Foam roller tilbud

En foam roller kaldes også en “skumrulle” på dansk. Den giver dybdegående massage og reducerer ømhed i kroppen. Du kan nemt få fat i en billig foam roller på tilbud. Vi har samlet de bedste herunder, som du kan lave mange forskellige øvelser med. Helt ideelt til dig der træner meget og døjer med spændte muskler!

Viser alle 20 resultater

En foam roller masserer din krop

Du skal bruge foam rolleren til at løsne op i ømme muskler og forhindre skader på sigt. Mange atleter bruger en lang foam roller til at give dem selv effektiv massage. Den er rigtig god at bruge efter træning til at forkæle musklerne, når de er blevet belastet. Placér din billige foam roller på gulvet og læg dig ovenpå.

Nu kan du rulle henover for at massere musklerne omkring låret, armene eller hele ryggen. Alle foam rollere er utrolig nemme at bruge – de kræver blot, at du kan holde balancen. Har du en aktiv hverdag, vil du opleve, at der kan opstå knudepunkter med spændinger i for eksempel nakken. Dem kan du komme til livs ved at bruge foam rollers!

Her er nogle af de fordele, som du får ved at bruge en billig foam roller regulært:

  • Du øger din blodcirkulation i kroppen.
  • Du forebygger skader og mindsker eksisterende ømme muskler.
  • Du bliver mere smidig.
  • Du reducerer stress – husk at krop og sind hænger sammen!

Hvad er den bedste foam roller?

Når du skal købe din drømmemodel, så kan flere faktorer spille ind:

  • Prisen
  • Typen af mønstret overflade
  • Størrelsen (længden)
  • Hvor nem den er at rengøre
  • Om den ligger stabilt på gulvet.

Du skal lave mange forskellige øvelser, og derfor spiller overfladen en vigtig rolle. Du kan få forskellige hårdheder. Køber du en foam roller på tilbud med en glat overflade, så vil den være god til smidighed og nemmere at rulle med. Skal du have en hård foam roller med for eksempel pigge for ekstra intens massage til dine muskler, så kan den kræve lidt ekstra løbende rokering at bruge.

Det bedste du kan gøre er at sammenligne et par modeller og læse grundigt op på produktbeskrivelsen. Så finder du nemmest den foam roller på tilbud, der passer bedst til dit behov.

Derudover bør du kigge på: Om den er lavet i slidstærk kvalitet, og om den er blød eller hård. Du kan overveje, om du vil kombinere din foam roller med for eksempel en yogamåtte eller en billig træningsbold for ekstra effektiv hjemmetræning og smidighed.

Hvad koster en foam roller på tilbud?

Det gode ved foam rollere er, at du får et topklassetræningsudstyr til få penge. Faktisk behøver du sjældent slippe mere end 500 kroner. Skal du have en simpel foam roller med glat overflade, så kan du nogle gange bestille helt ned til 100 kroner på nettet (eksklusiv fragt). I det prisleje vil nogle dog sige, at det kan betale sig at opgradere til populære mærker som Casall.

Du giver dig selv et rigtig godt værktøj til at passe på din krop. På kort tid og med kun få stræk kan du optimere din udstrækning, balance evne og ramme trykpunkter, der reducerer ophobede spændinger. Du kan også bruge en billig foam roller til at behandle spændte muskler, der opstår på arbejdspladsen.

Mange har i dag stillesiddende kontorarbejde, hvor kroppen bliver låst i flere timer. Foam rolleren kan tages med i tasken og bruges, når du føler behov. Uanset hvilken slags foam roller, du vælger, vil det være en god investering.

SE OGSÅ TILBUD PÅ:

Scroll to Top