Træningsbænk tilbud

Med en billig og justerbar træningsbænk derhjemme kan du sammensætte det perfekte program! Bænken bruges primært til at løfte vægt i forskellige positioner, men den giver mulighed for mange øvelser. Herunder finder du de bedste træningsbænk tilbud – opdateret dagligt.

Viser alle 40 resultater

Træningsbænk: Specialdesignet til vægtløft

Hvis du er seriøs omkring din hjemmetræning, så er en stabil træningsbænk et must-have. Du kender den fra diverse fitnesscentre, hvor folk ligger eller sidder på bænken, mens de træner arme, mave eller ben med vægte. Træningsbænken er et redskab, der gør, at du kan træne i forskellige positioner.

Den har vægtlodder indbygget i benene, så du altid ligger stabilt, uanset hvilke bevægelser du laver. Når du justerer din træningsposition bare en lille smule, ændrer du automatisk de muskelgrupper, der udfordres. Bænken giver derfor mulighed for at træne hele kroppen på en utrolig effektiv måde.

Når du vælger din nye billige træningsbænk, så overvej:

  • Om du vil træne med mindre håndvægte eller have et fastmonteret stativ til større vægte.
  • Om du ønsker at træne for eksempel ben pres.
  • Om du vil gå efter en meget justerbar træningsbænk (evt. så flere familiemedlemmer kan træne).
  • Om du gerne vil have en sammenklappelig træningsbænk, der er nem at flytte på.

Hvordan fungerer træningsbænken?

Når du vil træne derhjemme, så sætter du dig blot til rette på træningsbænken. Det er vigtigt, at du altid retter hele kroppen og ligger nakken mod hovedstøtten. Du skal holde kroppen strakt og kun bevæge de muskler, du vil træne.

Du løfter nu enten dine håndvægte eller vægtstang, så musklerne kommer på arbejde. De fleste bruger justerbare træningsbænke til at træne bryst og arme, men du kan sagtens få modeller til træning af baller og lår.

Normalt træner man i sæts af gentagelser ved de enkelte muskeløvelser. Det kan for eksempel være tre sæts brystpres med 10 gentagelser i hver – og pauser indimellem. Når du er færdig med én øvelse, så justér bænken eller ændr på vægtbelastningen og fortsæt med den næste.

Forvent at brug en halv times tid på at sætte dig ind i, hvordan træningsbænken justeres og bruges. Der medfølger altid en manual, når du køber din nye træningsbænk på tilbud. Når du er færdig, så tør altid bænken af med en fugtig klud og afsprit gerne.

Hvilke typer træningsbænke findes der?

Særligt tre typer er populære på markedet i dag: Flad træningsbænk (også kaldet fladbænk), skråbænk (en justerbar træningsbænk) og sidst men ikke mindst multibænken (ekstra mange træningsmuligheder). For nemheds skyld gennemgår vi dem lige én for én:

Fladbænk: Leder du efter en billig træningsbænk, der kan “det grundlæggende”? Så vil en flad træningsbænk måske tilfredsstille både dit træningsbehov og dit budget. Modellen er solid og kraftig – til gengæld kan den ikke justeres. Bænken er god til simple øvelser inden for styrketræning som mave, arme, ryg og bryst.

Skråbænk: Når du går i fitness, vil du normalvis benytte en skråbænk. En stabil træningsbænk med et fleksibelt ryglæn, som du kan indstille på. Her får du netop en justerbar træningsbænk, som giver dig mulighed for vægtløftning i forskellige positioner. Du kan både ligge ned, lave skrå- eller hældningstræning eller sidde ret op.

Multifunktionel træningsbænk: Vil du have ekstra mange muligheder for at træne alle kroppens forskellige muskelgrupper? Så overvej den ultimative træningsbænk, som har ekstra mange positionsindstillinger og ekstra udstyr som eksempelvis forskellige holdere til ben og transporthjul. Du får ikke de billigste træningsbænke her, men til gengæld investerer du i absolut kvalitets træningsbænke.

Steder at købe en billig justerbar træningsbænk

Uanset om du er til en flad bænk eller den justerbare bænk, så har du to muligheder: Bestil online eller gå ned i en fysisk butik. Som køber er der fordele og ulemper ved begge. I en fysisk butik kan du ansigt til ansigt spørge de ansatte ind til alle træningsbænke og prøve dem i praksis.

Omvendt er du begrænset, fordi du ikke kan sammenligne priser og time dit køb, så du rammer det bedste træningsbænk tilbud. Bruger du i stedet denne side, kan du hver dag se de bedste muligheder og slå til, når drømmemodel og pris matcher dine forventninger.

Vi samler billige træningsbænke i høj kvalitet på tværs af forhandlere og populære producenter, som for eksempel Kettler. Når du køber din justerbare træningsbænk, så følger der næsten altid rigtig gode købsvilkår med. Herunder returret, fri fragt, produktgaranti og kundesupport.

Få trænet optimalt med tunge vægte

Du finder næppe et bedre redskab til at træne hele overkroppen, Med en træningsbænk kan du lave flere øvelser med at træne biceps, triceps, skuldre med mere. Du kan designe et program med en bred pallette af træning med tunge vægte: Bænkpres, fransk pres, Bulgarian split squat, you name it!

Selv en billig træningsbænk giver dig mulighed for forskellige øvelser og intens styrketræning med enten en lang vægtstang eller individuelle håndvægte. Du giver din krop de bedste forudsætninger for at udvikle alle muskelgrupper.

Træningsbænken har også en anden fordel. Den er nem at bruge, når det passer ind i dit skema. Har du en justerbar træningsbænk derhjemme, så kan du hurtigt og fleksibelt træne effektivt uden at skulle pakke sportstaske eller tænke på transport.

Muligheden for at træne derhjemme gør, at du kan komme i form nemmere. Som begynder bør du starte med 3 – 4 øvelser i tre sæt et par gange om ugen. Derfra kan du øge både antal af gentagelser i hvert sæt og vægtbelastningen.

Hvilke forskellige prisklasser er der?

Godt spørgsmål! Justerbare træningsbænke kan nemlig koste alt fra 500 til 5000 kroner. Vil du have mange muligheder for indstilling, indbygget vægtstang, træning af andre muskelgrupper med mere, så vil du nok ikke være tilfreds med den allerbilligste træningsbænk.

Prisen vil svinge afhængigt af:

  • Om du vil have en flad bænk, en skråbænk, en multibænk eller måske en sammenklappelig træningsbænk.
  • Om brand betyder meget for dig (de kendte er tit dyrere).
  • Maksimal brugervægt – dvs. den vægtbelastning som bænken skal kunne tage.
  • Antal justeringspositioner.
  • Hvorvidt der er indbygget vægtstang eller ej.

Du kan spare gode penge – nogle gange en tredjedel af prisen – ved at ramme den rigtige tilbudsdag. Bestemte forhandlere kan have sæsontilbud eller restlager tilbud. Her på siden kan du konstant holde dig opdateret på de bedste tilbud inden for træningsbænke og andet træningsudstyr.

Nem vedligeholdelse

En justerbar træningsbænk er heldigvis utrolig nem at gøre ren og tilse. Med hjælp fra brugervejledningen skal du blot sørge for at stramme skruerne og smøre reguleringsmekanismerne en gang imellem.

Husk altid at fjerne svedrester og eventuelt støv med en fugtig klud og tør hele bænken af. Bænken har god stabilitet, og dens fødder er normalt beskyttede, så du ikke slider dit gulv ved brug. Når du først har investeret i en god træningsbænk på tilbud vil den holde i rigtig mange år.

Køber du en sammenklappelig træningsbænk, er den nemmere at stille væk ved behov.

SE OGSÅ TILBUD PÅ:

Scroll to Top