Slyngetræner tilbud

Du har måske set en professionel slyngetræner – eller suspension trainer som den også kaldes – henne i fitnesscenteret. Men du kan sagtens købe en billig slyngetræner hjem til effektiv all around træning på matriklen. Her får du inspiration til basale øvelser, og du kan også se, hvilken slyngetræner der er billigst pt.

Viser alle 19 resultater

Hvad er en slyngetræner?

Du bruger din egen kropsvægt til at skabe modstand, når du bruger en slyngetræner til forskellige øvelser. Den har justerbare stropper, som du kan flytte op og ned alt afhængig af øvelsen. Selve slyngetræneren sættes fast på for eksempel en dør, krog eller halvtag. Du bruger enten håndtagene eller fodholderne til at fastholde kroppen, mens du bruger arm-, ben-, ryg-, eller mavemuskler til at hive kroppen op og ned eller frem og tilbage.

Det er grundprincippet. En slyngetræner er utrolig velegnet til funktionel træning. Du udvikler hurtigt større muskler, øget smidighed og en stærkere kropsholdning. Flere topprofessionelle atleter og erfarne fitnessudøvere bruger en suspension trainer til både at forebygge skader og træne hele kroppen, så de kan performe bedre.

Man kalder i dag de forskellige træningsøvelser med slyngetræner for trx tactical gym (Total Restiance eXercises). En slyngtræner består af de enkelte dele:

 • Håndtag
 • Ankerstrop
 • Mellemstykke (hage)
 • Selve slyngen/slangen
 • Et låsestykke.

Hvilken er den bedste slyngtræner?

Svaret afhænger selvfølgelig af dine ønsker som forbruger. Der findes mange forskellige slyngetræner typer. Du kan også finde en slyngetræner test, der anmelder nogle af de populære brands som den originale TRX-slynge til Home Gym eller Pro. Generelt kan du kigge på materialerne, for her er der forskel på de billigere slyngetrænere og de lidt dyrere.

 • De billigere versioner kommer med skumhåndtag og to muligheder for at fastspændes.
 • De dyrere versioner har ekstra skånsomme håndtag i støbt gummi og tre ankermuligheder.

Du skal dog vide, at alene navnet “TRX” gør produktet dyrere. Du kan få forskellige udgaver af slyngetræner på tilbud, som er absolut lige så gode til at opbygge styrke med, men som ikke har det prestigefyldte label.

Har du børn, der kan lide at træne, kan du også for billige penge få en slyngetræner designet specielt til dem. De er lavere og har kortere stropper. Næsten alle slidstærke slyngetræner vil være lavet i nylon, som kan holde til slid og hiv over mange år.

Suspension trainer: Sådan træner du hele kroppen

Almindelige motionister såvel som professionelle har stor glæde af redskabet. Det er enkelt – du skal blot bruge tyngdekraften! Først skal du spænde ankerstroppen fast om et stabilt punkt i dit hjem. Du skal være sikker på, at den ikke kan falde ned, når du lægger vægten i. Stropperne skal justeres, så din suspension trainer hænger cirka 180 cm over jorden (fra det fastspændte anker punkt).

Nu kan du gå i gang med at lave forskellige øvelser. Generelt gælder det, at jo mere oprejst din krop er, jo lettere er det at løfte din egen kropsvægt. Lad os tage et eksempel: En af de populære øvelser med en pro slyngetræner er at hive den frem og tilbage foran brystet. Det styrker både arme og øvre brystmuskler samt maven, som understøtter.

Inspiration til øvelser med slyngetrænere

Jo længere nede mod gulvet du ligger – dvs. jo bredere træningsvinklen er – jo mere modstand vil du opleve. Her er et par gode standardøvelser, som du kan lave med dine nye billige slyngetræner:

 • Atomic push up
 • Squat jump
 • Push ups
 • Low row
 • Triceps og biceps
 • Samt mange flere øvelser til effektiv træning.

Pas endelig på med at hænge din slyngetræner ustabilt – for eksempel i en gren. Desuden skal ankerpunktet ikke fastgøres til en skarp kant, som kan slide sig ind i stoffet.

Hvad koster den bedste slyngetræner?

Du behøver ikke købe en trx tactical gym slyngetræner. Der findes mange forskellige slyngetrænere på tilbud på det danske marked, og vi samler de billigste og bedste. Husk at forskellige udgaver egner sig til forskellige budgetter. På nettet finder du både slyngetrænere til et par hundrede kroner og nogle over 500 kroner.

Vi samler de bedste slyngetrænere på tilbud, så du kan få et super all around og vedligeholdelsesfrit redskab til at træne hele kroppen. Vær opmærksom på, at det godt kan betale sig at give lidt ekstra for en kvalitetsmodel, der er absolut langtidsholdbar.

Det sker, at nogle af de helt billige udgaver har en mere svag låsemekanisme til stropperne. Det gør, at stropperne hurtigere bliver slidte. Kvalitet hænger altid uundgåeligt lidt sammen med pris. Husk dog, at du kan finde en slyngetræner bedst i test til nedsat pris her på siden. Når du køber, så tjek at der er et medfølgende døranker, hvis ikke du har.

SE OGSÅ TILBUD PÅ:

Scroll to Top