Fitness trampolin tilbud

En lille og billig fitness trampolin er sublim til indendørs træning. Du bruger en mindre spændt hoppeflade til styrke din motorik, udvikle dine muskler og forbedre din kondition. Jumping fitness er effektiv træning, som er populær blandt danskerne.
Se de bedste fitness trampolin tilbud her, og tag første skridt mod den perfekte hjemmetræning!

Viser alle 8 resultater

Fitness trampolinens design

Fitness trampoliner er generelt meget mindre end en traditionel større trampolin, som man har i haven. Diameteren ligger normalt på omkring 100 centimeter, mens højden ikke er på mere end godt 30 centimeter. Trampolinen er udstyret med et håndtag, som du støtter dig til for at holde balancen under de mange forskellige øvelser.

Du kan forbrænde mange kalorier ved at træne på din billige fitness trampolin. Du får motion ved at veksle mellem hurtige og langsomme hop i forskellige kombinationer. Det styrker ikke kun benene men også dine mavemuskler, ryggen, ballerne og hele kardio-systemet.

Du opnår god træning, fordi hele kroppen udfordres på én gang. De fleste trampoliner kommer med justerbare håndtag, så du kan finde den stilling, der passer bedst til dig. Din trampolin med håndtag er desuden monteret på små fødder, der bør have gummidutter underneden til beskyttelse af gulvet.

Den har et lavt vægtpunkt og står utrolig stabilt, uanset hvor meget du giver den gas med hårde stød.

Hvad er jumping fitness?

Ved jumping fitness træner du små og intense hop til tempofyldt musik. Den lille trampolin gør, at du ikke kommer højt op. Ofte skifter du fodstilling med let bøjede knæ og veskler hurtigt mellem de forskellige øvelser. Typisk gentager du bestemte øvelser i omkvædet, så en sang udgør sin egen træningssekvens.

Mange fitnesscentre har jumping fitness, hvor én instruktør leder et helt hold. Når du træner derhjemme selv, skal du skræddersy dit eget program. Det gode ved den størrelse fitness trampoliner findes i er, at du kan tage den ud i haven eller med til naboen.

Jumping fitness er konditionstræning, hvor pulsen kommer helt op. Du vil typisk træne en halv time til en time. Husk at varme stille op og stræk ud bagefter. Du vil opleve, at du får sved på panden og bruger musklerne på en meget anden måde end ved traditionel trampolin træning. Her er balance meget mere i spil, og du skal tænke over din landing.

Fordele ved en billig fitness trampolin

Du får rigtig meget ud af at købe en lille trampolin med håndtag. Det er en af de bedste fitness redskaber til at opnå effektiv motionsform derhjemme. Her er blot nogle af fordelene:

  • Den optager ikke meget plads, og du kan nemt gemme den væk, når du får besøg.
  • Fitness trampoliner er billige sammenlignet med andet professionelt træningsudstyr. Du kan roligt budgettere omkring 1000 – 2000 kroner. Finder du en god fitness trampolin på tilbud, kan du også komme under 1000 kroner.
  • Din træning er sjov. De fleste smiler, når de laver cross jump i takt til musikken. Det føles ikke som en “hård” eller “gentagende” form for fitness.
  • Du kan nemt opnå stor variation i dine øvelser på det elastiske underlag.
  • Trampolinen er klar, når du er klar. Har du en billig fitness trampolin derhjemme, så kan du træne når som helst. Du skal ikke bruge tid på at pakke sportstaske og tage hen i et center.

Du finder også tilbud på havetrampoliner her på tilbudskongen.

Hvad er gode fitness trampoliner?

Når du køber din nye fitness trampolin på tilbud, så vil du se, at der er mange forskellige designs og producenter. Du kan selvfølgelig gå efter en bestemt type. Mange er for eksempel glade for abilica bounceup, fordi den forener pris og kvalitet. Du kan også vurdere på design af din trampolin med håndtag.

Er håndtaget justérbart? Hvad er den max belastning, som hoppedugen kan tage? Er stellet overfladebehandlet, så det er beskyttet mod slid og rust? Hvor stor er hoppedugen? Hvor mange ben er der? Hvor meget vejer trampolinen, når du skal flytte rundt på den.

Det er blot nogle af de spørgsmål, du med fordel kan stille, når du kigger produktbeskrivelserne på populære fitness trampoliner.

Der findes mange gode danske hjemmesider, der kan hjælpe dig med at finde den bedste fitness trampolin. Du kan bl.a. læse Hoppeguidens fitness trampolin test her eller du kan besøge Fitness-trampolin.dk, der også anmelder de bedste fitness trampoliner på markedet.

Få et bedre stofskifte og iltoptagelse

Ingen tvivl om, at en billig fitnesstrampolin vil give øget sundhed og livskvalitet. Hele kroppen er på arbejde, så du får forbrændt overskydende og skadeligt fedt samt forbedret dine muskler. Trampolinen er virkelig et effektivt redskab til at komme i form på en sjov måde. Både for børn og voksne. Ved at træne spring forbedrer du din balance uden, at ledende lider overlast.

Efter én til to måneders træning vil du formentligt mærke en stor forskel i din hverdag. Du får mere overskud og føler det nemmere at bruge hele kroppen. Fitnesstrampolinen er et træningsredskab, der skaber positiv effekt på mange planer!

SE OGSÅ TILBUD PÅ:

Scroll to Top