Balancebræt tilbud

Et balancebræt er perfekt til dig, der har meget stillesiddende arbejde! Det kan både forebygge skader i fremtiden og bruges til genoptræning. Balanceøvelser er sjove og udfordrende for din koordinationsevne. Brættet er en billig og effektiv form for træningsudstyr. Her har vi samlet de bedste tilbud på balancebræt.

Viser alle 11 resultater

Sådan træner du balance på et balancebræt

Et balancebræt kaldes også populært for et “vippebræt”. Det består ganske enkelt af et fladt rundt bræt med en lille kugle under. Kuglen gør, at vægten skal fordeles ligeligt og kontinuerligt på brætoverfladen for, at du kan holde balancen, når du står på dit balancebræt.

Til den opgave skal du bruge både muskler, balanceevne og fokus på især dine ankler. Det styrker særligt fødderne og benene, men hele kroppen aktiveres. Selvom de fleste modeller er runde, kan du faktisk også få kvadratiske og rektangulære. Overfladen er typisk i træ med en form for skridsikker behandling, så du kan stå på et sikkert underlag.

Den første øvelse, du kan lave, er at køre brættet hele vejen rundt om sig selv i cirkler. Træn gerne i bare fødder. Du kan også vippe frem og tilbage. Føler du, at du ikke bliver udfordret nok på stabilitet, kan du lukke øjnene. Du kan eksperimentere med at flytte ankel og ben lidt, så du varierer dine øvelser.

Aleris Hamlet har udviklet et godt træningsprogram til balancebrættet som du finder her. Du får 5 konkrete træningsøvelser samt gode råd, som vi anbefaler dig at læse, hvis du vil have mest muligt ud af din balancetræning.

Et balancebræt er billigt og godt træningsudstyr

Hvordan kan det være, at vippebrættet har været på flere ønskelister over de senere år? Det er et godt spørgsmål, som der findes flere svar på. Som nævnt er det rigtig godt at træne ankler med. Brættet kan derfor understøtte og styrke andre sportsgrene – som for eksempel fodbold, ski, cykling eller løb. Faktisk kan for eksempel håndboldspillere reducere deres skader med op til tre-fjerdedele ved at bruge et vippebræt jævnligt.

Selvom du går efter et balancebræt i høj kvalitet, så skal du ikke slippe særligt mange penge. Faktisk kan du finde flere gode billige balancebræt til træning til vejledende priser på omkring 300 til 500 kroner! Det er vel at mærke for et vippebræt med en holdbarhedsgaranti på mange år. Vi lister de bedste balancebræt på tilbud her på siden, så du kan gøre en ekstra god handel.

Sidst men ikke mindst, så kan du nemt og hurtigt træne balanceøvelser derhjemme. Dit balancebræt kan hives frem, når det passer ind. Nogle bruger det endda, mens de multitasker og besvarer e-mails eller tager telefonopkald.

Vippebrættet kan bruges af hele familien

Der er også en anden grund til, at et billigt balancebræt er en suveræn investering. Det kan nemlig bruges af store som små i familien. Forældre kan hjælpe børn med at træne motorisk og balance fra en tidlig alder. Det kan styrke både deres gang og fysiske aktiviteter. Mor eller far kan holde i hænderne, mens den lille eksperimenterer med at stå stabilt på vippebrættet over gulvet.

Du kan nemt lære dine børn en øvelse eller to. Fordi et vippebræt er skånsomt, kan det også både bruges af ældre og dem med skader, sygdomme eller svag styrke. Alle kan træne koordination, og din træning bliver nemmere, når du ikke behøver at gå i fitness.

På den måde giver et billigt balancebræt en god mulighed for at diversificere sin træning. Nogle kan bruge øvelser til genoptræning, mens andre forbedrer balancen og udvikler muskler og led i ben, knæ og ankler.

Køb dit balancebræt i høj kvalitet online

Der er flere grunde til, at det er smart at bestille dit vippebræt via nettet. Uanset om du er nybegynder eller har prøvet det før. Noget udstyr til træning inden for sport er mere avanceret og har godt af at blive testet først. Hvis du for eksempel skal teste, hvordan du sidder eller indstiller maskinen. Men et balancebræt er så simpelt at træne balance på, at du hverken behøver instruktion eller at prøve det af fysisk først.

De fleste balancebræt til fitness ligner hinanden, så du kan ikke rigtigt gå galt i byen. På nettet kan du sammenligne dagens bedste tilbud på tværs af forhandlere og spare måske et par hundrede kroner. Du kan nemt klikke dig frem til drømmemodellen fra sofaen. Relevant information som lagerstatus, prisfald og forskellige betalingsmuligheder bør fremgå tydeligt på salgssiden.

Når du surfer gode tilbud på balancebræt, så kan du også overveje, om du vil bestille et par stykker. Et vippebræt kan være en rigtig god gave til ven, kollega eller familie ved særlige lejligheder.

SE OGSÅ TILBUD PÅ:

Scroll to Top