Træningselastik tilbud

Du kan lave mange forskellige øvelser med en træningselastik. Det er en skånsom form for træning, som alligevel giver dig mulighed for at udfordre samtlige muskelgrupper i kroppen. Vi hjælper dig med at finde de billigste træningselastikker. Herunder har vi samlet de bedste online tilbud på en træningselastik lige nu.

Viser alle 40 resultater

Mange øvelser med en træningselastik

Er du typen, der ikke orker at bakse med maskinerne i fitnesscenteret? Men som stadig gerne vil have maksimalt udbytte af hård træning? Så vil du falde pladask for en træningselastik med håndtag! Som nævnt kan du træne alle dine muskler – og du kan gøre det hjemme fra stuen, når du har lyst. Du kan få både en lang elastik og en kortere.

De fleste foretrækker en længde på 2,5 meter på deres træningselastik. Du kan bruge din billige træningselastik til at genoptræne eller styrketræne. Brystpres og squat er begge eksempler på, hvordan en øvelse kan udvikle bestemte muskelgrupper i din krop. Brug elastikken som ekstra modstand, både når du trækker frem og tilbage foran brystet og op og ned i squats.

Selv få minutters træning om dagen kan have mange gavnlige effekter: Du vil forbrænde kalorier, styrke kroppen og forebygge skader. Derudover er mange glade for at bruge deres træningselastik med håndtag som supplement til andre træningsformer. Eksempelvis yoga eller pilates.

Forskellige typer af træningselastik

En træningselastik er et simpelt redskab. Det er også noget af det billigste træningsudstyr. Alligevel finders der forskellige standardtyper, som du kan vælge imellem. Alle elastikker vil give dig effektiv træning.

Flad træningselastik: Denne type træningselastik er den mest almindelige og også den billigste. Den ligner en normal rund elastik i større udgave. Du trækker ganske simpelt i enderne eller står på elastikken, når du vil have større modstand.

Træningselastik med håndtag: Denne form for træningselastikker er den mest populære. Den er lidt dyrere men til gengæld, gør den også træningen lettere. Håndtaget er belagt med for eksempel gummi, som er behageligt at holde ved. Nogle modeller har plastikhåndtag, som er lidt hårdere at holde ved, men som gør det nemmere at øge belastningen og få sved på panden.

Powerband elastik: Powerband er lidt en luksus form for træningselastikker. Materialet kan være naturgummi, som er op til tre gange stærkere, hvilket gør powerbands ekstraordinært holdbare. Du kan nemmere variere mellem forskellige sværhedsgrader.

Hvad koster en billig træningselastik?

Det korte svar er, at det afhænger af, hvilken type træningselastik du vælger til din træning. Den flade model er helt klart den billigste træningselastik. Du kan faktisk få den for under 100 kroner. Herefter kommer træningselastik med håndtag, som tentativt ligger på mellem 100 og 300 kroner. Fordi en powerband elastik er så ekstremt effektiv og holdbar, ligger den i det dyreste prisleje.

Uanset dit valg af træningselastik hjælper vi dig med at finde din drømmemodel til lavpris. Der er mange muligheder online, men vi screener hver dag og finder de allerbedste til dig. Du kan spare mange penge ved at bestille ved en online forhandler frem for i en fysisk butik.

Du sparer transporttid, og samtidig kan du sammenligne billige træningselastikker på tværs af forskellige forhandlere. Alle former for træningselastikker vil give dig god modstand og mulighed for at træne i forskellige sværhedsgrader.

Mange forskellige øvelser med træningselastikker

Der er mange gode øvelser at lave med en træningselastik med håndtag. Her er et par øvelser til inspiration:

Dødløft: Stram elastikken og stå på den med benene. Bøj overkroppen forover ned til en halvfems graders position, så elastikken bøjes op og ned i takt med dig.

Kickbacks stående: Spænd elastikken på hvert ben og spark bagud, så du udfordres af elastikkens naturlige modstand.

Brystpres: I stedet for vægte så brug din elastik til at hive ind og ud foran brystet. Her træner du alle de store muskelgrupper i brystet og armene.

Øvelser for skuldre: Du kan også sætte elastikken fast og hive bagud med hele din kropsvægt i udstrakt position. Træningselastikker er fantastiske til at træne skuldre med. Det er særligt gunstigt for dem, som arbejder meget foran computeren.

Som du kan se, er det muligt at træne styrketræning for hele kroppen med en træningselastik på tilbud. For få penge får du altså et træningsredskab i topkvalitet. Du kan eksperimentere med varierende modstand for at udvikle dine muskler.

SE OGSÅ TILBUD PÅ:

Scroll to Top