Hulahopring med vægt tilbud

Vil du gerne træne dine mavemuskler og tabe fedt? Så er hulahopring træning den perfekte metode! Mange mennesker har det sjovt med hulahopring, fordi det er en underholdende måde at dyrke sport på. Og så er det nemt. Du kan hive ringen frem, når det passer dig. Find en billig hulahopring med vægt på tilbud her!

Viser alle 7 resultater

Hvilken vægt skal min hulahopring have?

Den klassiske hulahopring har ikke ekstra vægt på. Vil du gerne opnå effektiv træning og have en markeret mave, er det dog bedst at tilføje noget tyngde. På den måde skal du bruge ekstra styrke og stabilitet, når du svinger ringen rundt om dig selv. Hulahopringen er ekstra tung, når den bruges til koncentreret træning.

De fås i forskellige vægtklasser, som du skal vælge ud fra din egen kropsvægt. Du bør vælge efter:

  • En billig hulahopring på 1,5 kilo, hvis du selv vejer under 60 kilo.
  • En hulahopring på 1,8 kilo, hvis du vejer over 60 kilo.
  • En hulahopring på over 2 kilo, hvis du er er øvet eller stærk.

Du kan også få en såkaldt powerhoop, som er et bestemt brand inden for hulahopringe med vægt. De er lidt dyrere, men der er mulighed for flere vægte. Du kan få billige hulahopringe med vægt fra flere førende producenter inden for privat sportsudstyr. For eksempel Abilica og Titan. Artiklen inkluderer de bedste tilbud på tværs af forhandlere, så du får en bred selektion.

Styrke og kalorieforbrænding i én pakke

En af de helt store fordele ved en hulahopring med vægt er, at træningen virker på flere niveauer. Vægten gør, at dine mavemuskler skal på arbejde. De skal stabilisere kroppen og holde ringen i bevægelse, mens ryg og skuldre støtter op. Du får derfor nogle solide mavemuskler og vil opleve, at du ser slankere ud. Det overskydende mavefedt forsvinder – det som særligt mange kvinder er trætte af.

Samtidig kan du forbrænde helt vildt mange kalorier. Faktisk op til 600 kalorier per time. Eller 100 kalorier på kun 10 minutter. Det gør kroppen bedre i stand til at bearbejde og udnytte den mad, du spiser. Træningen hjælper dermed også på fordøjelsen og dit generelle velvære.

Du skal ikke lære megen teknik for at komme i gang. Træd blot ind i ringen og hiv den op til talje højde. Den ene fod placeres foran den anden, så du står stabilt og sikkert på underlaget. Du starter med at svinge selve ringen i retning af den forreste fod.

Så begynder du ellers at skubbe hofterne frem og tilbage, så du finder en god rytme. Alle mennesker svinger lidt forskelligt, men du skal nok lære din egen stil at kende.

Hulahopring med vægt: Fleksibel træningsform

Du kan træne udenfor og indenfor. En hulahopring med vægt bruges derhjemme, så du kan vælge lige præcis, hvornår det passer dig at træne. Det kan være tidspunkter som:

  • Om morgenen inden du tager på arbejde.
  • Midt på dagen som et tiltrængt afbræk, hvis du arbejder på hjemmekontor.
  • Mens aftensmaden står og simrer.

Du skal ikke træne med hulahopring i særlig lang tid, før at du har gjort “dagens fitness gerning”. Desuden er det et træningsredskab med nem opbevaring. Ringen kan tiltes og sættes ind i skabet, bag døren eller under sengen. Den rengøres nemt ved at aftørres med en våd klud.

Hulahopringen består af seks dele, som nemt samles og skilles ad. De kan endda have massageknopper på indersiden, så maven og taljen forkæles, når du træner. Hulahopringen vil typisk have indvendig stødabsorbering og et beskyttende plastlag, som gør, at den holder til god træning i mange år.

Hvad koster en billig hulahopring med vægt?

Det er et rigtig godt spørgsmål! En hulahopring med vægt på tilbud kan fås væsentligt billigere online. Hvorfor? Fordi du kan slå til på det helt rigtige tidspunkt, hvor butikkerne har lagerudsalg, holder fødselsdagstilbud eller lignende. Sammenlignet med maskiner som en romaskine, løbebånd og så videre, så ligger en billig hulahopring med vægt på et ret beskedent prisleje.

For under 1000 kroner får du en glimrende hulahopring fra en anerkendt producent. Du kan ofte spare et par 100 kroner på en god dag. Før du går efter “tryk enter” og bestiller din nye hulahopring med vægt, så husk at tjekke købsvilkår som eksempelvis fragtprisen.

Du kan også overveje, om du skal have et par andre trænings gadgets med i købet. Flere er glade for en pulsmåler, som du kan spænde om brystet, når du træner med hulahopring. Pulsmåleren kan vise, hvor meget du forbrænder. Den gør det nemmere at sætte konkrete mål, hvilket øger motivationen for mange motionister.

SE OGSÅ TILBUD PÅ:

Scroll to Top