Kettlebell tilbud

Vi har samlet de bedste billige kettlebells til dig! Siden opdateres hver dag, så du får det ypperste på markedet. Nedenfor kan du læse mere om kettlebell træning, og hvilke styrkeøvelser der er gode at lave. Du kan skræddersy et varieret træningsprogram til hjemmet, som holder dig i form.

Viser alle 20 resultater

Hvad er en kettlebell?

Måske klinger ordet lidt fremmed. Det betyder “massiv jernkugle”, og en kettlebell fungerer som en tung vægtskive med håndtag i toppen. Du kan opbygge muskler ved at løfte den op og ned gennem forskellige øvelser, der træner de individuelle muskelgrupper.

Du kan både træne med én eller to kettlebells på samme tid. Billige kettlebells fås – som du kan se ovenfor – i flere vægtklasser. Et godt råd er at starte blidt ud og så øge vægtbelastningen, som du bliver stærkere og mere vant til styrketræning.

Kettlebells bruges ligesom almindelige håndvægte, de er blot tungere og mere kompakte at træne med. Du laver typisk intense løft og gentagelser, og dit træningsprogram kan bestå af både styrke- og konditionstræning. Forvent at pulsen ryger i vejret samtidig med, at musklerne syrer. På den gode måde!

Hvilke vægtklasser fås billige kettlebells i?

Du kan få kettlebells på tilbud inden for alle vægtklasser. I den lavere ende ligger 2 og 4 kilo. De er lettere at løfte, uanset hvordan du står. For nybegyndere er det godt at starte ud med kettlebells, der ikke er for tunge. Starter du for hårdt ud, risikerer du at overbelaste kroppens led gennem din træning.

Som med enhver anden form for træningsudstyr til styrke, handler det om at lære teknikken. Start fra bunden, se nogle øvelser på internettet, og forbered den rigtige håndstilling og kropsposition. Det er vigtigt, at du hverken over strækker eller presser musklerne for hårdt.

I mellemklassen ligger kettlebells på 6 til 8 kilo. Der er rigtig mange gode kettlebells på tilbud her, fordi de appellerer bredt til alle aldre og træningstyper. Herefter kommer kategorierne 12 og 14 kilo. De fleste kvinder starter lidt lavere end mænd, når de køber deres første kettlebell.

Faktisk kan du finde kettlebells helt op til 40 + kilo, men det er selvsagt forbeholdt de meget veltrænede og øvede.

Sidst men ikke mindst, så er der også justerbare kettlebells som har mange fordele. Justerbare kettlebells giver dig mulighed for at træne med mange forskellige vægtklasser. De koster slet ikke det samme som hvis du skulle ud og købe 5-6 forskellige kettlebells. Derudover fylder de selvfølgelig ikke så meget. Tjek vores tilbud på justerbare kettlebells her på siden.

Hvilken funktionel træning kan jeg dyrke med kettlebells?

Generelt bruges kettlebells til at træne gentagelser – også kaldet repetitions. Dvs. enkeltstående øvelser målrettet en bestemt muskel, som du gentager en 10 – 15 gange i sæts af 3. Du sammensætter dine egne sæts af eksempelvis 5 forskellige øvelsestype, der hver gentages. Husk altid at varme op inden træning og stræk ud efter.

Kettlebell træning er høj intensitet, så du skal forvente sved på panden. Det gode er, at du altid kan holde pauser indimellem. På den måde kan du tage et glas vand og få pusten tilbage, inden du fortsætter. Hvilke øvelser, kan jeg lave for at tabe fedt, spørger du måske? Her er nogle af klassikerne:

Sving: Plant fødderne solidt i underlaget, find balance og sving din kettlebell frem og tilbage. Du kan både svinge opad mod brystet eller fra side til side. Hav fokus på at holde din ryg og nakke strakt hele tiden.

Squat: Klassisk øvelse, hvor du læner dig tilbage i siddeposition, mens du står op. Øvelsen træner især lår og baller. Du kan selv vælge, hvor højt du vil løfte din kettlebell.

Brystpres: Også en meget populær styrkeøvelse. Læg dig ned på ryggen og bevæg din kettlebell skiftevis mod brystet. Denne øvelse kan udføres med to kettlebells i mindre vægt.

Find mange flere øvelser online, når du surfer efter gode kettlebell tilbud!

Hvilke typer kettlebells findes der?

Billige kettlebells fås i forskellige udgaver. Nogle designs er simple, mens andre er mere eksklusive tilbud. Normalt er grundmaterialet støbejern, som netop giver den tunge vægt. Støbejern er utrolig holdbart, så du kan godt regne med, at din kettlebell er en langtidsinvestering. Den bliver ikke slidt ned over tid.

For at beskytte dit gulv er nogle modeller belagt med et ekstra lag. Det kan for eksempel være i vinyl eller kunststof. Når du søger efter billige muligheder, falder du ofte over neopren kettlebells. De er netop ekstra skånsomme og beskyttet mod at ridse overflader.

Vær ekstra opmærksom på håndtaget. Nogle kettlebells vil have et håndtag i ru støbejern, mens andre er afrundede, så grebet bliver mere behageligt. Typisk skal du betale lidt ekstra for at få et ekstra behageligt greb, men det kan være det værd.

Tjek altid produktbeskrivelsen, før du klikker “køb”. Ikke mindst fordi, at det kan være en lidt bøvlet affære at returnere mange kilo via posten.

Vi kan også anbefale dig at købe et bodypump sæt, hvis du vil i bedre form derhjemme.

Hvad koster en billig kettlebell?

Du kan spare mange penge ved at slå til på det rigtige tidspunkt ved den rigtige forhandler. Det er netop derfor, at vi dagligt opdaterer de tre bedste tilbud! Generelt stiger prisen lidt, hvis du vil vælge kettlebells i højere vægtklasser.

For blot et par hundrede kroner kan du faktisk få fornuftige kettlebells. Men prisen kan også sagtens lyde på flere tusinde kroner. De populære competition kettlebells ligger typisk et sted midt imellem. Alt afhængig af din foretrukne træningsform, kan du overveje at købe to, så du har et komplet sæt til træningen.

Når du shopper online, så være opmærksom på købsvilkår og rettigheder. Kig efter:

  • Om der er garanti på dit kettlebell tilbud.
  • Om du kan returnere varen gratis.
  • Hvad fragtomkostningerne er.
  • Om du kan få tilbud på yderligere træningsudstyr i dit køb.

Husk at en kettlebell vil holde i mange år. Der er nærmest større sandsynlighed for at miste eller glemme den, end at den går i stykker!

Træn hele kroppen med kettlebells

Kettlebells er blevet en utrolig populær træningsform – ikke mindst på sociale medier! Du forbrænder utroligt mange kalorier gennem de gentagne bevægelser. Samtidig kan du styrke stort set alle kroppens muskler. Lige fra benene over maven til armene. Hele kroppen er aktiveret, så du får virkelig meget ud af din træning.

Træning med kettlebells rummer mange muligheder for at forbedre både kondition og styrke. Undervejs vil du optimere din kernemuskulatur. Det kommer til gavn i hverdagen, både når du går rundt og sidder ned. Med en stærkere krop vil du opleve mindre ømhed generelt.

Sidst men ikke mindst så tiltaler fleksibiliteten ved kettlebell rigtig mange travle mennesker. Og ikke mindst dem, der arbejder hjemme! Du kan have din kettlebell stående og hive den frem til øvelser, lige præcis når du har tid og lyst. På blot en halv time kan du med dit træningsprogram skabe synlige resultater på få uger.

Af samme årsag findes kettlebells på flere og flere ønskelister til både fødselsdag og jul. Der findes næppe et mere allround effektivt redskab til hjemme styrketræning!

Scroll to Top