Boksehandsker tilbud

Gode og billige boksehandsker er et must, hvis du vil træne boksning derhjemme. Vi giver dig her et par guidelines til at vælge de rette boksehandsker på tilbud. Du kan få dem med meget polstring i absolut topkvalitet og modeller, der passer til forskellige aldre og køn.

Viser alle 12 resultater

Sådan skal du vælge boksehandsker

Vær opmærksom på, at der findes boksehandsker til alle niveauer og forskellige genrer inden for boksning. Skal du dyrke thai boksning, er det for eksempel godt med ekstra bredde henover håndryggen.

Her fokuserer vi dog på helt almindelig boksning, hvor du skal bruge boksehandsker til at slå løs på en boksesæk. Den skal være stødabsorberende din handske, og derfor skal den have en rund udformning i enden.

Polstringen angives i ounce, som er en engelsk målestok. En ounce svarer til 28 danske gram. Handsker med meget polstring kan for eksempel have 16 eller 18, mens børn kan træne med 6 eller 8. Kvinder begynder tit med 10.

Dine boksehandsker på tilbud vil også være udstyret med en inder handske, der typisk kommer i én størrelse.

Selvom det ikke har indflydelse på din fysiske træning, så vælg din variant i en farve, som du kan lide. Rød er en klassisk farve til boksehandsker, fordi rød signalerer mod, styrke og handling.

Hvad koster en billig boksehandske?

En standardpris på boksehandsker ligger på omkring 300-500 kr., men kan selvfølgelig også koste mer eller mindre, alt efter hvad du er ude efter. Vi har samlet de mest eksklusive tilbud her, så du kan få ekstra meget ud af dine sparepenge.

Du kan sagtens få et par rigtig gode handsker for et par hundrede kroner på en god dag. Det kan ikke betale sig at købe dem brugte. For få penge får du et friskt sæt, som andre ikke har svedt i.

Prisen afhænger dels af forhandler og mærke. Everlast boksehandsker er populære og samtidig budgetvenlige.

Du kan godt opleve, at prisen stiger lidt i takt med handskens oz (ounce). Jo højere oz (ounce), jo bedre polstring, og dermed jo mere intense træningsmuligheder.

Når du køber handskerne online, så kig efter købsvilkår som:

  • Fragt
  • Prismatch
  • Garanti
  • Kundeservice
  • Materiale
  • Eksklusive tilbud (for eksempel på tilhørende boksesæk).

En populær form for styrketræning

Børn og voksne i alle aldre kan dyrke denne form for træning. Hvis du vil være god til boksning, så skal du ikke kun have store armmuskler og solide hænder. Du skal være hurtig på fødderne og kunne holde hele kroppen i spændt position. Det kræver timer og atter timers træning, men resultatet bliver også derefter. Boksning er en ambitiøs form for træning.

Det er en sport, hvor du skal bruge hele kroppens muskulatur, og hvor du også træner kondition. Du kan træne alene eller bruge sparring fra en makker. Samtidig kan du få afløb for både ekstra energi og aggressioner på en sund måde. Hvis du har en dårlig oplevelse fra dagen, der skal ud af kroppen, kan du hamre løs med dine hænder. Og samtidig forbedre din form!

Hvis du køber boksehandsker på tilbud, kan du starte din boksetræning allerede i dag. Du vil hurtigt forbedre din udholdenhed og måske også professionelle indsats på arbejde.

Installér en boksepude derhjemme

Lav lidt research på de forskellige slagtyper og fodteknik, før du går i gang. På den måde undgår du skader fra start. Det handler om at lære det grundlæggende – ikke om at bokse ekstremt hårdt eller længe! Du skal have en handske i den rette størrelse, og så skal du øve dig med langsomme og præcise slag, før du sætter tempoet i vejret.

Din træning bliver bedre, hvis du er grundig. Mange vil opleve, at det er rigeligt at slå på en billig boksesæk en fem til ti minutter i starten. Hold pauser og drik rigeligt med vand indimellem dine sæts. Og husk endelig at varm kroppen op inden. Det kan være med let dans eller løb.

Efter at boksetræningen er færdig, så kan du med fordel strække ud og afspænde et kvarters tid. Kroppen har brug for at restituere til næste omgang.

SE OGSÅ TILBUD PÅ:

Scroll to Top