 til 20 kilo. Her kan du blive klogere på funktionel træning med en god vægtvest samt se de bedste online tilbud lige nu.

Viser alle 17 resultater

Sådan fungerer en vægtvest

Du bruger en vægtvest til at presse dig selv ekstra, så du smider mere fedt og udfordrer din muskelstyrke. Vesten kan bruges inden for forskellige træningsformer, men normalt laver man klassiske styrkeøvelser som eksempelvis pull ups eller sit ups med den på.

Vesten spændes om den øverste del af overkroppen, og den kan både have en aflang eller en mere kompakt form. Nogle stropper går over skuldre og rundt om brystet, mens andre sidder mere som en redningsvest. Du vælger mellem forskellige vægtklasser, og der er ikke nogen entydig regel til, hvor mange kilo du skal vælge som ekstra vægt. Svaret afhænger af:

  • Hvor erfaren du allerede er i almindelig styrketræning.
  • Om du har ømme eller skadede led eller muskler.
  • Hvad din kropsvægt ligger på.

Justerbar vægtvest

Du kan løbende opjustere vægten og øge belastningen ved at tilkoble flere vægtposer. Når du køber en billig vægtvest, følger de med. Selv et par kilo mærkes hurtigt, når du træner, så start hellere forsigtigt ud. Den øgede vægt må aldrig blive en hindring for, at du kan lave for eksempel push ups eller crossfit øvelser korrekt.

Hvor meget, du kan øge vægten, afhænger af mærket. Nogle modeller har et spænd på 15 kilo, mens du må nøjes med 5 ved andre. Træningsredskabet er utrolig populært til dem, der er konkurrenceprægede og ambitiøse med funktionel træning.

Den ekstra vægt presser krop og mentalitet, så du skal være klar på at blive udfordret. Du bruger vesten til en række øvelser, hvor du arbejder med at løfte din egen kropsvægt. Flere bruger desuden træning med vægtvest som supplement til sportsformer som fodbold, håndbold, basket eller crossfit.

Du kan også sagtens vælge bare at gå en tur med din vægtvest på.

Perfekt til hjemmetræningen

Uanset hvor tung en vægtvest, du arbejder med, så er den skånsom for kroppen. Af den simple årsag at vægten fordeles ligeligt på overkroppen, og fordi du kan bruge alle kroppens muskelgrupper til at bære. Trods den ekstra belastning, så er risikoen for at overstrække eller overbelaste enkelte steder altså minimeret betydeligt.

En billig vægtvest kan bruges ude og inde på alle tider af døgnet. Den kræver minimal vedligeholdelse, og du kan anvende den fleksibelt i din daglige træning. Når du sammensætter dit træningsprogram, kan du selv regulere vægten og restituere, som det passer.

Det er et træningsredskab, der ikke optager plads i hjemmet. Du kan gemme vesten i klædeskabet eller kommoden når som helst. Bor du på få kvadratmeter, vil en vest derfor være mere oplagt end andre redskaber til styrketræning som eksempelvis en power station eller en crosstrainer.

Du kan dog overveje at tage en yogamåtte eller et sjippetov for at variere din workout. Førstnævnte er fremragende til balance og udstrækning, men sidstnævnte er sjov og cardio intens.

Få den bedste vægtvest til billige penge

Vi hjælper dig med at finde den bedste vægtvest på tilbud her. Der er som bekendt mange vægtveste at vælge imellem, så du kan vurdere efter:

  • Farve
  • Hvor meget du vil kunne øge vægten
  • Brand
  • Ekstra lommer.

I den billige ende finder du modeller for under 500 kroner. De dyreste vægtveste fås for omkring 2000 kroner. Hvis du bestiller ud fra en tilbudspris, så vil du som grundregel spare et par hundrede kroner som minimum. Taget i betragtning at du får et glimrende redskab til styrketræning de næste mange år, så er en billig vægtvest en rigtig god investering.

Alle former for vægtveste adskiller sig lidt fra hinanden. Så læs produktbeskrivelsen grundigt. Nogle har måske reflekser, mens andre kan tage ekstra stor belastning. Vores hjemmeside screener for de bedste justerbare vægtveste på daglig basis, så du altid kan holde dig opdateret.

SE OGSÅ TILBUD PÅ:

Scroll to Top