Bodypump sæt tilbud

Vil du gerne dyrke bodypump derhjemme? Populært set kaldes bodypump for vægtløftning, og det er en intens og givende træningsform for musklerne. Du køber normalt et sæt bestående af vægtstang og medfølgende vægtskiver. Her giver vi dig de bedste bodypump sæt tilbud lige nu! Uanset om du er til træning med 2,5 kg eller 10 kg.

Viser alle 4 resultater

Hvad betyder bodypump?

Ved bodypump løfter du en vægt med armene i forskellige positioner, som udfordrer kroppens forskellige muskelgrupper. Det er en træningsform kendetegnet ved grundige og mange gentagelser. Du spænder vægtskiver på for eksempel 2, 5 eller 10 kilo for enden af stangen for at justere sværhedsgraden for øvelserne.

Et bodypump sæt tilbud består typisk af:

  • En vægtstang
  • To eller træ sæts gummibelagte vægtskiver (sort/hvid eller i farver)
  • Clips til at fastspænde skiverne
  • et stativ at stille vægtstangen på.

Træningsformen kombinerer udholdenhed med styrke. Under løft vil du skulle bruge muskler fra både arme, bryst, skuldre, ryg og ben. Men du får også pulsen op og forbrænder en del kalorier. Når du løfter meget vægt, så kommer kroppen virkelig på arbejde.

Bodypump er på mange måder en klassisk og enkel form for styrketræning. Alle kan være med.

Lær øvelser fra bunden og undgå overbelastning

Du kan relativt nemt lære at bruge dit bodypump sæt på tilbud. Men det kræver en omhyggelig indføring. Hovedreglen er: Hellere færre gentagelser og mere kontrol. Du kan hurtigt komme til at overbelaste eller forvrænge eksempelvis håndled, skuldre eller nakke, hvis du tager for tung vægt på eller presser træningscitronen for hårdt.

En god måde er at se et par Youtube videoer eller få en ven til at hjælpe og observere dig, når du løfter vægtstangen. Skal du løfte helt over hovedet, så løft først op til brystet og få den rigtige håndstilling, før du går højere op. Det er ikke ideelt at træne i højt tempo.

Du kan træne med en skumbelagt vægtstang i liggende position, stående og siddende. Nogle af klassikerne til træning med vægtstang er:

  • Dødløft
  • Squat
  • Walking lunges
  • Bænkpres.

Se her for mere inspiration og videoer til, hvordan du udfører øvelserne korrekt.

Hvilke vægtskiver findes der

Som nævnt kan du købe forskellige bodypump sæt på tilbud. Du skal altid gå efter maksimalt en moderat belastning fra vægtskiverne. Det er vigtigt, at du kan løfte din vægtstang ordentligt. De fleste træner med skiver på 1,25 kg, 2,5 kg eller 5 kg. Når du køber et billigt bodypump sæt online, kan der følge flere sæts med.

De stærke kan dog sagtens træne med mere end fem kilo. For eksempel findes der 10 kg vægtskiver – ja faktisk kan du få helt op til 20 kg. En så høj samlet vægt er dog nærmest kun for bodybuildere og professionelle styrketrænere. Så pas på med det.

Vægtskiverne kaldet bumper plates er lavet i gummi, som beskytter gulvet. Du kan nemt gemme dem væk i en skuffe eller pose, når de ikke er i brug. Mange har forskellige farver som grøn, lilla eller gul. Nogle vægtstænger i er støbejern, og her skal du passe lidt ekstra på, at de ikke giver ridser i væg eller underlag.

Stort udvalg af billige bodypump sæt online

Du kan få den perfekte vægtstang og flere vægtskiver online. Udvalget er stort – fra ekstra skiver over indbyggede håndtag til aerobic vægtstang. Vi giver dig nogle billige alternativer i toppen af siden. Alle er kvalitetsmodeller til muskelopbygning, som du kan spare gode penge på.

Hvis du er nybegynder, så sørg for at få et par vægtskiver i den lave kilo ende. Det kan være 2,5 kg. Når du bestiller et bodypump sæt hjem, kan du træne i ro og mag frem for at skulle i et fitnesscenter. Mange er mere afslappede derhjemme, hvor ingen kigger på. Du kan sagtens skræddersy dit eget professionelle træningsprogram.

Husk at bodypump giver en rigtig høj efterforbrænding. Derfor er det vigtigt med både vand og næring. Hav gerne en lille snack klar til efter din træning.

At kombinere bodypump med andet træningsudstyr

Vægtløftning er en disciplin, der med fordel kan kombineres med andre former for hjemmetræning. Det kan være, at du skal udvide din udholdenhedstræning med en stepbænk, som er god til opvarmning. Du kan bruge bænken til at lave øvelser delvist løftet fra gulvet. Vil du supplere din styrketræning med udstrækning og balance, så kan en simpel yogamåtte være en god investering.

Håndvægte er også populære, fordi de er lidt lettere at træne de mindre muskler med. Du kan også overveje, om du skal have en holder til din vægtstang med i købet. Du kan faktisk købe et helt træningsstativ, så du mere multifunktionelt kan træne bodypump og andre kropsvægtøvelser.

Sidst men ikke mindst er mange glade for at supplere med billigt udstyr til cardio. Det kunne være et sjippetov eller en hulahopring med vægt.

SE OGSÅ TILBUD PÅ:

Scroll to Top