Boksesæk tilbud

Brænd ekstra energi af og styrk kroppen med din helt egen billige boksesæk! Du forbedrer både din kondition, styrke og kredsløb ved klassisk boksetræning. Vi har samlet de billigste boksesække på tilbud i høj kvalitet, så du kan sammenligne på tværs af producenter. Vi giver dig også et par tips til, hvordan du vælger den helt rigtige boksepude til din vægt.

Viser alle 6 resultater

Sådan finder du den perfekte sandsæk

Du har måske allerede opdaget, at en boksesæk også nogle gange kaldes for en “sandsæk”. Traditionelt set fyldes en sandsæk med sand eller grus, mens en boksepude fyldes med bomuld. Inden for sport er det dog normalt nu til dags at kalde selve det tomme hylster i ægte læder eller kunststof for “sæk” og den udfyldte sæk til boksning for en “boksesæk”. Andre bruger ordet “boksepude” om en mobil version til træning med partnere.

Du kan både få en stående boksesæk og en hængende version. Sidstnævnte er helt klart mest populær. Når du forelsker dig i et af vores eksklusive tilbud på boksepuder, så husk at vælge den rigtige vægt og længde. Sækken skal passe lige præcis til din krop og styrke. Her er et par gode pejlemærker:

  • 100 centimeter i længden er en god standardstørrelse. Den passer til voksne, der træner normalt. Hvis du er ekstra stærk, kan du overveje at købe en variant i 125 centimeter.
  • Halvdelen af din vægt. Så meget bør din billige boksepude veje for, at du kan træne kampsport.
  • Du kan få en justérbar model, hvor du både kan ændre på vægt og højde over jorden.

Få tonede muskler og træn udholdenhed

Boksesæk på tilbud er steget i popularitet over de senere år. Du kan træne samtlige muskelgrupper på kroppen – hvad end det er arme, ben, baller eller ryg. Din træning vil være udfordrende og kan varieres i nærmest det uendelige. Samtidig ryger pulsen i vejret, og du forbedrer kroppens evne til både at forbrænde fedt og optage og forbruge ilt.

Boksetræning er oplagt til hjemmet, hvor du kan gå ned og brænde kalorier af lige præcis, når det passer ind. Hvis du ikke har prøvet bokse teknik før, så sæt dig ind i det basale, så du bruger redskaberne korrekt.

Et par gode tips er at holde hænderne i fast position foran hoved og bryst inden hvert slag og bruge fødderne til at skifte stilling og give balance. Du bevæger dig typisk væk fra og mod din boksepude og træner forskellige typer af slag.

Start mildt ud og træn i maksimalt fem til ti aktive minutter. Du kan intensivere dine slag det sidste halve minut for at få ekstra sved på panden. Sandsække slår ikke igen, men alligevel er det en rigtig hård og krævende form for træning.

Nogle af de kendte slag er: Uppercut, jabs og hooks.

Hvordan installerer jeg min nye billige boksesæk?

Vi hjælper dig med at finde det bedste boksesæk tilbud online. Vi samler boksepuder fra forskellige producenter, så du kan finde din drømmemodel til træning. Men som enhver anden form for sport udstyr, så kræver det en indsats at sætte din nye billige boksepude op.

Du kan få enten en fritstående boksepude eller en lofthængt udgave. Nogle vælger også en væghængt boksepude. Du skal altid tjekke, at der følger ophæng med i dit boksesæk tilbud og en god vejledning. Ophæng kræver et robust loft, og det består typisk af en blikplade med stålkrog og låse ring, så boksesækken kan rotere om sin egen akse.

Væghæng er ofte et stålstativ, som du kan sætte vægten på. Du kan også købe disse enkeltdele separat til en pris på omkring 500 kroner. Find en god annonce eller kig ved de forskellige forhandlere. Nogle sandsække skal fyldes, men det vil altid fremgå af produktbeskrivelsen.

Skab rammerne for den fuldendte træning

Du skal selvfølgelig have nogle gode og billige boksehandsker til din sport! Du kan ikke bokse på din boksepude uden at beskytte hænderne. De fleste partnere med gode boksesæk tilbud har også handsker på lager, som du kan bestille med. Det er uforsvarligt at slå med hele din vægt uden at have dine hænder pakket ind.

Du skal også have noget rart og ventilerende træningstøj – hvis ikke du har i forvejen. De fleste bruger løse shorts til boksning og en T-shirt. Det er vigtigt, at du kan komme af med sveden undervejs. Du kan have to eller tre sæts tøj, som du skifter imellem.

Husk også altid at have vand i nærheden. Selvom du kun træner i fem minutter, så skal du have tilført væske til kroppen. Mister du meget salt, kan det også være godt med en hurtig snack, når du er færdig for dagen.

Scroll to Top