Garmin ur tilbud

Fører du en aktiv livsstil og ønsker at forbedre din form? Så er et billigt Garmin ur uundværligt i din træning! Med dette smartwatch kan du tracke nøgletal som antal forbrændte kalorier, puls og daglige skridt gået. Ideelt hvis du vil tabe dig. Vi samler eksklusive tilbud på Garmin, så du kan få fingre i uret til ekstra nedsat pris!

Viser alle 4 resultater

Garmin er et populært smartwatch

Det giver mange fordele at træne med avancerede pulsure, også kaldet smartwatches. Garmin er en pioner inden for løbeure, fordi de har integreret alle vigtige funktioner. Med indbygget GPS kan du nemmere koordinere din rute, og Trackback gør, at du kan finde hjem ad samme vej, hvis du farer vild. Uret kan måle blandt andet distance, antal skridt, puls, maksimal iltoptagelse og forbrændte kalorier. Du kan også bruge det til at måle din søvn om natten.

På den måde får du det aktivitetsur til hele døgnet – både når du er aktiv og ikke er. De nye Garmin ure kan parres med din Smartphone, så du kan modtage opkald og svare på beskeder, mens du træner eller befinder dig i transit. En gave for det travle menneske der gerne vil slå to fluer med ét smæk. Her er et par populære Garmin ure:

Forskellige Garmin løbeure

Garmin Fenix: Til dig der vil have det ypperste til forskellige former for sport. Du får et stort display med ekstra lang batterilevetid og vekslende power modes. Oplad dit ur med solenergi! Garmin Fenix kan vise 8 nøgletal på én gang, og det har et bedre kort og kan holde styr på elevation og terræn, når det planlægger din rute.

Garmin Vivomove: I den lidt mere simple og prisvenlige – men bestemt stadig luksus ende – har vi dette Garmin smartwatch. Du får et flot design, for eksempel en urkasse beige nuance, og et solidt pulsur. Uret har en håndledsbaseret pulsmåler og kan analysere din bevægelse via appen Garmin Connect. Dagligt kan du tjekke dine pulszoner, og du kan modtage og sende beskeder med dette ur.

Garmin Forerunner: En ægte anmelderfavorit udstyret med en meget præcis GPS og søvntracker. Uret har en IQ-sensor, som selv kan regne ud, hvilken form for aktivitet du udfører. Sæt individuelle mål og spor dem, som tiden går. Forerunner sidder solidt på håndleddet, og det har en batterilevetid på næsten 200 timer. Du navigerer via fire simple knapper.

Sådan vælger du Garmin ure

Det kan godt virke lidt teknisk at sætte sig ind i urene og deres funktioner. Heldigvis kan du stille dig selv et par meget simple spørgsmål for at finde det bedste ur til dit behov:

  • Hvor stor skal skærmen være?
  • Vil jeg have de nyeste smartwatches med alle avancerede funktioner?
  • Hvor højt vægter jeg det visuelle design af mit ur?
  • Skal det bruges primært som løbeur eller også til fritid og helse?
  • Hvad er min maksimale pris for ure til træning?

Der er relativt store prisforskelle på urene. Garmin Fenix ligger på mellem 4000 kroner eller endog over 7000 for den nyeste, mens du sagtens kan få et Vivoactive Garmin løbeur for omkring 1800 kroner. Kvalitetsforskellen består hovedsageligt i batterilevetid, fleksibilitet i design af rem og urkasse, præcision på de enkelte måleparametre og antal funktioner.

Øverst på siden finder du de bedste Garmin tilbud blandt danske forhandlere på daglig basis. Du sparer vel at mærke penge på alle urene, uanset om du går dyrt eller billigt. Når du har placeret din ordre, vil du hurtigt modtage dit nye smartwatch med posten.

Aktivitetsmåler giver et sundere liv

Du tænker måske, at løbeure kun er for sportsentusiaster. Men faktisk kan alle – store som små – have gavn af et Garmin ur. Når du bliver vant til at måle eksempelvis kalorieforbrænding eller antal skridt, bliver du automatisk mere opmærksom på bevægelse i din hverdag. Du vil finde måder at optimere dine tal på, som at tage trappen i stedet for elevatoren eller klemme en lille joggingtur ind.

Du kan udvikle din profil og sætte nye mål, hvilket øger motivationen for at komme i form. Uret tager forbehold for, om du går, løber, cykler eller sover. Det er med andre ord nemt at bruge og forstå – selv for den teknikforskrækkede.

Med en GPS bliver mange mere nysgerrige på at udforske lokalområdet og presse kroppen. Du kan nemmere skræddersy dine ture og aktiviteter. Både kvinder som mænd har gavn af en aktivitetsmåler. For ikke at nævne børn, der kan bruge Garmin Vivofit Junior modellen.

SE OGSÅ TILBUD PÅ:

Scroll to Top