Sjippetov tilbud

Du husker måske sjippetovet fra din barndom, hvor du legede med venner. Selvom det er sjovt, så er et sjippetov faktisk en yderst effektiv træningsform. Du kan forbrænde utroligt mange kalorier på kort tid og styrke hele kroppen. Køb et billige sjippetov på tilbud og start din træning i dag!

Viser alle 20 resultater

Sjipning som sport

Sjipning er en både sjov og effektiv måde at komme i form på. Du kan træne kondition og udholdenhed samtidig med, at du eksperimenterer med forskellige hop. Sjip træner cardio, så du får strammet hele kroppen op. Det er en intens form for træning, der virkelig kræver fokus og overskud. Til gengæld kan du i princippet gå udenfor eller i kælderen og sjippe, hver gang det passer ind i din dag.

Ligesom for eksempel spinning, så giver sjippetov mulighed for at forbrænde en masse kalorier. Faktisk kan du på blot et kvarter forbrænde cirka 2000 kalorier, hvis du giver den gas. Derfor er teknikken rigtig god, hvis du vil tabe dig.

Du træner muskler og hurtighed på én og samme tid. Alle kroppens muskler er på arbejde: Armene skal sørge for at svinge tovet rundt. Benene skal hoppe op og ned fra jorden i takt. Maven skal spænde op og holde dig rank. Og ryggen skal støtte og give stabilitet.

Selv med almindelige sjippetov kan du træne derhjemme og opnå stærke resultater. Når det er sagt, så findes der selvfølgelig forskellige sjippetove, som du kan vælge imellem.

Guide til valg af dit sjippetov

Når du skal købe dit nye billige sjippetov til konditionstræning, så er der et par pejlemærker, du kan gå efter. Kig på:

  • Håndtagene
  • Længden
  • Materialet
  • mærket.

Når du skal finde den rigtige længde på dit sjippetov, så brug denne grundregel: Du skal kunne stå på sjippetovet og trække det op til dine armhuler. Det vil groft sagt sige, at du skal have din højde i centimeter x 2 og så minus lidt. For mange voksne er den perfekte længde et sted mellem 2,5 og 3 meter. Bliver sjippetovet for kort, kan du ikke bruge det til træning. Er det for langt, så vil du opleve, at du nemmere laver fejl.

De fleste sjippetov på tilbud har håndtag. Du skal have et godt greb, så læs produktbeskrivelsen. Pas på med at vælge en model, hvor håndtagene er for glatte. Håndtagene kan være lavet af alt fra træ til gummi med riller i.

Ekstra gadgets i sjippetov

Når du søger efter eksklusive tilbud, så finder du sjippetove i forskellige mærker. Det kan være for eksempel Abilica Fitness. Hvis du er glad for elektronik og gerne vil have et avanceret sjippetov, så kan du gå efter et med en indbygget tæller. Den kan fortælle dig, hvor mange sving, du når op på. Du kan øge din målsætning løbende, som du bliver bedre til at sjippe. For nogle kan det booste motivationen.

Du kan også få sjippetov med vægt i, hvis du ønsker ekstra effektiv træning. Træningen vil da være lidt hårdere for armmusklerne. Du vil opleve, at du kan tage færre sjip end normalt. Da belastningen er højere, er det dog stadig en vildt effektiv måde at træne på.

Hvis du brainstormer over træningsudstyr, der minder om et billigt sjippetov, så overvej en træningselastik. Den kan du bruge til at lave styrkeøvelser for hele kroppen. Har du et sæt med både sjippetov og træningselastik, så kan du træne både cardio og styrke derhjemme på nærmest professionelt niveau!

Sundhedsmæssige fordele ved sjipning

Sjipning er en ekstremt effektiv træningsform, som giver dig mulighed for at skræddersy dit eget enkle træningsprogram. Det er altid bedst at lave opvarmning, inden du går i gang. Stræk musklerne, så de bløder op og bliver klar til at sjippe. Husk altid at have stødabsorberende sko (for eksempel løbesko) på, der kan tage fra, når du lander.

Sammensæt dit sjipningsprogram i forskellige sæts, som du udfører i et par minutter maks. Du kan lave hver øvelse flere gange, men husk at holde pause imellem. Sjippetove er en hård form for træning, så du kan blive svimmel eller utilpas, hvis ikke du giver kroppen et lille pusterum af og til. Du kan skifte mellem standardøvelser som: Sjipning på ét ben, høje knæløft, hælspark og sidehop.

Selv med et billigt sjippetov på tilbud vil du opnå mange fordele for din fysik og mentale velvære. Udover at du kommer i god form, så glæd dig til at:

  • Få en bedre blodgennemstrømning i kroppen. Det fjerner affaldsstoffer – kaldet toksiner. Hvis du altså husker at drikke vand bagefter din træning.
  • Få flotte og markerede muskler over hele kroppen.
  • Opleve forøget glæde og overskud i hverdagen. Du kan reducere dit stress niveau betydeligt ved at træne på en sjov og effektiv måde.
  • Lære forskellige hop som du kan udføre udendørs, når vejret er godt.

SE OGSÅ TILBUD PÅ:

Scroll to Top