Træningsbælte tilbud

Er du glad for styrketræning, så overvej et træningsbælte som giver ekstra stabilitet under tunge løft. Du kan snildt få fat i et billigt træningsbælte på tilbud i for eksempel højkvalitets læder online. Vi har samlet de bedste bud lige her, så du kan få en stabil core, når du vil løfte tunge vægte.

Viser alle 5 resultater

Hvilke specielle øvelser er bæltet godt for?

Du skal primært bruge et billigt træningsbælte til basal træning med tungere vægte. Bæltet går ind og giver maksimal støtte til din mave og mindsker presset på rygmuskulaturen. Det gør, at du reducerer risikoen for skader ved uheldigvis at skubbe kroppen ud i akavede positioner under tung styrketræning. Samtidig forbedrer det dit hold på vægtstangen.

Et træningsbælte på tilbud er super godt, hvis du vil have god støtte, når du laver dødløft eller klassisk squat. Derfor bruger konkurrerende styrkeløftere det ofte til at forbedre deres præstation og beskytte kroppen mod over stræk eller slid. Du behøver til gengæld ikke et billigt træningsbælte til almindelige pull ups eller sit up uden ekstra vægt.

Bæltet er meget enkelt at bruge. Du spænder det blot om kroppen, så det støtter godt, når du vil træne.

Hvilket træningsbælte skal jeg vælge?

Træningsbælter produceres i to materialer: Læder og nylon. Begge hjælper dig effektivt med at rette ryggen. Læder er en anelse mere fast i stoffet end nylon, så det er godt til hård styrketræning og bodybuilding. Dyrker du crossfit, kan nylon anbefales, fordi det har en anelse mere fleksibilitet.

Hvilken type træningsbælte, der passer bedst til forskellige øvelser, har meget at gøre med tykkelse og bredde på designet. Generelt gælder det at:

  • Jo tykkere bæltet er foran, jo mere støtte giver det, og jo bedre egner det sig til de helt tunge styrkeluft.
  • Jo tyndere bæltet er foran, jo bedre mobilitet har du, og jo bedre egner det sig til almindelig styrketræning.

Desuden findes der et par forskellige tekniske termer for bælter, der passer til forskellig form for træning. Et styrketræningsbælte er tykkere bagpå og smallere foran. Det bruges til fitness træning med tunge vægte. Et styrkeløftbælte har en bredde på 5 til 10 mm hele vejen rundt, hvis du udelukkende skal løfte tungt.

Der findes også et såkaldt crossfitbælte som kan give en god positur, når du træner bevægelighed. Det følger din krop og hjælper med at skabe stabilitet.

Eksklusive tilbud på billige træningsbælter

Den gode nyhed er, at et træningsbælte til at løfte tungt er ret billigt. Du kan faktisk få et helt nyt bælte til blot et par hundrede kroner. Som hovedregel er nylon med velcrolukning billigere end læder. Jo tykkere bæltet er, jo dyrere vil det også ofte være. Du kan sagtens få test vindere til for eksempel 200 eller 300 kroner.

Økonomisk set er et træningsbælte altså en lille investering, men det har så mange fordele for din træning. Hvis du rammer et godt tilbud, kan du snildt spare en 50 kroner. Måske du står og skal i gang med hjemmetræning for allerførste gang?

Så kan du passende se tilbud på bænkpres sæt med vægtstang og vægtskiver også. Du kan købe den komplette pakke med et billigt træningsbælte og måske en yogamåtte inklusiv.

Bæltet skal føles rart at have på

Når du får dit nye bælte hjem, så eksperimentér lidt med at sætte det ordentligt på. Det er vigtigt, at dit bælte sidder nogenlunde behageligt. Det må ikke skarve ind i huden foran eller føles så stramt, at du har svært ved at få luft. Ellers kan du ikke lave dine øvelser ordentligt.

Stram ind, indtil du mærker, at det støtter bredt hele vejen rundt. Du kan selv vinkle det i forhold til lænden. Nogle vil gerne have det lidt på skrå, mens andre foretrækker, at det sidder helt lige. De fleste kan godt lide at have bæltet siddende ved navlen under træningen.

Husk at brug det til vægtløftning og ikke til alt muligt anden sport.

SE OGSÅ TILBUD PÅ:

Scroll to Top