Skridttæller ur tilbud

Vælger du at købe et billigt skridttæller ur på tilbud, så kan du holde øje med dit aktivitetsniveau i løbet af dagen. Det er en god måde at motivere dig selv til at røre dig mere i hverdagen.
Herunder kan du finde et godt skridttæller ur tilbud fra populære mærker. Det gælder både om du er på udkig efter billige aktivitetsure, fitness armbånd, ure med skridttæller og skridttæller armbånd!

Viser alle 4 resultater

Anbefaling af billige aktivitetsure i høj kvalitet

De færreste skridttællere i dag har kun den ene funktion at tælle dine skridt.

De måler dit aktivitetsniveau på et hav af parametre og kan på den måde guide dig konstruktivt til et sundere liv.

Selv de mere avancerede udgaver kan fås til meget overkommelige penge online, hvor du kan gøre et scoop ved at finde et fremragende skridttæller ur på tilbud.

Herunder finder du et udvalg af markedets bedste bud lige nu, hvor der er lagt vægt på aktivitetsure med forskellige egenskaber.

Bid mærke i, at de alle er multifunktionelle og har en lang levetid samt tåler vind og vejr.

#1 Sportsbuddy Vision V1 – Bedste valg

En af de bedste og billigste skridttællere som kommer i lækkert design og giver dig alle de nødvendige informationer til at måle din aktivitet i løbet af dagen.

Bliv motiveret til at forbedre din kondition med grunddata som pulsmåling, distance og kalorier, så du kan implementere konkrete mål i din dagligdag og optimere dine fysiske vaner.

Computeren indeholder sportsprogrammer skræddersyet til alt fra tennis over yoga til klassisk løb, så du kan monitorere din præstation inden for de forskellige discipliner.

Der er også et stopur, så du kan træne intervaltræning.

Skridttælleren kan endda måle din søvn, som jo er en helt essentiel faktor for et sundt liv.

Med mindfulness funktionen kan du øge dit fokus på afslapning og afstresning enten på job eller derhjemme.

Skærmen har 5 forskellige visninger (interfaces), hvor du selv kan bestemme, om du vil køre analogt ur eller den digitale udgave.

Generelt er Sportsbuddy Vision V1 et ret avanceret ur i en meget elegant udformning.

Du får meget for pengene med denne model, der selvfølgelig også giver mulighed for at tjekke notifikationer fra blandt andet SMS og Facebook på farten.

#2 Sportsbuddy Vision Smart – Godt valg

Leder du efter en kombineret smartwatch og skridttæller på tilbud, så er en af favoritterne Sportsbuddy Vision Smart.

Det digitale ur har hele 14 forskellige sportsprogrammer, som kan stimulere dig til både yoga, vandring, løb og cykelture.

Mens der er fokus på at brænde kalorier af, så indeholder aktivitetsuret også guides til meditation og konstruktiv restitution.

Du får både søvntracker og pulsmåling, som bliver vist på en stor og flot skærm, hvis opløsning ligger over gennemsnittet.

Farveskærmen på 1,3 tommer er i høj kvalitet, og kobler du dine apps som Facebook Messenger og Instagram eller blot telefonen til uret, kan du løbende svare på mails, skrive med venner og familie eller tjekke billeder ud.

Du kan selvfølgelig også afspille musik fra uret, så du har lidt ekstra motivation med på vejen.

Sportsbuddy Vision Smart er meget slidstærkt med en vandtæthed, der holder ned til 50 meter, og en skærm der afviser ridser. Den lækre ur kasse er designet i stærkt rustfrit stål.

Downloader du en tilhørende app via enten Google Play eller App Store, så får du notifikationer om dine mål og kan således holde styr på, at du får bevæget dig nok i løbet af ugen.

Du får her et super komplekst ur, der er ekstremt let at navigere rundt i.

#3 Sportsbuddy Veryfit Kids – Bedste til børn

Sportsbuddy har også lavet en model, der passer specifikt til de små medlemmer af familien.

Det lille nette aktivitetsur har en blød gummiring, som gør det behageligt at bære.

Uret måler barnets aktivitet i løbet af dagen i form af skridt og antal afbrændte kalorier, hvilket hjælper med at tjekke op på at dagen indebærer nok aktivitet.

I disse tider er der meget stillesiddende underholdning for børn, så det er vigtigt at gøre en aktiv indsats for, at de får rørt sig.

Faktisk skal de små helst bevæge sig minimum en time hver dag, ellers går det ud over både helbred og koncentrationsevne.

Med Sportsbuddy Veryfit Kids uret kan børn og voksne sammen sætte daglige mål via en tilhørende app. I bedste hyggelige stil kommer der en lille pokal notifikation, når målet nås.

Uret er lavet i meget holdbare materialer, som tåler vand uden problemer. Batterilevetiden ligger på syv dage, og det tager blot et par timer at lade aktivitetsuret op igen.

Du kan få modellen i en klassisk sort eller mere sprudlende farver som pink og lyseblå.

Tæl skridt, og bliv motiveret til at bevæge dig mere!

Med et aktivitetssur eller et skridttæller ur på armen bliver du mere bevidst om, hvor meget du reelt rører dig i din hverdag.

Det er for nogle chokerende, hvor lidt de bevæger sig i løbet af en arbejdsdag.

At holde styr på din aktivitet kan motivere dig til få bevæget dig mere, end du plejer! Mange aktivitetsure og skridttællere har også en indbygget kalorietæller, så du kan følge med i udbyttet af din motion.

Efterhånden er muligheden indenfor sport gadgets blevet mange, og det er derfor blevet langt lettere at finde en billig skridttæller på tilbud.

Mange af de store producenter inden for sportsudstyr har lanceret produkter, som hjælper dig med at holde styr på hverdagens motion, så du sikrer dig et sundt og langt liv.

Nogle af de mest populære sport gadgets til hverdagen er blandt andet et Garmin aktivitetsur eller en Omron skridttæller.

Få børnene med! Ur med skridttæller til børn

Skridttællere og motionsure er ikke kun for voksne, men kan også være til børn!

Dine børn kan motiveres til mere frisk luft og motion med et aktivitetsur eller en skridttæller.

Det kan være sjovt for ungerne at tælle skridt og sammenligne med vennerne, og det kan inspirere dem til flere gåture og mere leg i skolegården.

Har hele familien en aktivitetstracker, kan det hurtigt blive en sjov og sund konkurrence at se, hvem der har gået flest skridt, når dagen er omme.

Udvalget er bredt, når det gælder ure med skridttæller til børn, og de findes i næsten alle farver og former.

Til børnene kan det være en god idé at anskaffe sig en billig skridttæller, da børn jo ofte boltrer sig mere og leger vildt.

Skal du ud og investere i et aktivitetsur eller en skridttæller, kan det derfor være en god idé at undersøge markedet for gode ure med skridttæller på tilbud.

Især Garmin Vivofit tilbud er ofte at finde og kan være en super god aktivitetstracker til børn og unge.

Find gode skridttæller ure på tilbud online

Få swipes på internettet afslører adskillige skridttæller ure tilbud, så du får mulighed for at anskaffe dig en god og billig skridttæller let og hurtigt.

De store producenter kommer regelmæssigt med rabatter og tilbud, så du kan gøre dig et godt køb.

Ofte finder man både Garmin Vivofit 3 tilbud samt Garmin Vivofit 4 tilbud online, så man kan anskaffe sig den populære aktivitetstracker til en billig sum penge.

Fitbit One er en model, som minder om Garmin Vivofit, og som også findes til en pris, de fleste kan være med på.

Udover Garmin og Fitbit findes også mange andre mærker, som laver yderst gode sportsure og skridttællere.

Vil man opgradere fra en billig skridtæller, har mange smartwatches ligeledes også et stort udvalg af muligheder for at kunne tracke diverse sportsgrene og kan derfor også bruges som aktivitetsure.

Med smartwatches har du både telefon og sportsur i et, hvilket kan have mange praktiske fordele. Det kommer dog også til en pris, og det er ofte sværere at finde gode smartwatch tilbud sammenlignet med skridttæller tilbud.

Find derfor ud af, hvad dit behov er, så du ved, hvad du skal lede efter!

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvor finder jeg det bedste tilbud på et skridttæller ur?

Markedet er stort for skridttæller ure, og derfor kan det også være svært at vide, hvor du skal kigge for at finde det bedste tilbud. Det er en god idé at læse en guide først, som har sat sig ind i markedet, og undersøgt hvilke tilbud der er bedst på nuværende tidspunkt. Vi har i denne guide fundet nogle af de bedste tilbud der er på markedet lige nu.

Hvorfor købe et skridttæller ur?

Et skridttæller ur giver dig et overblik over din daglige motion. Samtidig er det også med til at udfordre dig, til at tage flere skridt hver dag, da man nemt kommer til at konkurrere mod sig selv. Et skridttæller ur er med til at give dig et sundere, nemmere og bedre liv igennem motion.

Hvad koster et skridttæller ur på tilbud?

Hvis du er heldig, og finder lige præcis det ur du ønsker dig, på tilbud, så kan der være rigtig mange penge at spare. Et godt skridttællerur, kan du være heldig at få på tilbud til 500-600 kr.

SE OGSÅ TILBUD PÅ:

Scroll to Top