Træningsbold tilbud

Opnå bedre balance ved at træne derhjemme på en god træningsbold. Træningsbolden er dejlig og fleksibel at træne alle muskler på.
Vi har samlet billige priser her, så du kan købe din nye træningsbold på tilbud. Vi giver dig også et par tips til øvelser, og hvordan du finder den rigtige størrelse.

Viser alle 40 resultater

Vælg den rette størrelse træningsbold

Træningsbolde skal altid passe i højden. Jo højere du selv er, jo højere en diameter skal du gå efter.

Den mindre størrelse: En diameter på 55 cm er god til dig, der er under 171 cm. høj.

Den mellemste størrelse: 65 cm er standardstørrelsen på træningsbolde. Vælg den, hvis du er mellem 171 og 185 cm høj.

Den største størrelse: Er du over 186 cm høj, så vælg en stor træningsbold på 75 cm.

Størrelsen er vigtig, fordi du skal sidde på bolden i forskellige stillinger. Bolden skubbes på forskellige måder, og det kan være svært, hvis du for eksempel er for lav til at nå ordentligt rundt med arme og ben.

Når du bestiller, så får du en tom træningsbold, som du selv skal puste op. Det er ingen sag, og du kan bruge både en medfølgende pumpe eller en cykelpumpe. Start med at pumpe bolden 4/5 dele op og vent så et døgns tid, før du fylder resten af luften i. På den måde undgår du, at gummiet giver sig eller tager skade.

Træningsbolde er udstyret med et anti burst system, som gør, at de ikke eksploderer, hvis der kommer et hul eller en revne.

Træningsbolde = Skånsom træning og større kropsbevidsthed

Det er kort sagt to af årsagerne til, at træningsbolde – eller gymnastikbolde – er så populære. Du træner det, der kaldes for “muskelkorsettet”. Det er faktisk de små muskler omkring ledende. På den måde styrker du virkelig kroppen indefra og får samtidig en større føling for, hvordan dine muskler fungerer og arbejder sammen.

Styrke i de små muskler gør det nemmere at præstere på mere krævende sportsgrene, der kræver intens løb eller sprint. Du får også en mere ret rygholdning og styrke, der gør dig mindre øm ved mange timers siddende arbejde. Træningsbolden er en form for træningsudstyr, der lidt ligesom yoga har fokus på langsomme og grundige bevægelser, vejrtrækning, stabilitet og positur.

Du sveder ikke på samme måde, men du opnår stadig en større forbrænding generelt set, fordi din krops øgede muskelstyrke gør, at den bliver bedre til at slippe kalorier og fedt. Folk med skader eller sygdomme kan bruge bolden til at genoptræne.

Det er blot nogle af de mange fordele, der er ved at træne med en billig træningsbold.

Inspiration til øvelser med træningsbolden

Det er relativt nemt at komme i gang med øvelser på træningsbolde. Her er et par ideer til inspiration:

  • Læg dig på maven ovenpå bolden med fødder og hænder i jorden. Kravl nu frem på hænderne, sug maven ind og hold positionen et minuts tid. Kravl tilbage til startposition og gentag.
  • Læg dig på træningsbolden på ryggen. Sæt armene bag dit hoved og hæv brystet op. Nu kan du lave maveøvelser, mens din billige træningsbold støtter lænden på skånsom vis.
  • Placer begge fødder solidt på din træningsbold. Stræk dig ud og læg håndfladerne i jorden. Nu kan du løfte og sænke ryggen og træne din core.

De fleste foretrækker at træne på et underlag – som eksempelvis en træningsmåtte. Det gør det mere behageligt at ligge ned. Særligt fordi at træningen faktisk fungerer godt med let påklædning og bare fødder – ligesom ved yoga.

Mange billige træningsbolde online

Det er ret populært herhjemme at bruge en træningsbold. Både blandt unge og voksne men også ældre, som foretrækker mindre intenst træningsudstyr. Derfor er der et stort udbud og flere eksklusive tilbud. Du kan finde det bedste match her på siden og samtidig spare gode penge. En fornuftig træningsbold på tilbud koster ofte under 500 kroner (eksklusiv fragt og eventuelle tilkøb).

Mange steder medfølger der ovenikøbet en luftpumpe. Nogle bolde er lavet i ekstra slidstærkt materiale, og mange vil have riller, som gør dem mindre glatte. Du kan få bolde i alskens farver – lige fra rød til grå. Når du har kastet din kærlighed på en bestemt bold, vil den ofte kunne fås i tre forskellige størrelser.

Normalt ligger standardstørrelsen på 65 cm. Husk at tjekke, om der er fri fragt med i købet. Fra du trykker “køb”, går der normalt højst en uge, før du kan komme i gang med din træning!

Brug træningsbolden på kontoret

I disse tider arbejder flere og flere af os hjemme. Man kan hurtigt blive øm af at sidde på en kontorstol og kigge på en skærm. Derfor er en bold ideel at have liggende, så du kan dyrke fitness og træne balance på behagelig vis, når du føler for en pause. Det kræver lidt øvelse at lære din træningsbold at kende.

Men du vil hurtigt opleve, at du kan udføre flere øvelser uden problemer. Husk, at selvom du ikke sveder, så giver træningen altså pote i form af en styrkelse af kroppens indvendige muskler. Dem, der konstant er på arbejde, når vi bare sidder op eller går rundt.

En billig træningsbold er en investering i dit egent velvære og sundhed. Både på den korte og lange bane.

SE OGSÅ TILBUD PÅ:

Scroll to Top